icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
22. mar 2013

@utka ..no..presne to som chcela vedieť....lebo aj ja som si už nan robila chute...lenže, moje kuchárske "cifrovanie"...nula bodov... 😝 😝 😝

utka
22. mar 2013

@denisenko to aj mojem neboj. Dá sa to. A ty si držala dietu, keď ti zistili tú zvýšenú hladinu cukru?

jacka
22. mar 2013

@denisenko paráda....len tá polohrubá muka mi tam vadí 😀 😀 😀 ........nevadí...vymením.... 😉
@utka ako chutí?...............
no vidíš moja reč 😀 😀 😀

utka
22. mar 2013

@jacka no je celkom dobrý... 😀 Nie je veľmi sladký.

jacka
22. mar 2013

prasiatka už dorazili.............neodfuklo ich.......všetko je v práčke.............deti vo vani.................neskutočné zázraky dokážu z blatom......nestíham sa diviť 😀 😀 😀

jacka
22. mar 2013

@utka tak fajn uložím ho

utka
22. mar 2013

@jacka no vyskúšaj, či budete spokojní...potom dáš vedieť. A čo si varila na víkend?

jacka
22. mar 2013

@utka .....vyskušam... 🙂 ...deti chceli francuzke..... 🙂 .....polievka párková.......... 🙂 ....................ale teším sa na nedelu večer... 😀 😀

utka
22. mar 2013

@jacka to ti verím...ale neboj, rýchlo to prejde. My sme predsa zostali doma 😉...

jacka
22. mar 2013

@utka neprejde.....bude to večnosť 😝 .............

jacka
22. mar 2013

skaza je v kupelni.....asi došiel koniec sveta..... 😠 😠 😠 😠 😠

utka
22. mar 2013

@jacka žeby dvaja zbojníci vo vani???No síce ak sa nebude dať ísť von, tak to bude naozaj večnosť.

jacka
22. mar 2013

@utka som si na víkend objednala pekné počasie.....takže musí byť pekne.........inú možnosť neberiem..... 😉 ..................................vy budete čo robiť?

jacka
22. mar 2013

@utka presne tak......dvaja vo vani.........nočná mora...... 😀 😀 😀

jacka
22. mar 2013

viete čo sa stalo................muž mi odmietol kupiť fernetík...................toto je dovod na rozvod....však... 😠 😠 😠 😠 😠 ........... 😉 😉 ...................

jacka
22. mar 2013

@denisenko som kecala s maminou....tak aj ona má nizke železo aj moja mladšia sestra....a aj jej dcera.................po príčinách tiež nepátrali...........dali tbl......raz bolo dobre inokedy horšie..............asi sa to nejak prenáša si myslím

jacka
22. mar 2013

tak lokše spravené ideme sa napráskať 😀 😀 😀

denisenko
22. mar 2013

@utka ale ved ten tvoj vyzerá dobre... 😉 ...no dieta...snažila som sa to trošku obmedziť..lenže...cukor je všade...takže je to dosť blbé.... 😝

denisenko
22. mar 2013

@jacka ..už si podala žiadosť? 😀 😀 😀 😀 ..a vieš čo povedal pred chvílkou ten moj:? že : v stredu ideme s tebou na skúšky...kukám ako puk...a on že: ked budeš mať depku, že si nespravila, aby si sa nehodila pod vlak...zlatý moj.... 🙂 🙂 🙂

denisenko
22. mar 2013

@jacka to som chcela...som si myslela, či sa to nedá vymeniť...ved ostatné ingrediencie by vám nemali vadiť, či? 😕

utka
22. mar 2013

@jacka ja nevim čo budeme robiť. Pôjdeme do bábkového divadla alebo do kina...

jacka
22. mar 2013

@denisenko nie nemalo by vadiť.... nič.......len horšie je že neviem ako má vyzerať cesto či dať viac muky alebo vody....chápeš že čo chcem povedať...... 😀 😀 😉

denisenko
22. mar 2013

@jacka jááááááj...tak ...neviem.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
22. mar 2013

@denisenko šte len podám...čo sú za sposoby.... 😀 😀 😀..........................keby som sa nehanbila kupim sama sebe si............ale nech ......je to silnejšie ako ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉
akého máš milujuceho muža 😵 😵 😵........................radšej ti mal povedať že to urobíš 😀 😀 😀 .......27. si písala?......či sa mýlim 😅 😅

jacka
22. mar 2013

@denisenko 😀 😀 😀 že ťažká dilema 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
22. mar 2013

@jacka ....no neviem, neviem......sa skor bojí, že by musel ostať pri zlobríkoch on..... 😀 😀 😀 😀

denisenko
22. mar 2013

@denisenko idete len na jeden den, či na celý víkend? 😕

jacka
22. mar 2013

@denisenko 😀 😀 😀 😀 jááj....................... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ........... 😀 😀 😀 😀 😀 .....................ale ved by si zvykol 😀 😀 😀 😀

denisenko
22. mar 2013

...Simonko vstal...úplne iný človiečik...usmiaty, pekne sa sám hrá.....no a neľúúúbte ho.... 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉

jacka
22. mar 2013

@denisenko toto si komu písala 😀 😀