Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
suhlas so susanne
Ne, to není správné řešení
😝 zase ma nutis pocitat 😀 kapanek sa do toho zamotavam 😝 😀
kokos, to je zas kravina 😀 😀 😀 alebo len ja som blba
analyza po druhom vystrele:
ja vystrelim na robota 100-
na 33% trafim - robot 50 striela na mna - na 50% trafi
- na 50% netrafi
na 66% nie - striela robot 50 - na mna -na 50% trafi
- 50 % netrafi
- na robota 100 - na 50% trafi
- na 50% netrafi
ja vystrelim na robota 50-
na 33% trafim - robot 100 striela na mna-trafi
na 66% nie - striela robot 50 - na mna - 50% trafi
- 50% netrafi
- na 100 - na 50% trafi
- na 50% netrafi
aky pekny graf som spravila a ono mi to pokazilo ☹ ☹
ale aj tak este neviem, co z toho vyplyva...
bud:
- pri 100 4 zo 6 moznosti prezijem
- pri 50 - 3 z 5 prezijem
- bolo by lepsie na robota 50
alebo podla percent:
- to sa mi nechce
lol - ja viem, ze 66 je viac ako 60 - robot 100
aj podla percent...
ale teda si nie ☹
v zadani je s akou pravdepodobnostou to cele (nielen prve vystrely) prezijem, tzn. treba pocitat aj dalej a sa mi to strasne nechce 😀
jedine k comu som sa dostala je, ze po prvom kole vystrelov (ja, 50percentny a 100percentny) ak ich prezijem, tak urcite neprezil jeden z mojich superov
ja viem, ale to je milion moznosti...takze to bude nejak inak...
Není to až tak o počítání, jak se možná zdá 😉 Jde o to, kdo je pro koho nebezpečnější 🙂 a hlavní je přežít
cely den som kreslila stromceky statisticke 😀 a furt mi to vychadza, ze ak vystrelim najskor na 100percentneho, tak mam vacsiu sancu prezit
no ale podla tipu od jabber - ked teda nemam pocitat - tak by som povedala, ze pre 100 je nebezpecnejsia 50 nez ja a takisto pre 50 je nebezpecnejsia 100 nez ja, takze mozem predpokladat, ze sa budu chciet odstrelit navzajom a teda ja prvu ranu hodim uplne mimo, aby som ich nedajboze nezasiahla 😀 😀 😀
zeby??
ano, emjee, to je správně 🙂
Největší šanci přežít dává dát první výstřel do vzduchu.
Kdybyste vystřelili na 50% robota a zasáhli, tak jste určitě mrtví.
Kdybyste vystřelili na 100% robota a zasáhli, tak jste na 50% mrtví a teprve potom můžete vystřelit.
Když vystřelíte do vzduchu, tak další robot bude střílet na 100% robota (to je jeho největší soupeř). Když ho zasáhne, jste na řadě a máte šanci zasáhnout a vyhrát. Když ho mine, tak je v dalším kroku zasažen 100% robotem (je pro něj největší hrozba). A opět máte šanci další střelou vyhrát.
jabber nakreslila som si to do stromcekov a stale mi vychadza lepsie najprv strelit do 100percentneho ako do vzduchu - ale ak chceme minimalizovat sancu byt zabity hned na zaciatku, tak potom urcite strelit do vzduchu
ahojte,mohli by stemi prosim hodit link na tych preplavcov 😉
skusala som najst ale veeela ste popisali,tak to je asi take tazke, ako tie hlavolami co tu hadzete,vopred dakujem 😔
zalezi od toho, ci robot rozmysla na koho ma vystrelit? ja som brala, ze je to nahodne 1 k 1
sasulec - jaký přeplavce myslíš?
lilly ja som tiez brala, ze je to nahodne, no ale ak rozmysla (lebo sak ja robot s 33 percentnou uspesnostou v strelbe rozmyslam, kam dat prvu strelu), tak potom je to ako pise jabber
Tak co, kde to vázne? To už nikdo nic nemá? 😕 😅 🙂
zdravím všechny, koncem ledna jsem na vás náhodně narazila a celé téma postupně přečetla 😀 fakt super, tak doufám, že budete pokračovat. Taky jsem tu občas seděla s tužkou a papírem a přítel na mě divně koukal, ale co, ty ztuhlé mozkové závity je třeba potrápit. 😝 Zkusím taky vypátrat nějaké hádanky a dát sem.
Tak jsem teda vyštrachala zase přísloví 😀
1. Kdo odolává pokušení podlehnout touze nechat dřímat vlastní energii, bývá obklopen chlorofylem.
2. Ztráta prostorového vnímání není na závadu suverenitě nad osobami touto ztrátou ještě více postiženými.
3. Pohybuje-li se hladina rtuti v měrné kapiláře směrem ke středu země v měsíci našeho osvobození Sovětskou armádou, lze očekávat, že zahrada Eden bude přesunuta do budovy pro uskladnění sena.
4. Inhabitanti kolumbária připravovaní pomocí infračervených paprsků do stavu akceptabilního pro lidský metabolismus nevládnou automatickou mobilitou pro perorální požití.
5. Prostorová diskontinuita hmotného tělesa neovlivní časovou kontinuitu procesu nanášení laku na jeho povrch.
6. Prognózu optimálního okamžiku pro své akce proveď podle modelového vztahu domestikovaného vodního opeřence k plodenství kulturních trav.
7. Přenos informace od jedince s kalorickým deficitem k jedinci s kalorickou potřebou již saturovanou je blokován.
8. Podmínkou koexistence jedince druhu Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy
9. Kinetická energie bilaterálního a zpravidla heterosexuálního vztahu, který je podmíněn upřednostňováním druhého, může být použita k transferu vysokých geologických útvarů.
10. Částečná imobilita muskulatury prýštící z pasivity příslušného cerebroorálního centra vede k souhrnu nepříznivých okolností pro jedince přímo fatálních a zbavených veškerých chloupků či jiného porostu.
😀
1. komu se nelení, tomu se zelení
2. jednooký mezi slepými králem?
9. láska i hory přenáší
4. pečení holubi nelétají sami do huby
3. studený máj (květen), v stodole raj 🙂
8. kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť
7. sýty hladnému neverí 🙂
6. vyckaj casu ako husa klasu?
zatím správně 🙂
Tak co bude s tou 5 a 10? 😀
Mám tu něco dalšího:
1. 2/7 kanystru jsou naplněné vínem. Když dolejeme 1,5 l vína, je plný ze 7/9. Jaký je přibližně jeho objem?
2. 3 bobři pokácejí 7 stromů za 2,5 dne. Za kolik dní pokácí 5 bobrů dostatek stromů na stavbu hráze, když je k tomu potřeba 28 stromů?
3. Narozeninový dort byl rozdělen na stejné dílky, všechny se snědly. Oslavenec spořádal 2x tolik dílků než jeho bratranec. Ostatní zbylo na rodiče, což byly přesně 3/2 toho, co snědl bratranec s oslavencem dohromady. Na kolik nejméně dílků byl dort rozdělen?
4. Na dvoře běhá lichý počet dvounohých pštrosů a sudý počet čtyřnohých bizonů. Kolik určitě NEMAJÍ dohromady nohou?
a) 70, b) 56, c) 42, d) 38, e) 22
5. Průměrný věk žáků je 12 let. Průměrný věk 20 z nich je 11 let, průměrný věk ostatních je 14 let. Kolik je ve třídě celkem žáků?

strieľala by som najprv na robota so 100 %, pretože ak by som strieľala najprv na robota s 50 %, a podarilo by sa mi ho zabiť, tak ten so 100 % by ma hneď zastrelil. 😒