Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
emjee - akoze tie dni - ina haluska - ale podla mna nedela (streda ako stvrtok)
lilly ano nedela
ahaa, ja som si toho slimačika zle prečítala (som si myslela, že aj v noci vylezie 3 m.) Takže svoju odpoveď opravujem na 6 dni 🙂
veldinka... počítaj každý deň zvlášť... lilly á pravdu..tretí deň je limák na šiestich metroch a ďalej už neskĺzne, lebo je na okraji 🙂
🙂 🙂 🙂
😀 som tusila, ze to nebude len o matematike 😀 no ale komu sa chce v noci rozmyslat 😀
este sosovica nie je vyriesena 😀
a ako to dopadlo vlastne s tym konom a hadom co isli spolu kdesi?
emjee kôň a had nám išli na nervy...to je správna odpoveď 😀
tak to ano 😝 😀
cez deň breše, v noci pláva..čo je to? 🙂
hádžeme mincou...9x za sebou padne znak..aká je pravdepodobnosť, že padne aj desiatykrát?
aky kon a had?
a ta sosovica...nestaci to dole rozstrihnut? asi nie ☹
co brese okrem psa?
prezradím, nech sa lilly zasmeje... svokrina protéza 😀
minca a pravdepodobnosť...pravdepodobnosť je stále 50%...tie predchádzajúce hody s tým nesúvisia...
smary...áno, presne tak
😀 😀
mel je chlap??
a pravdepodobnost som chcela jaaaa, ja mam na to skolu 😀
a co je to brese? 😅 😀
že by štěká? 😅
jo...ano...a svokra je tchýňě 🙂 už som sa zľakol, že vám všetkým skončila materská, kým som sa tu dostal
svokru znám 😀 ale je to fakt dobrý 😀 😀
tak ešte niečo: máme budovu, ktorá ma 100 poschodí..a máme dve vajcia (nielen preto, že som chlap). Ak vyhodíme vajíčko von oknom, buď sa rozbije, alebo ostane celé. Ako zistíme, ktoré je to najvyššie poschodie, pri ktorom sa ešte nerozbije? Nezabudnite, máme len dva pokusy a sto poschodí...
lilly aj ja mám na to školu;)
melxi - no mně se každopádně rozbije i když mi vypadne jen z ruky 😀 😎
možno je pod oknami mäkká trávička 🙂
zbehnem dole po vajco a hadzem stale to iste, az kym sa nerozbije.... mne vlastne staci jedno...
nie to je správne riešenie, ale nie je to zlé ...počul som už aj také, že vysedíme vajcia, kuriatko vyrastie, znesie ďalšie... až kým nemáme aspoň sto 🙂
Nájdite také 10-miestne číslo, v ktorom prvá číslica (zľava) určuje počet všetkých núl v čísle, druhá číslica počet jednotiek, tretia počet dvojek, atď. a posledná desiata číslica určuje počet deviatok.
V košíku máme 5 jabĺk... ako ich rozdáme piatom deťom, aby aj v košíku ostalo ešte jedno jabĺčko?
hmmmmmmm
maam 6210001000

lilly - ano, je to správně tak, jak to máš ty 😉