Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
ty hrušky byly 2 a jedna je na zemi, a jedna zůstala na stromě? Tzn. na stromě nejsou hrušky, a pod stromem taky nejsou hrušky... Je to tak?
no jo, při kojení v posteli mám nejlepší nápady, akorát pak musim mastit k počítači 😀
Je roura dlouhá asi tak 3 metry, v průměru skoro metr. Je prázdná, dutá, průhledná skrz na skrz. Roura leží někde venku na zemi. Jde kolem kočka. Normální, mourovatá, nijak nepostižená kočka. Sedne si k jednomu konci roury a zírá do ní. Jde druhá kočka. Zase normální, nijak nepostižená. Sedne si ke druhému konci roury a zírá do ní. Přesto, že je den, světlo, roura je rovná, nezahnutá, tak se ty dvě kočky nevidí. Jak je to možné?
krijin inak aj mne tie najlepsie riesenia napadaju pri dojceni, len je potom problem, lebo kym skoncim uz to tu niekto slavnostne vyriesi
no myslim, že tři metry vidí.... mně ještě napadlo, jestli nesedí naproti sobě přes rouru ale z boku, tudíž se nevidí, je mezi nima ta metrová roura...
co znamena pruhledna skrz naskrz? ze je to normalna rura, na oboch koncoch s otvormi, alebo je cela rura "plexisklova" cize priehladna?
jojo, to asi jo, jenom hledám, v čem je ten chyták, bude tam něco, co bereme za samozřejmost, ale není to tam napsané a je to jinak, než předpokládáme... jen nevíme co 😝

Tu 3 chápu tak, že jsou dva provazy jako rovnoběžky, na každém kroužek, mezi těmi kroužky natažený další provaz, na kterém je přivázaná ovce 😀