icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
21. jan 2014

ahojte 😉

jacka
21. jan 2014

@leninka75 😀 😀 😀 ved dá dá...... 😀 😀 😀 😀 ....................ale má prísný zákaz sa biť.........inak trest ho neminie............to v triede maju bitkára....on má vraj udajne aj dg na to 😅 😉 .........a deti sa nedajú.......a potom sa klbčia..........a štvrtákov riešia cez velku prestávku 😀 😠 😠 ....................................to nie také bitký ....to sa len naťahuju.......ale nesmie sa..........čo bude s mím ked bude štvrták 😠 😠 ............si s ním nedám radý 😠

to si šikovná kadečníčka 😵 😵 😵 😵 😵 veru škoda že foto nie je.....a šatočký ešte máš?.....

jacka
21. jan 2014

@denisenko ahoj 🙂 😀 🙂

denisenko
21. jan 2014

@leninka75 ...a to ako si mohla, že bez fotečiek????..... 😀 😀 😀 😀 len pekne pohľadaj..... 😀 😀 😀 ...Simonko nesmie popať citrusy, džúsy, kyslé veci...parardajkovú polievku, ďalej piť alkohol, kávu, nič štipľavé, korenené a prestať fajčiť..... 😀 😀 😀 😀 ešteže nič z toho, čo má zakázané neľúbi...... 😀 😀 😀 😀 takže stravou to nebude.... 😀 😀
@katka1819 ...áno...dedičné..... 😝 vieš čo, my sme boli na kožnom v žiline a super sme sa vybavili, netreba sa objednávať, od pondelka do štvrtku od 13-15 berú len detičky do 3 rokov....treba sa o 13-tej zapísať.... 😅

denisenko
21. jan 2014

@jacka Maťko a bitkár?????....by mi ani na um neprišlo..... 😕 😕 😕 minulý piatok Denisko doniesol zo ZUŠ v žiackej knižke......:..práca výborná, ale to správanie nič moc...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tiež som mu poriadne vyčistila žalúdok...

denisenko
21. jan 2014

...hmmm...rascová polievočka a francúzske zemiaky.... @utka si mi narobila chute, tak som spravila aj ja....sa mi už dávno také nepodarili..... 😉

denisenko
21. jan 2014

a ozaj...ešte som zabudla.....mám dobrý tip pre deti, ktoré nekľudne spinkajú....nám neurologička kázala dávať pred spaním MagneB6.....a veru....robí zázraky.... 😵 😵 😵 😵

jacka
21. jan 2014

@denisenko to vieš stiahli ho živle......... 😀 😠 ...................ja len dúfam že ten ekzém čo má Peťko nie je to čo máte vý... ☹ ☹ ............................si mýslíš že sa s toho dostanú?....teda že s toho výrastú?............................vede to správanie.......zlatá perinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
21. jan 2014

@jacka .....nie, to je do konca života...ale čím sú starší, tak je to v miernejšej forme...aspon u nás......mna len svrbieva koža....ale ked som bola malá, tak sa mi robievali také šupinaté chrastičky...... 😝 ...veru...zlatá perinka..... 😀 😀 😀 😀

jacka
21. jan 2014

@denisenko tak aspon dáka dobrá správa 🙂 🙂 🙂 ..........................ozaj a stými nožičkami čo chodí po špičkách vám čo povedali........

utka
21. jan 2014

Ahojte....
@letty86 úprimnú sústrasť 😢

denisenko
21. jan 2014

@jacka je objednaný na rehabilitácie....ale zas ako problém to nevidím....stačí mu povedať, nech chodí dupky dupky a stúpa na celú nožičku.... 😀

jacka
21. jan 2014

@denisenko lebo aj suseda čo má vnučku tiež nedošlapuje....behali kade tade.........aj jej kupuje špeci obuv....aj v Kováčovej boli......a žiaden posun.....preto som zvedavá 🙂 🙂 ................ale ked dostúpi tak je fajn... 😵 😵 .......................takže dr. nerobte paniku či ako 😀 😀 😀

utka
21. jan 2014

@denisenko ja som ešte včera dojedala...

jacka
21. jan 2014

😠 😠 😠 😠 muž stratil klúče od auta,,,,,.....................sme mu museli doniesť......... 😠 😠 😠 pekne si zarobil ...... 😝

neviem čo idem ja zajtra variť..... 😝 😝 😝 😝 ........na nervý s tým všetkým 😔 😀 😀 😀 🙂 😉

utka
21. jan 2014

@jacka no pekne, šikovný...
Ani ja neviem,čo variť tak narýchlo...

leninka75
22. jan 2014

ráááááááááánečko!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ................

@jacka .....asi má niečo plnú hlavu ten tvoj šikovníček 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 .......počuj moja nevaríš deťom pšeno??.....
ja som na dnes navarila rajčinovú polievku a karfiolové placky s kašou 🙂

denisenko
22. jan 2014

Dobré ránko 😉

katka1819
22. jan 2014

Ahooooooooooj 😵

dnes išiel Peťko prvý krát úplne sám do školy ..žiadna moja sledovačka nebola... idem písať učke či došiel v poriadku 😅 papa

jacka
22. jan 2014

ahojte..............
@leninka75 a čoho asi tak má plnu hlavu 😀 😀 😀 .................nevarím im pšeno.......ked hocičo nedaju do pusiný tak sa bojím....ani špaldu nechcú 😝 ........................tý to máš?
@katka1819 no ako došiel?...

katka1819
22. jan 2014

@jacka došiel,došiel 😀 všeeeetko v poriadku aj včielku už dostal z čítania som sa dozvedela od učky 😀 😉

leninka75
22. jan 2014

@katka1819 ..wau..to už máš veľkého chlopa 😵 😵 😵 😵 ..ale ritku ti stískalo, či dorazil v poriadku, že? 😉

leninka75
22. jan 2014

@jacka ................. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..............ja som si pšeno testovala na sebe dnes na raňajky 🙂 ....a celkom mi to chutilo...dá sa to prirovnať k ryži..možno....tak som potom hneď goooglila...a spomenula som si na teba...pšeno neobsahuje lepok a má veľa železa 🙂 🙂 🙂 🙂 .............pozerala som aj recepty...kľudne sa z neho dá také niečo ako ryžový nákyp, zavárka do polievok, príloha k mäsu......skúsim dať babám a uvidím 😅

jacka
22. jan 2014

@leninka75 pekné že na nás mýslíš 😵 😵 ..........................výskušaj a potom daj vedieť.......takže vravíš že je to jedlé? 🙂 🙂 ..................................................a podla smaila u katký si mýslím že jej to nebolo jedno 😉 🙂

leninka75
22. jan 2014

@jacka .... 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵 😵 ..to ja vždy 🙂 .......už si sa rozhodla čo ideš variť?

jacka
22. jan 2014

@leninka75 už má navarené.....kôprovu polievku a zapekané cestoviný 🙂 🙂

leninka75
22. jan 2014

@jacka ....že aká si ty šikovnica!! 😵 😵 😵 ....riadiš sa heslom "cestoviny to vždy zachránia!" 😀 😀 😀 😀 😀 ...a teraz čo?...nohy na stôl? 😉

jacka
22. jan 2014

@leninka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nooo posledná záchrana 😀 😀 😀 .......................neviem čo idem........v poslednej dome trpím spavou nemocou....len sa bojím že ked lahnem tak deti ostanu tam kde sú 😀 😀 😀 😀

jacka
22. jan 2014

@leninka75 dáme kávičku či mizíš,?

leninka75
22. jan 2014

@jacka ....normálne by si aj teraz zaspala??? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 ................vianoce už máš komplet zrušené?