Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
tak paráda, zasa žiaden oddych!!! ☹ .......a aspoň si poleží pri rozprávke, či je stále akčný?? 😠
som mu zapla dobu ladovu..tak mám najviac 20min.pre seba..ale sedí tu vedla mna..tak ležanie sa odkladá...on telku po ležiačky nekuká...neviem z čoho je 😝
skor by som mu dala makovy odvar 😀 😀 ...mne káva nejde velmi na chut...ale vraj je po mne....moja mamnina mala presno to iste so mnou....problemy zo spánkom 😝
Leninka ano prala som2x,stiahla som postelne 😀 😀 😀
Jacka no simi už leži ale dufam že aj zaspi,vstaval o 08-30h 😉 😉 😉 😉
Ahojte!!!
Hlásim príchod. výsledky boli zlé ☹. Hrozí mi operácia v septembri 😢 . Takže snažilkovanie sa odkladá...
Idem vyvesiť prádlo a uspať krpca. Potom som tu ako na koni 😉.
Awoj utka,škodaaaaaaaaaaaaa ale neboj bude dobre 😉 😉 😉
Jacka ale zaspi neboooj,heheheheeh 😀 😀 😀
No dobre bude, len tá operácia ma asi neminie...
Viki zaspal tiež len pred chvíľou 😉.
Utka čo už ale aspon ti bude lepšie,nie??
Moj tchorik nespi 😠 😠 idem mu vitiahnut bazen na balkon🙂
siwi, to je ten problém, že neviem, či potom bude všetko OK. Lebo stáva sa aj to, že ani po vyoperovaní sleziny to nezaberie ☹.
Od októbra by mali mať nový liek. Rastový hormón na doštičky, ale bude určený len pre tých, čo už majú slezinu vyoperovanú...
kuk...tu som..... 😉
utka....neboj všetko bude dobré 😵
siwi..tak čo...spinkali ste 😀 😀 😀 😉
helou tu som baby.
Jacka nie nespinkal 😠 😠 😠 a ešte ani teraz nespi,pozera slnce seno a par facek 😀 😀 😀 😀
Utka neboj bude to oky,budem siiiiiiiiiiiiiiiiiilnoooooooooooooo držat palce,oky?????
Baby musim sa vam pochvalit ,simi sa už vie byciklovat,sadol a išiel upne saaaaaaaaaaaaaaaaam,moja mala šikulka.Hodim video na fb 😀 😀 😀
siwi, dík...Nooo, to je šikulka.... Viki je lenivý. Ešte sa nevie a ani nechce...Nebaví ho to ☹
Ani simonka to nebavilo,nakazal vybrat bycikel,sadol a šiel saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀
Budem ti silno držat palceeeeeeeeeeeee 😉 😉 😉
Tak si pozri na azete aj tam som ho dala 😀 😀 😀 😀 neviem prečo museli dat novy program na video fb 😀 😀 .Nie na trojkolke,bola ešte moja 😉 😉 😉
Ahojte 🙂
siwi,aj my sme dnes bicyklovali - na novom bicyklíku 🙂 Lianka ho dostala ako prvý darček k narodeninám od krstného 🙂 dala som sem aj foto 🙂
už všetky drichmete,čo? 😔 😔 😔 tak dobrú idem aj ja 😉

tak sme tu...mi povedal...maminka otvor oči...idem preč 😝