Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
dobú noc 😉
..idem aj ja deti obriadiť a potom šup spať pred telku 😀 ..dobrú noc! 😔
@letty86 aj u nás taky tak....ked sú každy od seba pár km tak sú taký zlatý............inak mám na nich nervy že .....až 😠 😠
@leninka75 veru letia tie dni letia........už je tu zachvilu február ☹ ............ale.....už si si všimla že je vonku dlhšie svetlo?? 😵 😵 😵 😵 😵 ..................tak sa dobre vyspinkaj pred tv...... 🙂
dobrú nocku........ 😵
Ahojte,mamky,ja len takto narychlo. Nezabudla som na vas ale som so simčom v nemocnici,dostal krče.. Potom napišem
Ahojte...
Vikiho dnes poslali ešte na RTG pľúc. Má to OK. Aj výsledky odberov sú negatívne a aj z výterov. Tak už teda neviem, prečo kašle...
ahojte!!!...jupíí posledná dávka buchiet sa parí........
@denisenko ...skoro mi oči vybehli keď somt o prečítala!!!...držte sa!!.....nech ste rýchlo v poriadku doma!!
@letty86 ..to ťa čaká pekný deň takú nevyspinkanú ☹ ....
@jacka ..riadne klop, aby si nezariekla 🙂 .....sú v škôlke?..v piatok ich dáš??
..idem na poštu a pre Lilku, ale prídem 🙂 😉
@leninka75 ale cosi 😉 , ved ja sa nehnevkam ani trošku a chápem a ani ja sa už nerada fotim 😝...ked raz schudnem, tak možno 😅 😅 ale musím podpichnút 😀
príd
@jacka keby som zabudla...tak ti radšej teraz písem....ak farbičky, tak zn.Maped...sú super, nelámu sa a pekné sýte farby....a pero, u nás klasika...ziadne stabilo, tornado...klasika na bombičky...mame nejaké zn.schneider a super sa vikinke píše...dokonca sme ho ešte nemenili od septembra...a tasku topgal máme my
idem, matulo ma vyhadzuje, chce zasssss bobika
@leninka75 nie som stihla 😖 ked som rodila viki, mala som o tri kila menej ako teraz, pri matkovi som mala tak nejak ako teraz, málinko som pribrala...po porode som to rýchlo zhodila, ale aj rýchlo pribrala nové kilá...ja som malinká, mne by bodlo mat len tak 51 kg....ale mozem si zato sama 😝 ale už som trosku upravila stravu, pijem viac vody a snad aj cvicit začnem
dakujem....som ju tak vyretusovala, to preto 😀 som zvedavá, kedy mi ju stopnú 😝

@leninka75 matulko sa vie zabaviť na chvilu aj sam, ale tandemovanie mu ešte nejde...veru, kopec chorych detičiek