Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
aojte ako si zijete????urcit e som vam chybala ze sme ma spominali nakazdej strane 😀 😀
jacka teraz som kuk album.............Maťko naozaj zaspinkal na tej deke????????? 😕 zlatinko 😵 😵 😵
utka aj ty máš new foto 🙂 .......krásne..............okálik Vikinko 😵 😵 😵 ......tie zo zoo sú velmi pekné 😵
aninka..ved som ho musela zobudit...mi to trhalo srdiečko ☹
mala by som si požehlit 😝
joj,verím ti 😒tak krásne spinká 😵
ja nežehlím 😒 nechce sa mi 😝 ..........ale potom sa nedožehlím 😠
idem okupkať Simku a potom seba 😉
my u sme čistéééééééééé 🙂
Simka už pije druhý pohár kakaa 😕 😵 ....vraj ona ľúbi mliečko 😵 😵 😵 ............a k tomu zjedla jeden velký krajec chleba 🙂
my už spíme 😵
a o chvilu idem aj ja 😔 strašná únava na mňa doľahla 😔 ...ešte si urobím aspoň jeden testík 😝
utka aj my sme sa šupali.....som zvedava kolko budem prenášat tohot maličkeho čertíka...či nedopadneme rovnako...rozmočeno 😝
mne kázali tým modrým olejčekom...tuším sa vola aviril..nepamätám presne....ale ja som tiež trochu pomáhala 😅 .. a ten Infadolan...je čo?
dobru aninka.... 😉
uteráčikom som ho trochu vyšuchala...alebo ked sa dalo tak som stiala čo bolo zbytočne....ale len tak veeeelmi opraren aby som mu neublížila...ved ked nájdem foto tak dám 😉
naštastie mu to rýchlo zmizlo...asi do dvoch troch týždnov....len na fotke to zle vidno
asi pojdem aj ja do posteli...prišiel na mna útlm...a ešte ma aj od večere páli záhal 😝 ..super 😝
dobru noc ,utka... 😔
Ránečko!!!! 🙂 ..............aninka 😨 😨 😨 😨 , ahoj tehuľka!!! 😉 ..........a čo to?............ahoj jacka!! 😉
babule a všimli ste si, že ste včera odignorovali bubbu??? 😀 😀 😀 .......ohlási sa po sto rokoch a vy ništ!!! 😠 .........ahoj bubba!!!.......
jacka, davidko bude vlasatý keď ťa páli záha!!! 😉 ........poznáš tú babskú povedačku??
deni ako drobček??? ☹ .......už lepšie??? 🙂

aninka, u nás na obyčku boli WC a sprchy dezolátne a na izbe po 3 baby...
papa