Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
mohol by pocitat rozsvietene ziarovky, ale akoby vedel, ze tam ta ziarovka nesvieti este od minula?
ona ta žárovka může bejt nesmrtelná ve smyslu, že nepraskne sama....ale co kdyby jí třeba pokaždý ten, co je tam poprvé rozbil schválně 😀 No jo, ale co pak s tím - znamení v místnosti si nenechávají, že by tam nechali jeden střep, to psala emjee hned na začátku...že by ten jeden co počítá počítal roztřísknutí žárovky? 😀
Sice se nevidí, ale slyšet můžou, ne? 😀
mě ještě napadá, že kdyby to měl na starost ten jeden, tak až by tam byl sám stokrát, tak by to ukončil, ale to by taky mohlo trvat 100 let, že? 😅
to urcite bude nieco s rozsvietenim a zhasnutim tej ziarovky a ten, co to pocita, bude pocitat bud "tmu" alebo "svetlo" ked tam pride
no to by tam ale sám musel jit mockrát + by připočítal ještě vězně, co tu žárovku rožli ( nebo zhasli ), takže by to fakt trvalo plno let
no vsak o dlzke nikto nic nehovoril, vsak su nesmrtelni 😀 😀
myslim baby, ze ste na to prisli 🙂
jedneho vyberu, aby pocital zasvietene ziarovky... potom vzdy, ked tam niekto pride prvykrat zasvieti a ostatni nechaju zasvietene az kym nepride "poctar" ten zhasne a zapise si jednu ciarocku... a to sa opakuje do aleluja...
fakt to tak bude? Emjee, kde jsi? 🙂
no snad by to tak mohlo byt... ale bolo by to fakt dost nadlho 🙂
no ahojte, celý deň sa rieši jedna hádanka? No už som vás prečítala a rozmýšľam aj ja, no ale nič rozumné ma nenapadá 😕
didi to pry nasla nekde na googlu, zkusim se po tom mrknout 😎
sares, negoogli, veď potom nemáš z toho žiadnu zábavu a ani potešenie 🙂
😀 no ja myslela, že už je to jako vyřešeny, tak se podívaáme, kestli je to správně
ale já to stejně našla jen na jedněch stránkách a tam to je bez vyřešení, jen to zadání, tak já to dál hledat nebudu a počkáme na emjee 😉
neviem, či je to vyriešené 😉 Keď si to tak vezmeš, tak ten jeden tam môže byť 99x pomerne rýchlo a ten posledný raz môže čakať aj 10 rokov...veď to vyberajú náhodne....no a dovtedy mu môže aj tresť vypršať 😀
teď jsem si to zadání četla znova a je tam, že se počítá s dostatečně dlouhou dobou trestu pro všechny a nikdo mezitím neumře. A pak tu ješte emjee dala napovědu, že jeden má z úkol počítat.
myslim, že ten jeden co počítá, tak pokaždé když jde do té cely, tak je tam rozsvíceno ( nebo zhasnuto, podle toho, jak se domluví ) a on při odchodu zhasne. A když tam jde příště, tak tam je zas rozsvíceno od někoho jiného, tak si přičte dalšího. A takhle pořád dokola, až jich bude stovka. Protože když nesmí mezi sebou komunikovat, tak jak jinak? Tomu počtáři to nikdo neřekne, že tam byl, on na to musí přijít sám. 😕
je to tak ako písala
petruska77 • 1d • Dnes o 17:21
jedneho vyberu, aby pocital zasvietene ziarovky... potom vzdy, ked tam niekto pride prvykrat zasvieti a ostatni nechaju zasvietene az kym nepride "poctar" ten zhasne a zapise si jednu ciarocku... a to sa opakuje do aleluja...
Toto je taka lahsia hadanka:
Jeden clovek na nocnej smene dostal telefonicku informaciu, po ktorej sa okamzite ponahlal domov. Informacia bola spravna. Jeho zena bola v posteli s cudzim muzom!! Zdalo sa, ze clovek je skor prekvapeny ako nahnevany a dokonca im priniesol do postele ranajky. Co sa vlastne stalo?
narodil sa mu syn a on očakával dcéru 😀
Peti, toto je akože ľahšia hádanka? 😝
no určo to bude nákej příbuznej
to bude skor danovak alebo nejaky opravar.......
neviem, či to bude nejaký príbuzný, keďže je tam napísané, s cudzím mužom 😕
Počkejte, tak ty žárovky jsou teda vyřešený nebo si to jen myslíte 😀
jab, to musí potvrdiť emjee 😉 😉
ale mne sa to nezdá, ale zas iná možnosť ma nenapadá...
alebo to bude jeho šéf?? 😕 😅
mně se to taky právě nezdá, vždyť se tam teoreticky může dostat jednou jedinkrát nebo taky vůbec 😀 Na druhou stranu, kdo má zájem na tom, aby tyhle vrahouny pustili a oni lítali po světě, že 😀

mozem sa k vam pridat? vas citam, ale zatial som nejako nestihala aj prispiet (aj ked okrem poznatku, zeby som bola masovy vrah 😀 som na nic neprisla)
podla mna ten, co to ma za ulohu pocitat, to bude pocitat, ked sa sam dostane do tej miestnosti. Len este prist na to, ako 😅