icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

katka1819
1. feb 2016

@leninka75 všetko ok ... sme trochu poprechladaný ...usoplený a ukašlaný ... a už chápem mami čo dávajú deti s kašlom a soplíkom do škôlky keď nemôžu kvôli práci ostávať každý mesiac doma 😖 ... boli sme minulý víkend v Tatralandii a takto sme dopadli .... v sobotu sme plesali v Papradne ...bolo fajn ........... v stredu má Matúško karneval zo škôlky ,Peťo má dnes v škole počas polročných prázdnin , ale keďže je to už veľkáč ako on povedal žiadny karneval preňho nehrozí 😅 🙂

katka1819
1. feb 2016

sme sa sami fotili 😀 treba to poupravovať a bude to OK 😀 😀 😀

katka1819
1. feb 2016

a tu sme si to nacvičovali 😀 😀 😀

leninka75
1. feb 2016

@jacka ...neviem ako je to u teba, ale mne to už ide tak na nervy stále im robiť rozhodcu 😝 😝 😝 😝 😝........blahoželám ti k jednotkám 😀 😀 😀 😀 😀 😀
....idete už robiť tie izby hore?....muž to bude robiť sám?

leninka75
1. feb 2016

@katka1819 ...no ahoj po 100 rokoch 😀 😀 😀 😀 .....aj my sme boli sopľaví 😝 😝 😝 ...ale sinupret+fenistil to vyriešili 😉 😉 😉 😉 😉 ..som počula o tom Papradne, že to bolo prepchaté a vraj čistý zárobkový podnik.....ste mali ísť minulú sobotu plesať s Borisom Kolárom do Marikovej 😀 😀 😀 😀 😀 .......tuším máte na stromčeku takú hviezdu ako aj my 😀 😀 😀 😀 😀
....ako sa ti páči v práci?

utka
1. feb 2016

Ahojte...
@leninka75 naši ešte do školy nejdu...

katka1819
1. feb 2016

@leninka75 po 100 rokoch veru mám teraz dlhšie voľno ... 4 dni po sebe to som ešte takto nemala tak užívam a ja na modrý koník mám viac času 😀 v práci dobre ...som spokojná ...až na ten plat ...no ale lepšie ako nič 😅 a a tie pracovné soboty a nedele do večera do 20 hodky sú tiež na prd ...ale to je práca v obchode u nás raz tak 😝 .....................veru bolo tam plno ale nie až tak strašne ...dalo sa 🙂 ...............hviezdičku máme rovnakú ? paráda ...sme v tesku kúpili keď sa Matulo narodil 😉

jacka
2. feb 2016

Ahojte.....
@leninka75 dakujem...som na seba pysna 😀 😀 ...... 😉 😉 ......Karolinka mala ake vysvedcko 🙂 😵 ........to mas pravdu ide to riadne nervy.......niekedy mam pocit ze uz neviem co s nimi.....
@utka aj moj ma ....ale len dnes....sice mali ist na branne ....ale nedala som ho v tom blate sa niekam trmacat.....ach .....dokedy bude doma?
@katka1819 vy ste mali ake vysvedcenie?........fu to mas dost aj v nedelu do 20tej......

leninka75
2. feb 2016

Ahojte................

@utka ..ešteže si na MD 🙂 .....ako by si to inak riešila?.....možno nejaká babka by prišla strážiť?

@katka1819 ...no jo to sú tie niektoré povolania ☹ ..robíš či piatok či sviatok.....ale presne ako hovoríš, hlavne, že je robota!!! 🙂 ......presne tesco hviezdička 😀 😀 😀 😀

@jacka ....Karolínka tiež mala jedničky 😵 😵 😵 😵 ................máš doma oboch či len Maťka?

utka
2. feb 2016

Ahojte.
Od dnes uz skola funguje v obmedzenim rezime. Niektore vychovavatelky vystupili zo strajku,tak su s detmi. Ale neucia sa. V stredu maju poradu,tak uvidime do kedy to bude trvat.

leninka75
3. feb 2016

ahojte............... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ...............skoro som odpadla ráno kukám na teplomer, že 6,5 st. 😅 😅 😅 😅 😅 😅 a lialo ako z krhly 😝 😝 😝 😝

@utka ...ja už tomu štrajkovaniu nedávam dlhú životnosť .........

jacka
3. feb 2016

ahojte....
@leninka75 žeby na chvilu prisla kuk jar 😵 .....tu nastastie neprsalo....ale mame tu tak slabucke 😎 😎 .......doma boli obaja..... 😝 ...... 😀 .....
@utka mojim sa uz skoncil.......ale Matko vravel ze mohli dlhsie......

utka
3. feb 2016

Ahojte...
Však uvidíme, do kedy vydržia...

leninka75
4. feb 2016

ahojte...................

jacka
4. feb 2016

ahojte....
@utka no čo kedy ide už do školy?........to im bude dobre vela chýbať ☹

utka
4. feb 2016

Ahojte!
@jacka neviem,ci uz v pondelok pojdu. Dnes maju v skole nejaky "snem" s nejakymi ludmi a tam sa asi rozhodne...

leninka75
5. feb 2016

ahojte.....zasa nakydalo 😝 😝 😝 😝 .....a už bolo všetko také fajne obsušené.....

jacka
5. feb 2016

ahojte...

@leninka75 no a tu nic......ale sucho nebolo... 😝 ..........ani neviem či ešte tužim po snehu 😀 😀 😀 .............inac konečne piatok 😀 😀 😀

leninka75
5. feb 2016

@jacka ...ale len sa priznaj, že taký metrový závej by ti spravil náladičku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..............veru hurá koniec týždňa 😀 😀 😀 😀 😀 ...........sa pekne z toho vytešuješ 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
5. feb 2016

@utka ....úplne náhodou som narazila na toto:..... http://artmama.sme.sk/vsetko-ostatne/cim-potesi... inšpirácie na zdobenie 🙂 🙂 🙂 🙂

jacka
5. feb 2016

@leninka75 😀 😀 😀 😀 ano tak ten zavej potesi 😀 😀 😀 ....posles 😀 😀 😀 ..........tu zatial len vetrisko..bez snehu............vytesujem akoby som bola v robote 😀 😀

leninka75
5. feb 2016

@jacka ..jaj veru nepošlem už je všetko roztopené 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ......čo idete cez víkend?

jacka
5. feb 2016

@leninka75 ach skoda uz som sa vytesovala 🙂 🙂 ......netusim co ....musim tlacit na muza nech sa uz rozybe...... 😠 .....a vy?...klasika?

leninka75
5. feb 2016

@jacka ..si nejaká "naspeedovaná" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..........inak povedané, že rýchlik 😀 😀 😀 😀

jacka
5. feb 2016

@leninka75 😀 😀 😀niekto musi byt 😀 😀

leninka75
5. feb 2016

@jacka ......veru klasika...som rada, že nikam nemusím 🙂 🙂 🙂 🙂 ..........rada by som sa povenovala nejakým ručným prácam 😵 😵 😵 😵 😵

jacka
5. feb 2016

@leninka75 som mysela ze sa pojdeme korucovat...no nejak krize bolia......zeby vekom 😔 😅 😝 😀

leninka75
5. feb 2016

@jacka ..ty si ako môj muž...tiež je v robote najvýkonnejší v piatok 😀 😀 😀 😀 😀......len potom doma to akosi necítiť 😅 😅 😅 😅 😅...........

jacka
5. feb 2016

@leninka75 a co robis?...pochval sa....

leninka75
5. feb 2016

@jacka .............to nebude vek, to bude doobedňajší relax 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..pohyb ti chýba 😀 😀 😀