Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
ta odpoved uz padla:
sares • Dnes o 01:07
tak muz si pocka, az voda zamrzne a pak to prejde
akurat nikto nenapisal, ze je to uz vyriesene 😀
dávam sem to od jabber, nech na to vidíme
abber • 1d • Dnes o 22:57 [Užívateľka nemá žiadne albumy]
Ktoré pravidlá porušuje: | Zruš
Kdo to vyrábí, nenechá si to.
Kdo to kupuje, nepotřebuje to.
Kdo to potřebuje, nechce to.
Co to je?
no a toho kočího netuším a to kura, či vajce, myslím, že ešte nikto nikdy neuhádol...alebo sa mýlim?
no ale najskôr asi bolo vajce a z neho vyšlo kura - evolúciou, nový druh
ahoj se sem nenápadně přidám ju? 😅
ten kočí není to nákej šicí stroj nebo tak něco??
teessa, kľudne 😉
no s tým kočím ja netuším, neviem, či mi to dáva aj zmysel, keď je to v češtine, ono to môže byť aj dvojzmyselné, keď tu píšeš o šijacom stroji 😕
emanka nevím jak dvojsmyslný ale mylím že prostě něco jede a do něčeho něco strká 😀 tož uvidíme uvidíme
emjee - medvěda jsem uhádla 🙂 a ty ostatní od einsteina - to jsou takový ty klasický logický problémy, ne? 😀
co bolo skor, sliepka ci vajce? no vajce....ked sa to tak vezme, dinosaurus je z vajca a bol tu skor ako kura 😀
Cestujúci cudzinec príde do mesta a chce sa dať ostrihať. Dozvie sa, že v meste sú len dvaja holiči. Ide sa teda pozrieť k obom, aby sa rozhodol, ktorý ho ostrihá. Keď prišiel k prvému, zbadal veľký neporiadok a učes toho holiča bol najhorší aký kedy videl. Keď zavítal k druhému holičovi, všetko bolo čisté a holičove vlasy vyzerali skvele.
U ktorého holiča by ste sa dali ostrihať vy?
toho upraveneho holica asi striha ten otrasny, sam sa nevie, tak k tomu bordelarovi? 😨

tak uz nas nenapinej jabber 😅