Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Ahojte........
@jacka .....máš pravdu Lolka chodila rada, ale neviem čo sa stalo...začala vymýšľať, že jej sa nechce.....ale majú takú divnú učku, ktorá trestá celú triedu za lotroviny jedného chlapca, ktorý má problémové správanie.......Lilka dobre, sem-tam nejaká dvojka z nepozornosti hlavne v slovenčine, ale inak OK......len nejaká je lenivá, nechce sa jej moc hýbať a už to trošku na nej vidno 😀........
..............Peťko potrebuje z toho vyrásť, len to dlho trvá......ešte si chúďa užije......ani doma mu nechutí jesť?......
ahoj....
@leninka75 niektore ucky sa minuli povolaniu.......no to hybanie......asi to nebude tym...bo MAtko je v kuse v pohybe a keby si ho videla......licka ako sysel.....a vaha 49kg..........mu riadne pridalo na vahe........uz len cakat kedy ich vytiahne.......................Petko si musi zvyknut....inac to proste nejde.....ranajky ked ide do skoly nezje.....ked je doma že nikam nejde.....zje.....MAtko vcera hovoril že uz idu pisat testy na polroka........sa im to zacina.....
@jacka .............neviem ako Maťko, ale Karolínka zje čo pred ňu položíš...tuším začne dostávať na prídely 😀.........tíško dúfam, že sa teraz vytiahne, tak ako to bolo zatiaľ vždy keď sa trošku zaguľatila........veru polrok sa blíži...aj Karolínka spomínala, že ich čaká písomka tuším aj z každého predmetu....oni píšu ešte aj z náboženstva........Peťka chápem, ja som tiež taká, že si zle zvykám...doteraz mám problém keď niekam idem (služobka, dovolenka)...neskutočne sa mi nechce......
@leninka75 presne.....cakam kedy sa pusti do mna.....😉😅........naje sa o chvilu som hladny.......aspon si ma ukludnila.....asi to patri do ich veku.......len to okolie.....nedavaj mu jest......a blaa blaa..............................z nabozenstva?.....to mavali aj na prvom stupni test?...............Petko je povahovo po mne.......tiez mam bobky z niecoho noveho😉🙄.....................este mate stromcek?........a vyzdobu?......nam asi padne cez vikend za obet😢
@jacka ...aaaale takého sme mali dobrého farára a v júli nám ho zobrali a dali nového...ten prvý bol super, stále niečo organizoval pre deti, pre rodičov robil kurzy ako zvládať výchovu detí rôzneho veku, potom organizoval splav nejakého ramena Dunaja a hlavne učil v škole náboženstvo takou fajn formou...teraz tento nový to je absolútny opak...uzavretý pred ľuďmi, má problém, aby mu aspoň 1 miništrant prišiel na omšu, omša 20 minút a konečná, má dcéru, ktorá ho navštevuje a odmietol učiť náboženstvo, takže ho učí Karolínkina triedna, ktorá to berie ako bežný predmet......
....jasan ešte máme komplet výzdobu 😍.....a ešte aj budeme mať minimálne do konca januára......vám už moc padá keď ideš likvidovať?.....
ahojte....
ahoj....
@leninka75 ucka ma isto prehlad co ich ma ucit....ach jo to je system.....smutne.....takot im to len sprotivy.......aj MAtko chodil na nabozko....ale.....boli s celeho rocnika iba dvaja.......raz ma ucka pristavila ze ked MAtko k tomu nevediem je zbytocne ho tam davat.....aj to je riesenie ked sa chce zbavit......................juj to mate dlho vyzdobu.....parada....nie nepada stromcek este.....ja ho nechcem dat prec...to len muž že naco a preco😈................rano sme to mali zas so zvaracanim....a ja že co je ....a Petko ze mu ucka povedla a ze on necita...ale spieva....😲
ahojte................zas nakydalo.....cesty neupravené .............ešte aj diaľnica zasypaná...a cestári ešte asi sviatkujú ☹
@jacka...tvoj muž je tuším chodiaca romantika s tým stromčekom ........a čo by učka chcela od prváčika po 4 mesiacoch školy???...........aké ste mali ráno?
ahoj....
@leninka75
ano ano on je romatik od narodenia.......ockovany vlastnou matkou..........ucka si myslela že ked pride zo skolky bude vediet uz aj odmocniny...............rano hrozne......presne ako u vas cesty neodpratane.....som sla az 40tkou.......a som citila ako mi sem tam ujde auto..........som aj sestre pisala.....ze na coso teraz v lete odhranace...ze😈..............ozaj......len tak potichucky sa tesim....sestra je v 6tt......po 5 rokoch snazenia.......
ahojte................už zasa tie biel eveci z neba 😖
@jacka...............jej blahoželám a držím palce, aby došla do úspešného konca 🙂.....len sa strácam.....ktorá sestra je to?....nie tá rozvedená, či?
Ahoj..
@leninka75
Mam pocit ze ani neprestane dnes snezit....furt to sype ...ale moze uz som doma..........rano som sla pol hodku a bolo mi jedno ze som robila kolony.........dolezite je dojst do ciela.....a jeden ci ma prdbiehal skoncil v priekope...takze take nepotrebujem..........to som este sla s havinom k veterinarovi.....asi nam odide....som revala ako dazd.....ma opuchnuty a posunuty krcny stavec.....dal mu lieky...ak mu do zajtra nezaberu.......😢......mam mu zajtra doobedu volat ako mu je................sestra...no ta rozvedena uz ma 3rocneho chlapceka.....teda znovu sa vydala......to je starsia.........a mladsia je tehoska....vytuzena..............sice som rada ze konecne.......len ja osobne si neviem predstavit zeby som zas bola......ale ked ona chce❤
takže psika sme museli dat utratit.......lieky nezabrali.......ze ten opuch bol velmi velky.......to je nieco hrozne ako mi je😢
ahojte...............
@jacka.....to mi je ľúto s tým hafkáčom.....to sa mu tak z ničo nič prejavilo?...aký bol starý?......
ahoj...
@leninka75
uz mal vela rokov...13....z nicoho nic.....najprv sedel pri dverach....a ked som ich otvorila tak mu labky spadli a nevedel ich ovladat...tak som mu pomohla....a kde sme sli von sa prejst....tak v kuse padal.....tvarou na zem.....tak som ho doniesla do pelechu ked spava,,,,,,to bolo vsetko v jeden den....druhy som sla v dr.....a kedze ziadna zmena len knucal trapil sa.......tak sme sa takto rozhodli.............a ked ho videli už po...tak vraj mal spokojny vyraz.......revala som ako male decko.......
ahoj....😉
ahoj....
@leninka75 ale stale rovnako........auto bolo zas v servise.....odisiel vyfuk.....tak som zvedava co este.........petko stale nie je kamos zo skolou...............a ano zavzuje psika....teda uz je skoro nas len bol malicky tak ho nechceli brat od mamy....ale v sob ideme po neho.....deti cele natesene......a ja toho moja stale vidim vsade.......tak aspon taku naplast......ani som si nemyslela že ma to tak vezme....................................vy sa ako mate?
Ahojteee...
Vôbec vás už nestíham...do práce, z práce rýchlo po Lucku do škôlky, domov. Niečo porobiť a môžeme ísť spať. Ráno vstávam o 5:30. Ale ináč sa máme dobre...Viki v škole ok. A ako vaši školáci? Aké bude vysvečko? Viki nakoniec vytiahol na 2 dvojky-Geografia a Angl.jazyk.
Ahojte..........
@utka ............jej taký režim poznám 🙂.............stíhaš chodiť cvičiť?..............u nás známky neviem Karolínka nejako zahmlieva............a učitelia nabrali taký štýl, že berú do úvahy ako dieťa pracuje nie len aké má známky...........takže u nás bude prekvapko........
ahoj...
@leninka75 aj ja mam pocit žeby sme uz mali skoro nove.....furt tam daco odchadza......................psika...steniatko ..krizenec korkspanie s labradorom.......bude podobny ako ten co sme mali..................tak to je uzasny system v skole.....to by petko prepadol....ako nic....
@utka Lucke je ako uz chodi do skolky?...............moji dufam ze ciste....teba matko isto..len neviem ako znamkuju prvakov......lebo matko v prvom nemal znamky....

@leninka75 fiha tak aj u vas to je....som myslela ze Laurinka rada chodi.........smutne......inac je to hrozne na psychiku.......Lilke sa ako dari v skole?.............korculujem.....nik sa ma nesmie dotknut bo ked zletim tak uz nevstanem😅.............Petko uz chodi za mnou tulkat sa....rano bude zas zle.....neranajkuje nedesiatuje.....potom len obed nahadze do seba....