Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
aj prve som prenasala 8dni ☹
no najviac ma trapi ze moj drobec je na druhom konci sr u starkej uz vyse tyzdna a vobec sa nedokazeme zariadit kedy ist pre neho,lebo manzel chce byt teraz so mnou a potom maly aj tak pojde hned k druhej babke--nechcem ho moc stresovat---asi sa zblaaaaznim 😖
ivella..teda nezávidím ti...aspon vieme s aninkou čo nás čaká..ale kedže aninka bude rodit Sabínku tak nebude mat starosti..dufam 😉
ivell a nemohla prísť niektorá starká ku vám, prípadne sa striedať, aby si bola aj s malým??
ivella už vydržkaj 😵 ....babulo tam nemože byť večne 😉 ..............tie posledné dni sú najhoršie 😝
ktorá prenášala????..ja sa jej nedivím...nervy k keli .... ja som prenášala vyše týždna....a mala som toho teiž plne zuby...a to somnebola otvorena ani ked som šla do porodnice 😝
s chlapmi to je ťažké od narodenia........už od malinka by boli najradšej stále tam , kde sú potom spokojní ako dospeláci.....
ahááááááááááááááááááááááááá 🙂 .................ale to nie je celkom pravda 😉 ............kámoška prenášala sovje dievčatko skoro dva týždne
a ja zas cítim, že pojdem skor 😉 ...........ja by som chcela rodiť ako pri Simke 😉 .....naplánovane,aby som mohla všetko okolo zariadiť,každému podať inštrukcie 😀 ...a hlavne by som chcela rodiť v noci 🙂
jacka, veď špiónim.......keby si vedela čo všetko sa človek dozvie v trolejbuse a vo vlaku!!!......občas sa až červenám 😔
aninka, ty organizátorka!!!.......prečo v noci?? 😕
ani to som si mylsela aj pri Matkovi aj pri tomto druhom...ale skor ako po 2O.9 určite neporodím 😝
prečo v noci??.ja radšej cez den..aby som nemsela nikoho budit....
babule a máte aj dohodnutých nejakých doktorov???.......či vás odrodí ten čo tam práve bude???
leni..nemám ...ani pri Matkovi som nemala...ved si musia tak či tak urobit svoju prácu.... 😉 ..ty si mala?
nemala som cisarák,ani nejak naplánovaný porod 😉 .......ale hospitalizovali ma dva dni pred porodom.a preto by som chcela aj teraz takto,aby som si mohla zariadiť všetko okolo Simonky 😉 aby som nezošalela 😒 ..............a preto v noci,lebo všade je pohoda,kľud. 🙂 Ja som do nemocky na kontroly chodila už dva mesiace pred porodom,každý boží deň,ešte aj sobotu a nedeľu a cez deň tam to bolo o život,taký frmol všade
Ahojte.jacka stlac ctrl a alt spolu a koleckom na myske si to das nazad 😀 aj ja som mala uz viac krat tento problem 😉
máš pravdu jacka!!!.......nie nemala som, ale lilka bola tak zakliesnená nízko v panve, že môj gyndoš rovno zavolal svojmu kámošovi Dr., aby ma pozrel a rozhodol či normál alebo cisár....... a ten rozhodol, že cisár a aj to rovno urobil a on je aj onkogynekológ, tak keď som bola taká fiknutá, mi rovno všetko pozrel, či je to OK a našiel z vonku maternice tukový nádor a rovno mi ho dal preč, takže som bola celkom spokojná........dokonca to bol Dr. ktorý rodil aj mňa aj môjho muža 🙂 🙂 🙂 ........ak by sa pri druhom dalo asi by som išla za ním, lebo aj rana sa mi krásne zahojila, žiadne zápaly.........

tam malo byť množné číslo vieme....