Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka veru,skus to riesit s vyssie postavenou osobou....mozno skor pochodis..my mame riaditela uplne super...aj Simonka pozna a veru ten vie byt optimista,ohladom Simca a skoly...
@leninka75 ja to zvladam...clovek si zvykne..len ostatni ludia sa cuduju,preco drze a nevychovane dieta volam milacik,zlatko a ked nieco vyvedie tak nehysacim...mam mur proti blbym pripomienkam,ale niekedy fakt vyletim,ci si ma dat vytetovat na celo ze je jrdnoducho iny..autista....ze nechape co mu hovoria,lebo ich rychlej reci nerozumie...nerozumie tonu hlasu,gestam....a potom by si mala vidiet tie zahanbene tvare...ale inac...vecer deti spat a ja koncim pri pohari vinka na nervy...tot moje tajomstvo
Ach to je den dneska...rano som sa musela vratit...lebo Matko zabudol darcek pre kamosa.........z metroveho kolaca je dvojmetrovy........Petko si vysypal muku na seba....ta bola v balone co kupil v skole.....vsade bola vo vlasoch ociach ustach........potom daco lepili a vylial lepidlo na seba...rano som robila kapustnicu a zajtra mozem zas.....ach joo👎...........esteze sa horsie nestalo ze ano😀
ahojte
Krásne Vianoce dievcata, uzivajte
ahojte....mile moje spplukonicky...prajem Vam krasne Vianoce, plne radosti, lasky a pokoja...❤
Krasne,pokojne a spokojne vianocne sviatky Vam prajeme...
Ahojte
Stastne a vesele.....som rada ze vas poznam
Ahojte.....
@denisenko
@leninka75
@letty86
@utka.....pochvalte sa ...ake ste boli dobre😇❤
Ahojte....
@denisenko .....tak to uz ano 🙂.....toto bol darcek, ktory nikde nekupis a o to je vzacnejsi....🙂
@jacka ....ja som posluchala 😉. ..len o tebe nevieme co a ako 😉
....mile moje kamosky prajem vam blaznivy silvester a vela vsetkeho len dobreho v celom buducom roku 2017.....nech sa vam splnia vsetky sny a tuzby....❤ 🙂😘
Krasny dalši rok 2017 prajem vsetkym milym maminkam,nech je taky jasny,krasny ako to dnešne nebo nad nami...bez jedineho mračika starosti....ste tu vzdy,ked mi je nanič,ked sa chcem podelit o svoje starosti ale aj radosti...viete potesit,utriet slzicky,pochvalit a tesit sa spolu so mnou a to vsetko uuuuplne nezištne...mam Vas velmi rada
Ahojte...
@leninka75 ......vy ste niekde na dovolenke?😍.........no inac som cely rok aj ja posluchala..........dostala som nausnice......tie moje sa mi v kuse kazili...fnuk...tie som dostala od nasich k 18nar............u nas boli skromnejsie darceky kedze potrebujem dorobit vrch.........
@denisenko aj ste sli niekam dovolenkovat?😍
Kočkýýýýýýýýýýýýýýý Všetko dobré v novom roku 2017 prajem 😀
Vianoce u nás prebehli v pohode ...až na to že pred Vianocami som mala poobedné smeny v práci a to teda si viete predstaviť tú kopu ľudí v jednote čo som musela odblokovať 🙄😝 a dorazilo to to že som robila aj 24.12 teda som chodila domov ako vyplutá .... ale sme to zvládli ... veľké upratovanie som mala už od mikuláša teda som to len udržiavala :D a koláčiky som si dala napiecť ... vianočné darčeky som nakupovala už v novembri 😉 Ježiško bol štedrí ku všetkým ... najviac sa podarilo mne prekvapiť moju maminku s darčekom dostala lístok na Cirque du Soleil - Varekai do prvého radu 😍 jej sen už dávno, vidieť tento cirkus naživo nielen v telke ... a pôjdem s ňou aj ja nech jej nie je smutno 😀
Nejdete náhodou zajtra 6.1 na výlet do Tatier ??? By sme sa stretli 🙂 ideme na Hriebenok kuknúť ľadový dóm a tááááák ...
ahojte....
@leninka75 och nic.....preco?...........paradna zima....ani vo sne by som necakala..............chodime sa korculovat do potoka za domom....a nemame to ani daleko.......aj deti natesene že konecne si mozeme robit co chceme....opice.....................petko rano plakal...ze nechcel aby rano prislo..........matko huraaa.......a vy?..........boli ste v tom Rastocne?......uzili ste si sniezik?....
@jacka .....to čo je vonku je pre mňa bleeee.......v Ráztočne sme boli, ale strašne tam fučalo, takže sa zdalo, že je ešte chladnejšie....Karolínka si trošku polyžovala, pre Laurinku bola lyžiarska škola obsadená, takže sme ju aspoň postavili na lyže a učili sme ju chodiť a brzdiť a pod.....inak celé dni v bazéne...baby spokojné na maximum.....horšie to bolo včera...Karolínka celkom OK, ale Laurinka stále dookola, že ona nechce ísť do škôlky...a v noci 2x grcala.....ráno vybehla svokra, že už mi to večer chcela povedať, že nech cez tieto mraziská nechám Lolku doma...verím tomu, že Lolka sa vytešovala.....aj ty korčuľuješ?

Ahojte...
Dnes sme boli 3.raz na terapii v Banovej...konecne bez revu,vresku a plaču...uz si konecne zvykol,ze tam chodi....