icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
22. jún 2009

fuj vonku je dusno...... 😝 😝 sem tam aj slnko zasvieti...no nechápem počasie... 😅

dám si aj černičky aj za vás...ale také jahodky by neboli od veci..mnami

leninka75
22. jún 2009

čo už som tu zostala sama???? 😕

utka
22. jún 2009

Nieee, ja som tuuuuu

leninka75
22. jún 2009

super utka!!......čo robkáš???.......máš kľud??

utka
22. jún 2009

Hej, len tak lozím po nete...Viki spí 😉

leninka75
22. jún 2009

nebudeš ho už aj budť pomaly??........ozaj som sa chcela už dávno opýtať, prečo ste sa usadili v BA???.......koľko tam už žijete???

aninka29
22. jún 2009

aké peniažky,čo za peniažky? 😉 😉 .ja som tu niekde čítala, že rodičovský príspevok sa v roku 2010 zvýši na nejakých 8900korún. 🙂...... .tak to som veeeeeeeeeeľmi zvedavá 😉

aninka29
22. jún 2009

ja by som niečo zožerkala 🙂 ale neviem čo 🙂 .............aj pizza by bodla 😉

leninka75
22. jún 2009

aha aninka je späť!!!...to si toho veľa nestihla, chýbali sme ti??? 😎 .........no hej baby písali, že od júla ide materská o 168 Sk,- hore..........strašné prachy, že?? 😠.........tá tvoja infoška je zaujímavejšia, to už by človek aj trošku pocítil........

utka
22. jún 2009

leni, no za chvíľu ho zobudiť.
Môj manžel tu študovala a našiel si tu prácu, tak som pricupitala za ním. Ja som tu od roku 2002. Medzitým sme bývali asi 10 mesiacov v BB.

leninka75
22. jún 2009

aninka, nedráždi s jedlom........ja tu chrúmem tyčinky a tvárim sa, že je to langoš, taký fajný cesnakový, mňam, ten by som si teraz dala 😝

utka
22. jún 2009

Baby, nerobte mi chute...Ja som už druhý týždeň na delenej strave...Dúfam, že vydržím čím najdlhšie a schudnem 😉....

leninka75
22. jún 2009

aha utka, tak je to s vami........a zvykla si si???........držím ti palce, aby si schudla........delená je dobrá, ja som tak jedla rok, začiatok bol zlý, ale keď som si zvykla bolo to v pohode, ...........teraz tiež nad ňou rozmýšľam, len sa k tomu dokopať....

aninka29
22. jún 2009

langoš mňamky 🙂 🙂 🙂
leni ani som nič nerobila 😀 som sa trošku venovala Simonke 😵 ..som jej nachystala veci na žehlenie,tak teraz doležito žehlí 😵 😵 😵

utka delená strava je blbosť 😒 teda nie je to blbosť,ale keď už s ňou raz začneš,tak to musíš dodržiavať vždy,lebo potom z toho bude jojo efekt 😒 .....ale držím pršteky,aby si mala pevnú voľu 🙂 a aby si dlho dlho vydržala 🙂

leninka75
22. jún 2009

aninka, pri všetkých dietach je jojo efekt..........ja som minulý rok v auguste mala dietu na úpravu metabolizmu, našťastie trvala len 13 dní lebo bola dosť tvrdá a bolo pri nej písané, že efekt trvá 2 roky........figu borovú!!!.....po pol roku začala ísť váha hore........mne by stačilo prestať jesť sladkosti, ale keď ja ich tak ľúbim!!! ☹

leninka75
22. jún 2009

máš pravdu aninka, že princípy delenej stravy by sa už potom mali stále dodržiavať.........keď sa už človek vytrápi nech to stojí za to!!!!!..........tebe je dobre, porodíš a zasa budeš štíhlučká......ale ja priberiem aj z čistej vody ☹

utka
22. jún 2009

leni, zvykla som si...v pohode...
Ja som ju už raz držala a tiež som sa nevedela k tomu zase dokopať...
Vtedy som schudla za 5 mesiacov 16kg.
ani, ja viem, že to musím dodržiavať už stále...ako pri každej diete 😉.
Ale dík za podporu 🙂.

leninka75
22. jún 2009

to si pekne schudla utka!!!! ...........ja by som potrebovala tak 10 kg.........

leninka75
22. jún 2009

babule zasa som špiónila a našla som bubbu, siwi, mirrinku a levu v téme deti 2006.........to sú potvory, potvorské.........nestíhajú, keď musia prispievať na všetky strany 😀 😀 😀

leninka75
22. jún 2009

no nič zlatíčka, pekný pracovný deň za mnou 😀 😀 😀 .........lúčim sa s vami.......pa, pa a pekný zvyšok dníčku!!! 🙂

utka
22. jún 2009

leni, ja 30 ☹!!!

aninka29
22. jún 2009

leni,no tak jednoducho to nepojde ani u mňa 😉

moja sesterka bola vždy taká macatá,začala s tou 90dňovou dietou......holky ona neskutočne schudla do dvoch mesiacoch,normálne na nespoznanie 🙂 ale po ďalších dvoch mesiacov pribrala dvakrát tolko 😒

utka
22. jún 2009

Ahojky leni a dobre nakúp 😉...Ty špiónka 😀

aninka29
22. jún 2009

leni,však oni prídu 🙂 .........pa pa 😉

aninka29
22. jún 2009

ježiš,to čo som napísala 😠 do dvoch mesiacov 🙂 tam malo byť 😉

jacka
22. jún 2009

ahojte.....som späť 😠

jacka
22. jún 2009

vonku zase prší..to je na šlak.....

leninka...pa pa...ty nás špion...ale sa tu neukázala ani jedna 😠

ivella
22. jún 2009

baby,na mna najlepsie zaposobila 90-dnova dieta,to som dala dole 14kil ani neviem ako,viac som nestihla...bola svadba(tam som sa nazrala)a hned po nej som otehotnela 😀 😀

aninka29
22. jún 2009

u nás dnes nepršalo vobec 🙂 ale vonku sme neboli,lebo ten potentovaný vetrisko fučí ako blázon 😝

mirrinka
22. jún 2009

no teda leni fakt neviem kedy si ma našla v téme deti 2006,ked tam som fakt už pár pekných mesiacov nebola 😀 😀 😀 😀 nepomýlila si si ma s niekym? 😅 niekedy som tam prispievala,ale naozaj už veľmi dávno,vlastne všetky sme tam prispeivali,neviem či tam teraz ešte baby chodia....