icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

katka1819
19. máj 2016

Ahooooooooooooooooj 🙂 🙂 🙂

jacka
20. máj 2016

ahoj...

@leninka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to je pripad 😀 😀 😀 😀

utka
20. máj 2016

@jacka gratulujem sikovnemu futbalistovi

jacka
23. máj 2016

ahojte....

@utka dakujem 😵 😵 😵 .....

tak MAtulo je tam....aj mi bolo smutno.....on to bral celkom hrdinky....ach ☹ ☹ ☹

leninka75
23. máj 2016

ahojte..............ja dnes len na skok..

@jacka ...nezabudla som len nestíhačka.....zajtra budem mať viac času...dúfam...dnes ti chcem moja hlavne popriať všetúčko najlepšie do ďalších rôčkov, nech si spokojná a šťastná!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 .....a vitaj v klube!!!! 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
24. máj 2016

ahojte.....

@jacka ...nevieš ako Maťko??

jacka
24. máj 2016

ahoj.....

@leninka75 😀 😀 😀 😀 😀 dik za taky klub......aj sestra ma tam už povala......tiež som odmietla.......a vraj smola si tam 😀 😀 😀 😀 😀 ...................................dakujem Leni 😵 😵 😵
juj neviem ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 .......zatial ziadne spravy aj tie su vraj dobre 😢 😢 ....ucka rano vravela že len vynimocne volat.......koza....a nie je tam dobry signal 😠 skoro ziaden ☹ ....a Petko je ako bez duse....

leninka75
24. máj 2016

@jacka ....Jani v tom klube sú samí výminoční ľudia...to sa akože nechcem chváliť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...................
.......presne tak aj žiadne správy sú dobré 🙂 .......neboj dobre sa má 🙂 🙂 🙂 🙂 ...juj a to s Peťkom poznám našťastie to už máme za sebou...Peťko chodí do škôlky, či je s tebou doma?

jacka
24. máj 2016

@leninka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..........ano to som myselela aj pred 10 rokmi 😀 😀 😀 😀 😀 ......................kdeže chvalit este to 😀 😀 😀 😀 😀
nastastie je v skole cely den...inac by sa zblaznil ☹ 😉 ..........už rata dni kedy pride....... 😉 😉 a ked su spolu ach jaaj...

leninka75
24. máj 2016

@jacka ...takže relaxuješ??!! 😵 😵 😵 ......

jacka
24. máj 2016

@leninka75 vcera som nevedela co so sebou....som chodila hore dole......a dnes som okna umyvala.....nieco som na zajtra pre Petka ukuchtila a už idem pre neho.... 🙂 ....sa mi zda že tento týžden pojde pmaličky 😉 😉 .............chystate sa niekam na MDD?

leninka75
25. máj 2016

ahojte................ 😎 😎 😎 😎

@jacka ..keď nevieš čo zo sebou kľudne dojdi 😀 😀 😀 😀 😀 ...... ale neboj už je streda a za chvíľku máte Maťka doma 😉 😉 😉 😉 .....na MDD zatiaľ nikam....ešte neriešime..... a vy niečo plánujete?

jacka
25. máj 2016

ahooj 😎 😎

@leninka75 ved dnes je len v polke.... 🙂 🙂 .......a vcera mal Petko krizu..... 😢 ☹ ...a rano mi vravel aby som po neho sla.....no chystame sa na mdd uvidime ake bude pocasie.... 🙂
http://sdetmi.com/podujatia/detail/28599/trakto...

leninka75
26. máj 2016

ahojte................

@jacka.....v našej škole majú deti celkom bohatý program celý budúci týždeň, takže ak by sme ešte aj my niečo vymysleli neviem či by sme sa zavďačili.....

jacka
26. máj 2016

ahoj....

@leninka75 tak to je super.....v Matkovej skole isto nic.,..a Petko daco budu mat cely týžden......................ako je divne vonku........ 😕 😕 .................

leninka75
26. máj 2016

@jacka ....veru divne a Lilka pýtala do školy 3/4 gate 😅 😅 😅 😅 😅 ....

leninka75
26. máj 2016

@jacka ...poraď nejakú polievku...už som v koncoch...stále to isté... dnes dojedia brokolicovú a čo zajtra ? 😨

jacka
26. máj 2016

@leninka75 chcela som že hraskovu...ale zas zelenu....skus cesnacku a nastruhany syr..........alebo paradajkovu.......sosovicovu.........a robila som rezne na prirodno...s ryzou........bo som už nevedela co aj Petkovi do skolky,,,,

jacka
26. máj 2016

@leninka75 sa mi zda velky skok skoro zo zimnej vetrovky min týžden teraz do kratasov......

leninka75
26. máj 2016

@jacka .....a vieš, že som tú cesnačku zvažovala?! 😀 😀 😀 ...........veru riadny skok zasa 😝 ....muž v nedeľu dopustil bazén, vtedy mal 17 st. a včera už mal 22 😀 😀 😀 😀

jacka
27. máj 2016

ahooj... 😎 😎

@leninka75 .....co si to napokon robila......?............vy mate bazen?..už?........

leninka75
27. máj 2016

ahoj............ 😎 😎 😎 😎 😎 ..sa teším na horúci víkend 😵 😵 😵 😵

@jacka ..nakoniec som urobila hlivovo-zeleninovú polievku a dukátové buchty 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ...........my sme minulý rok menili nafukovací bazén za bazén s pevnou stenou a ten sa nevypúšťa..len sa odpojí filtrácia a solár...trošku sa voda odpustí a je to 🙂 .......takže ho muž už sprevádzkoval....kedy sa vracia Maťko?

jacka
27. máj 2016

@leninka75 no fajnotku......len moji hriby nemusia 😝 .................parada tak možete ist rovno clupnut do bazena..... 😵 😵 ...................kludne sa odfot nech zavidim 😉 🙂 .............................okolo 14hod.... 🙂 juj tesim sa 😵 😵

jacka
30. máj 2016

ahoj 😎 😎 😎 😎

leninka75
30. máj 2016

ahojte...

@jacka .......aj u nás vždy niekto frfle na jedlo 😖 😖 😖 😖 ...platí pravidlo, nepáči sa ti nejedz, ale iné nedostaneš 😀 😀 😀 😀 😀 .....no ako výletník? 😵

leninka75
30. máj 2016

@denisenko...dodatočne prajem všetúčko najlepšie, nech sa ti darí Ivka!! 🙂 🙂 😵 😵 😵

jacka
30. máj 2016

@leninka75 to aj tu plati.... 😀 😀 potom su im aj omrvinky dobre 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...........................vobec som mu nechýbala 😢 😢 😉 😉 😉 😀 😀 😀 ............zachripnuty.....ale stastny
😀 😀 😀

jacka
31. máj 2016

ahooj.... 😎 😎

leninka75
31. máj 2016

ahojte............ 😎 😎 😎 😎 ...pridávam sa 🙂 🙂 🙂

@jacka ......a čože toľko spievali??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ......................chcelo sa mu do školy? 😉

leninka75
1. jún 2016

ahojte..... 😎 😎 😎 😎 .....
už začala uhorková?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀