Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
ano, jako H jak píše mav 🙂
ne, hrušky špatně
no myslela jsem si to... tak já jdu žhavit závity u žehlení 🙂
ty hrušky byly 2 a jedna je na zemi, a jedna zůstala na stromě? Tzn. na stromě nejsou hrušky, a pod stromem taky nejsou hrušky... Je to tak?
krijin, to je dobrej nápad 🙂
no jo, při kojení v posteli mám nejlepší nápady, akorát pak musim mastit k počítači 😀
krijin - bingo 🙂
Je roura dlouhá asi tak 3 metry, v průměru skoro metr. Je prázdná, dutá, průhledná skrz na skrz. Roura leží někde venku na zemi. Jde kolem kočka. Normální, mourovatá, nijak nepostižená kočka. Sedne si k jednomu konci roury a zírá do ní. Jde druhá kočka. Zase normální, nijak nepostižená. Sedne si ke druhému konci roury a zírá do ní. Přesto, že je den, světlo, roura je rovná, nezahnutá, tak se ty dvě kočky nevidí. Jak je to možné?
...sakryš, asi bych měla jít zas kojit 😀
do akej vzdialenosti dovidia macky? lebo ja vidim tak meter bez bryli 😀
krijin inak aj mne tie najlepsie riesenia napadaju pri dojceni, len je potom problem, lebo kym skoncim uz to tu niekto slavnostne vyriesi
já myslim, že obecně viděj dobře... 😖
kočky mají oči setsakra dobrý 😀
no myslim, že tři metry vidí.... mně ještě napadlo, jestli nesedí naproti sobě přes rouru ale z boku, tudíž se nevidí, je mezi nima ta metrová roura...
co znamena pruhledna skrz naskrz? ze je to normalna rura, na oboch koncoch s otvormi, alebo je cela rura "plexisklova" cize priehladna?
jenže když budou z boku, tak nejsou na konci, ne? tak to bylo v zadání...
normální roura, třeba kovová, s dvěma otvory
jojo, to asi jo, jenom hledám, v čem je ten chyták, bude tam něco, co bereme za samozřejmost, ale není to tam napsané a je to jinak, než předpokládáme... jen nevíme co 😝
mav - přesně tak 😀 napovědět nemůžu 😀
no jak rozmýšľam, tak rozmýšľam, nič rozumné ma nenapadá 😕
můžu jen říct, že je to fakt jednoduchý 😀
vonku je síce svetlo, ale v rúre je tma, tak sa nevidia 😀
ne 😀
jedna cumi do protisvetla, teda nevidi
nene
asi je dolezite, kde presne ta rura lezi, ci?
tak si obidve myslia, že vidia svoj odraz...veď mačky sú hlúpe 😀
uprostřed sedí myš, tak zírají na ni a nevnímají okolí 😉
není, to je úplně jedno, kde leží, třeba na smetišti 😀
a prisli tam tie macky v rovnaky cas?

Tu 3 chápu tak, že jsou dva provazy jako rovnoběžky, na každém kroužek, mezi těmi kroužky natažený další provaz, na kterém je přivázaná ovce 😀