icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
10. júl 2009

tu som 🙂 ........aj my už spíme 🙂

jacka
10. júl 2009

aha aninka....ešte ste samé?

jacka
10. júl 2009

babenky musim sa ist vystrieť...maličký sa nejak rozťahuje v brušku..a normálne je to nepríjemne 😝

tak vám prajem dobrú noc....a pekne sničky.... 😔

aninka29
10. júl 2009

hej samé ako sirotinky 😉
dobrú nocku jacka......len sa vystri 🙂 😵
ja si idem urobiť pár testíkov a tiež idem 😔

utka
10. júl 2009

Ahojte!
A zároveň dobrú nôcku tehošky 😉

jacka
11. júl 2009

dobré ránko.... 😎

ani ako ti idu tie testíky? 🙂

dnes si tu budem písat asi sama zo sebou 😀

aninka29
11. júl 2009

dobré ráno 🙂
nám tu celú noc pršalo 🙂 ....ale teraz už krásne svieti slniečko 😎 😎 😎

jacka..........pod 50 bodov nejdem 😉

maca66
11. júl 2009

dobreeeeeeee raaaaaaaaaaaaaaanko vsetkym maminam. 😉

jacka
11. júl 2009

ani... 😉 😵 tu veru nepršalo...ale zato včera poobede 😝

maca..ahoj...ako sa máte? 🙂

denisenko
11. júl 2009

ahojte, kdem si trochu šedé bunky prevetrať.....aj tak som z tej nemčiny magor......
a denisko ako naschvál, nechce spať a hodina h sa blížii....
jacka, a čo sa ti tak drobček rozťahoval, že si odišla večer z linky?ste ok?

jacka
11. júl 2009

ahoj deni..už som mylsela že som tu skoro sama 😉
no ved hádam vieš viac ako si myslíš 🙂 😉 ..neboj to príde...aj samo 😵

už je dobre..len sa musel maličky pomrvit..ale kopal dole do mechura...a nebolo mi to prijemne 😝

mne už Matko povedal že nejde spinkat....škoda ☹

aninka29
11. júl 2009

mamky my sme si so Simkou tááááááááááák fajnučko pospinkali 😵 😵 😵 .........od dvanástej doteraz 😉

jacka mňa malá na mechúr tlačí v kuse.............a fakt to nie je príjemné 😒 .........dnes ma strašne kope,až jojkám od bolesti 😖

deni tak ako????????????? 🙂 ako si dopadla?????????? 🙂 určite dobre 😵

maca66
11. júl 2009

ahojte.no mame sa fajn.vcera u tej krcnej,bacila uz nema,ale tie sople furt.uz som z toho na mozgy.tak v pondelok znova na vyter.skusi hlbsie lebo aj ona vidi ,ze sopli a nikto nevie z coho.povedala,ze to je cesta alergika.ja jej dam alergika.nikto v rodine nema,tak dufam,ze nai adamko nebude mat nic.drbne ma.jaj aninka ako ti zavidim ten spanok.este si ho vychutnaj.ja skoro 8krat v noci hore s drobcom a cez den fungujem zase .zaspavam okolo desiatej,jedenastej.kym deti ulozim,pozehlim,cvicim,osprachovat a dobru noc.ale stale SI HOVORIM,ZE O DVA ROKY SA UZ VYSPIM 😀 teda dufam.cmuk

aninka29
11. júl 2009

chjoj maca..........no snáď to tá alergia nebude 😖 ........júj,nech to malinkého rýchlo prejde 😵

maca no ja tajne dúfam, že sa v poho vyspím aj pri dvoch deťoch 😉 ....že druhorodená bude taká dobručká ako bola Simka 🙂

maca66
11. júl 2009

no ja som si tiez myslela,ze adamko bude spac lebo sa hovori,ze kazde dieta je ine.no nejako tomu prestavam verit 😅 nejako to uz prezijem ked musim.inac teraz citam svoj prispevok a pisem ako tatar 😀

jacka
11. júl 2009

maca...teraz je vela alergikov...ale dufam že vás to obíde.......

som sa vrátila zo záhrady som ako kon..ledva funím 😝 ....aspon som sa napráskala ríbezlí.....

ani ...vieme o čom je reč....len tebe sa to rýchlejšie kráti...ako mne 😝 ...no neboj určite sa vyspíš 😀 😀

aninka29
11. júl 2009

maca my sme všetkému rozumeli 😉

jacka,ja viem, že Ty mi praješ,aby som sa vyspala 😀 😉 .............Maťko zaspinkal???????..............a pošli mi trošku ríbezlí 🙂mňam mňam

maca66
11. júl 2009

to som rada,ze ste rozumeli.lucim sa.papa

aninka29
11. júl 2009

ja som od rána upratovala a varila............a teraz si idem vypiť kafíčko do záhrady,a tiež sa tam trošku pomotám,aby sa nepovedalo 🙂

minule sa pred barákom zastavila suseda a Simonky sa pýta, či už maminka šla pre bábo 🙂 ...a na to som ja vystrčila hlavu zo záhrady a hovorím "nie maminka kosí trávu" 😀 😀 😀 .......išla odpadnúť, že čo neoddychujem 😝 ..........no budem sa jej chváliť, že som superžena??????? 😀 😀 😀 😀
ale v poslednej dobe fakt nevládzem 😝

jacka
11. júl 2009

pa maca....a zas dakedy kuk... 😉

aninka už su všeeetky v brušku..len pár zostalo na zajtra 😉 ....to vieš že ti dobrajem spánok ked sa Sabínka narodí 😀 🙂

nie...válali sme sa pol hodku v posteli..len neplechu robil....tak som to vzdala 😝

aninka29
11. júl 2009

pa pa maca a držkajte sa 😵

jacka
11. júl 2009

superžena..mala si ju nechat tak....čo by Simka povedala 😀 😀

aninka29
11. júl 2009

jacka chutilo ti????????????? 😠 😝 ..............len si daj 🙂 .............ja si idem dať marhulky 😝

jacka
11. júl 2009

no ja už dnes záhradu necem ani vidiet.....len sa pojdem ešte pospást do záhrady.. som si prišla oddýchnut....a ked príde otecko...tak hádam vyrazíme aj do mesta....uvidím.. 😉

jacka
11. júl 2009

no páli ma záha....ešte som to dorazila višnami....a pojdem si dat neskor maliny..ak nájdem...ešte...ja viem že to kv§li tebe ma teraz páli...ale VYDRžíM 😀 😀 😀

aninka29
11. júl 2009

aj náš tato dnes večer dojde 😵 .........ale iba sa vyspí a ráno o piatej zase pádi 😝

jacka
11. júl 2009

tak zarába velke peniažky.....mo my sme tu vkuse samy...Matko sa ráno zdul že kde je zase oco.....som mu povedala že o chvilu príde 😝 ..zachvilu ho bude volat ujo 😀 😀

aninka29
11. júl 2009

ja chodim kradnúť maliny k susedom 😀 ale nejaký dobrák obžral celý krík 😠 😠 😠

kvoli mne nieeeeeeeeeeeeeeee 🙂 ja Ti doprajem vitamínky 😵

mňa záha nepáli 🙂 ani pri Simke ma nepálila.............ale narodila sa s takým barošérom na hlave že až 🙂

jacka
11. júl 2009

noooo od susedov su najlepšie 😀 😀

no man pálila aj pri Matkovi...aj teraz 😝 😝 😝 niekdy mám pocit že už by som chcela rodit..ale ešte stále mám čas...teda...ešte sa načakám 😝 😅

aninka29
11. júl 2009

joj veru načakáš 😒

idem lebo moje dieťa už besnie 😀 ..............ale prídem kuky kuk urobiť 🙂