icon

Hádky kvôli psovi

29. aug 2020

Ahojte dievcence, neviem ani kde a ako zacat. Neviem ci som hystericka zbytocne, alebo som v prave a uplne normalna. Veci sa maju takto...mam manzela, rodinny dom, zahradu a na nej psa, ziadneho malickeho ani stredneho, velkeho psa vaziaceho 60kg. Je to prvy pes mojho muza v zivote, nikdy doma nesmel mat ziadne zviera, ja som psickar velky, u nas doma aj na byte ked sme byvali, bol pes vzdy. Pes je cviceny, co sa tyka povelov, chodilo sa s nim na cvicak a ano tam som bola ja ta zla, co ho tyra ucenim, a moj muz rozmaznavanim. Nikdy na toho psa nemozem nic povedat, vobec ma nepocuva ked je manzel doma, nakolko pracuje v zahranici a ked pride domov akoby som neexistovala, to by som prezrela ved je pekne, ked ti pes dava tolku lasku ale.....nakolko mame dom, pozemok, travu a vsetko to okolo toho na vsetko som sama a pridem si ako otrok domu a domacnosti. Ide o to, ze som psa oddelila na pozemku bez vedomia manzela. 5rokov sa trapim s chlpami, slinami, ocuranym celym okolim domu a prestalo ma to bavit v jednom kuse gabat po psovi. Na terasu ist nemozne, lezal na papuciach, aj ked sa posunul pri otvarani posuvneho okna, vsetky chlpy dnu, v poslednej dobe nam zacal obstiavat stolicky na terase. Takze najprv som si musela upratat a potom sadnut a pit kavu. Priznam sa, ze mam rada cisto, a niekedy to asi ozaj prehanam, ale preco upratovat kazdy den ked staci 2xdo tyzdna? Chodim do prace, praca okolo domu a este gabat po psovi, ten cas mozem aj inak vyplnit. Pes ma momentalne vybeh 6x6m cez den pusteny v mojej pritomnosti. Ide o to, ze prisiel manzel z prace a vobec sa so mnou za to nebavi ako male dieta, ktoremu ste strasne ublizili. Jemu sa povie, ze ved to mas 5min co to zameties, ale ked to treba robit 5x denne uz ma to ozaj nebavi. Ano chcrli sme psa obaja, ale takto som si to vobec neprrdstavovala.

Strana
z3
autor
9. sep 2020

@nominativ praveze vie co si pri kom moze dovolit....ak sedim na terase vie, ze sem nesmie no akonahle zajdem uz sa rozvaluje. A ak je doma muz je tu aj ked som ja na terase, vobec ma nerespektuje, lebo akoby vedel, ze aj tak bude tak, ako povie muz. Skor by som povedala, ze ma nerespektuje manzel 😂

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
memek
10. sep 2020

Narkoza v propofole alebo inhalacna je celkom setrna. Zakrok trva cca 30min. pouvazujte ;) vsetko dobre prajem.

Strana
z3