icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
21. mar 2013

...ja mááám len takú malú otázočku.....kto nám poslal tie kvapky ???????????????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀

denisenko
21. mar 2013

@leninka75 ..no..jablká z IT...5 bední.... 😀 😀 😀 😀 už len 2,5...výživa hotová...tatinko sa snažil..ja som bavila dieťa...pištíka upišťaného.... 😠 😠 😠 😠 ...celú noc bol zas hore..... 😝 😝 😝 😝
@jacka ..že na otázky...... 😀 😀 😀 ..idete k striguli???či????....jááj, aj ja by som potrebovala upratať..tak...no...ked deti vyrastú..sa budem realizovať..... 😀 😀 😀 😀 😀
@utka ....len si nechaj..na horšie časy..ak sa dá....alebo....nepreplatia ti ju?

jacka
21. mar 2013

@denisenko tak ja som to nebola....................nie nie 😀 😀 😀 😀

jacka
21. mar 2013

@denisenko potom už nebudeme mať po kom riadiť 😉 😀 😀 😀 ......................veru k striguni.............bléééééééé 😝 😝 😝 😝 😝 neviem čo im urobiť ked tam bude oslava 😝 😝 tiež dobré na nervy......hlavne ked ich vidím ako kukaju na jedlo čo nemožu 😝

leninka75
21. mar 2013

@utka....ja som to urobila s dovolenkou tak, že som nastúpila na MD, po skončení MD som si dala žiadosť o vyčerpanie dovolenky + išiel mi už aj rodičovský.....ale ty aby si mala vykryté prázdniny, tak si ju nechaj až na august....a hlavne nerieš či firma bude alebo nie .....

leninka75
21. mar 2013

@denisenko ..a ešte vládzeš existovať????? ☹

leninka75
21. mar 2013

@jacka ...písala som, že som dnes varila zdravo......hranolky a syr 😀 😀 😀 😀

denisenko
21. mar 2013

@leninka75 .. 😝 😝 😝 ..ako kedy... 😝 😝 😝 😝 ..zdravý obed...my sme mali....rýchle zvyšky..... 😀 😀 😀 😀

denisenko
21. mar 2013

@jacka ....jedno dieťa mi stále doma ostane...vždy bude po kom upratovať..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

utka
21. mar 2013

Ďakujem za rady...asi to aj tak urobím, že si ju nechám až po RD. Preplatiť mi ju nepreplatia.

jacka
21. mar 2013

@leninka75 skor som chcela radu čo uvariť...........ale kedže bude vyprážaný rezen......tak syr nemožem... 😉
@denisenko jááááááááááj som zabudla na tretie dieťa......... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

denisenko
21. mar 2013

@jacka ved to tretie a najnáročnejšie.... 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
21. mar 2013

@denisenko presne si to vystihla................. 😀 😀 😀 😀

jacka
21. mar 2013

😵 🙂 😉 😎 😀

jacka
21. mar 2013

@utka 😵 🙂

utka
21. mar 2013

@jacka však aj ja mám doma dve malé deti...ale som rada, že budeme 2:2.

jacka
21. mar 2013

@utka ved to...u vás remíza................tu ťažká prehra 😝 😀 😀

utka
21. mar 2013

@jacka ale hlavne, že sú zdraví...ja to tiež hovorím, že je to úplne jedno.

katka1819
22. mar 2013

ráááááááááááááááááánečko usnežené,zamrznutééééééééééééééééé 😅 😀

leninka75
22. mar 2013

ránečko!!! ☹ ........

..jaaj moje zlaté, mám prajného muža.....tak sa s nami krásne delí o chorobu ☹ ☹ 😠 😠 😖 😖 😝 😝 😝 ..........Lilku tolen tak lízlo dúfam.....ale Lolku to draplo..v noci teplota, teraz je mrzutá, nemožná, plný nosík.......to bude deň ☹ ........

jacka
22. mar 2013

ahojte.......

@utka máš pravdu........ 😵 😵
@leninka75 ........... ☹ ☹ ☹ takt v tomto sa fakt podeliť nemusel 😔 😔 😔 😔 ...........................nielen dnes si užiješ......... ☹ ☹

denisenko
22. mar 2013

dobré ránko... 🙂

tak dneska som totálne "optimistka"..... 😝 😝 😝 😝 zás nas zavialo snehom....kto nemá, nech ani nehovorí, lebo budem zlááááá...... 😝 😝 😝 😝 a ešte k tomu.....zas sme sa "vyspali" od 0.30 do 4-tej rána si robil diskotéku..... 😝 😝 😝 😝 taká som už nabrúsená, že až.....nadránom som od nervov vyhodila spať k Simčovi tatinka a ja som zaliezla na gauč...a viete čo sa stalo?....konečne, ked som po 4-tej zaspala tak o 5-tej zvonil telefon...... 😝 😝 😝 😝 a že den D...debil.... 😝 😝 😝 😝 jediná pozitívna správa je, že sa konečne podarilo zobrať Simčovi krv....som zistila, vraj nedostatok železa spôsobuje že je nervozny a upišťaný....kto o tom niečo vie?????? 😕 😕 😕 a doktorka nám dala Sedaliu, nech trochu lepšie spáva....zabralo to niekomu, poznáte????

uf...posťažovala som sa....hned mi je lepšie.... 😀 😀 😀 dám si kávu a život bude krajší..... 🙂

denisenko
22. mar 2013

@leninka75 ..držkajte sa.....sa hned so všetkým deliť nemusel 😠 😠 😠 😠

jacka
22. mar 2013

@denisenko 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😅 😎 😎 😎 😎 ...........tak je tu... 😎 😎 😎 😎 😎

jacka
22. mar 2013

@denisenko ja ked počujem znížené železo ........tak moji obaja ho mali velmi nízke.....akú máte hodnotu?....................nám nedali nič...len dietu...... 🙂 neviem ti poradiť............ ☹ ☹ .............................................si mala super noc..........ved ked Simonko zaspinká šup pod duchnu 🙂

denisenko
22. mar 2013

@jacka ....neviem, výsledky budú v utorok...to idem aj na preočkovanie..už posledné.... 😠 ...Simonko už spinká v kočíku.....lenže niekto musí aj navariť.... 😖 😖 😖 ....jááj..mladý pán zas že rajčinová polievka....ved ju jeme už mesiac....tak idem variť druhú variantu....kyslá fazuľa.... 😀 😀 😀

jacka
22. mar 2013

@denisenko aj u nás dookola to isté............................. 🙂 ........................................dobre sa mu spinká v kočíku...netreba ho hojdať?...................

denisenko
22. mar 2013

@jacka ...nie...ked zaspí, tak už spinká..... 🙂 ani vetrisko a sneh mu nevadí....dokonca sa ani na rozhlas nezobudil. 😀

jacka
22. mar 2013

@denisenko ale može to byť že je nervozny s toho..............tá Sedalia to je len na spanie či ako?.............tak mu hádam zaberie a konečne sa vyspinká......ved musí byť aj on nevyspatý....drobec ☹ ☹

jacka
22. mar 2013

@denisenko to vážne?....aj bomby z neba?......to má fajn spánok....... 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵