icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

katka1819
7. mar 2017

@leninka75 do tretice si to takto užívam len u kamarátok , súrodencov a mužovej rodinky ...ale nikdy nevieš 😀
je to EMS cvičenie ...pošlem ti link

leninka75
7. mar 2017

@jacka ...dúfam, že si všetci to tvoje kričanie užívate 😀.....chlapci sú v izbe spolu, či každý vo svojej?......u nás je čistý apríl...včera sa vystriedalo všetko počasie: slnko - lejak - slnko- dážď - krúpy.....bleeee....som chcela prekopať jarné kvietky a tudle-nudle ☹........tašku zatiaľ len obzeráme, asi počkám na augustové zľavy......klop-klop Lolka zatiaľ v škôlke dobre, pripravujú sa na zápis.....

jacka
7. mar 2017

@leninka75 ano ano chalani su cely bez seba ze mam hlas😅😅...................kazdy je vo svojej izbicke......este ma prist komoda a take policky ci co....este roletky......zatvoria dvere a mam klud.................som rozmyslala ko budem davat periny do stresneho okna....teda to fakt netusim................sa my zda ze tie zalvy su skor....bo moj kurier...vravel....ked roznasla topgal ze aha asi maju kacie...ale to bolo vlani...asi maj jun....neviem presne vtedy sme aj petkovi brali.............juj tak sa Lolka tesi do skoly...to je super....my sme to vlani prezivali....krasne❤............a Karolinka ako v skole?......tu bolo vcera fajn...len oblak sme tam ako pri burke......ale nic s toho...len mne sa neda vobec do zahrady este nam tam voda stoji....musi zacat riadne fukat.....................

leninka75
8. mar 2017

ahojte.......

@jacka ......juj moja do strešného okna nedáš ☹...budeš musieť znášať dolu.....pánečku, že jaká som ja tupka 😂.....kukám jak puk, že akého ty máš osobného kuriéra 😲..... pomóc...
..........dúfam, že to nadšenie Lolke vydrží čo najdlhšie....ona je teraz v škôlke nespokojná, nudí sa ...majú tam asi dvoch takých fest nezbedníkov a v podstate za nich pykajú všetci....keď sa pýtam Lolky čo robili, tak povie, že museli sedieť a kresliť lebo Peťo zo Samom zasa robili zlobu 😠.....a to isté keď sú vonku..žiadne vybláznenie sa len prechádzanie......

jacka
8. mar 2017

ahoj....
@leninka75 .........jeda....to fakt sa neda dako vymysliet s perinami...ja ich v kuse davam von.....pomoc................ako je dobre mat osobneho doma.....ked nieco chcem poslat nasim tak to mam zadara😅.........to pekne ked dvaja robia zle ..tak trpi cela trieda....to je cele zle...chudence deti.........aj Petko sa nudil v skolke nevedel sa dockat skoly .....

jacka
10. mar 2017

ahoj

@leninka75 ked u nas snezi...co je teda u vas?..............no naco?......

leninka75
10. mar 2017

Ahojte...............

@jacka ...u nás prší ☹..........dnes mi volala učka zo škôlky či Lolka pôjde na plavecký....povedala som, že áno len potom ma dátum odradil..majú ísť 20.3......keď vidím aké je počasie, tak neviem či som urobila dobre......

leninka75
13. mar 2017

Ahojte......

jacka
13. mar 2017

ahoj
@leninka75 a idete na ten plavecky?...neboj urobila si dobre.......ako ste vikendovali?....

leninka75
13. mar 2017

@jacka ....áno zatiaľ je to tak, že plavecký bude...dnes by som mala dostať viac infošiek.......víkend len tak doma...musela som napísať jeden článok 😒.....aj u vás tak fučalo???.......som spozorovala u Karolínky 🙂, zasa ďalšiu zmenu.......v nedeľu prvýkrát za 5 rokov povedala, že sa jej nechce ísť do školy!!!!....toto doteraz nebolo...tuším tá puberta začína naberať grády 😀......vy ste čo robili?

jacka
13. mar 2017

@leninka75 moji boli vcera na plavarni..ja som sla zatial k mamine do nemocky.....a vsetci traja kychaju.....super...........veru fucalo..neznasam vietor.....bleee.............teda tak u vas to zacina......a kdeze su chlapi po zadu mna to este len caka😅...............ale polmalicky davame obyvku dokopy.......nikde neviem kde co mam......striga v kuse ...kedy prides..nie mne....jeda ako ja ju nemam rada......nezavola ani na vysvedcko..ani k meninam..ale to ze u nich bolo v zime -10 to vie..alebo ze sa daka rodina rozvadza.....chapes to?.....

leninka75
14. mar 2017

ahojte.....

@jacka ......ako sa majú chlapi s kýchaním?....poznáš kapucínku?....som to nedávno našla na nete, že prírodné antibiotikum práve na dýchacie a močové cesty.....vyskúšala som ju na Laurinke, keď mala nedávno tú zadnú nádchu a nám celkom fungovala.......
.......svokry sa nedajú pochopiť Jani 😒........najlepšie jedným uchom dnu druhým von....nepripúšťaj si tie reči......pre chalanov si ty s mužom dôležitá a nie ona.......
.....mamina je stále v nemocke?....nelepší sa to?....

jacka
15. mar 2017

ahoj

@leninka75 ....asi boli len prechladnuty.....uz je im lepsie............kapucinku?...nepoznam....da sa to aj v lekarni kupit..................ja ich zvyknem ohrievat na horskom slnku.....
vies co snazim sa ju vyfuknut z hlavy......ale tam je tolko negativa ze uz teraz mi je s toho zle.......a uz Matko hovoril ze sa tam nudi co tam bude robit.....konecne
maminu dnes maju pustit.....uz sa nevedela dockat......bude brat lieky na srdiecko ...ma velmi vysoky tlak......a este jej mali robit bromchoskopiu.................................

leninka75
15. mar 2017

@jacka ....v lekárni neviem...ja som kapucínku kúpila v bylinkárni......koľko bola mamina v nemocnici?.... sa mi to len zdá, že dlho?......

jacka
15. mar 2017

@leninka75 v bylinkarni?..to je co?......tam kde caje predavaju?.............dva tyzdne bola.....aj suseda je tam...ale na inom odd.......vratila sa jej rakovina v horsej forme.......ked sme ju boli kuk tak revala...........nejak mame zly mesiac.......🙄

katka1819
19. mar 2017

včera sme boli na krstinách v ČR ... manželíkovmu bratovi sa narodil 3 syn Adamko , z tých 3 detí sme krstnými dvom 😀 najlepšia krstná mama 😉
našich čertov sme nechali doma pri babke ... švagrovci bývajú až na hraniciach s Nemeckom teda dlhááá cesta...Brno- Praha-Plzeň a za ňou ešte asi hodina a pol autom po diaľnici a potom trochu po malých dedinách ... ale bývajú na krásnom tichom mieste samá príroda okolo ...ideme tam opäť v lete na dlhšie ...

leninka75
20. mar 2017

ahojte.....

@jacka ....áno mali by to mať aj tam kde predávajú sypané čaje.....tá suseda, to je manželka toho suseda čo ti občas pomôže?.....

leninka75
20. mar 2017

@katka1819 ...fíha aká si kočena!!!.....to je teda riadna štreka......chalani to ako zvládli bez vás?

jacka
20. mar 2017

ahoj...
@leninka75 ........super tak sa pojdem popytat na tie bylinky,,,,,,🙂...................hej to je ona ta susedka.......ako ste vikendovali?-.............

leninka75
21. mar 2017

ahojte........

@jacka ..víkend taký pracovný.....v sobotu som upratala zimné topánky a bundy a v nedeľu som umyla okná..inak nedeľa deň blbec...čo sa mohlo pototo sa stalo.....najskôr som si doškriabala o plech na strešáku malíček na pravej ruke...potom neskôr som robila cvikľový šalát, vyšmyklo sa mi strúhadlo, postrúhaný malíček a dlaň na ľavej ruke + cvikľa aj s misou na zemi 😅...potom som to už vzdala a radšej som sa ničoho nechytala....
....a musím sa pochváliť...včera sme mali v škôlke pokec s psychoškami....tak Laurinku vychválili až do neba, vraj je to hotová školáčka 😍......

leninka75
21. mar 2017

@leninka75 ... a vy ako?....už prišiel všetok nábytok?.....

leninka75
21. mar 2017

@jacka ...fíha už si píšem sama sebe 😀......

jacka
21. mar 2017

ahoj....
@leninka75 pekne si sa doriadila cez vikend.........este ze uz odisiel ...bo neviem neviem......😉.......super Laurinka je sikulka.....paradicka❤❤.........uz aj jej sa to krati................nie neprisiel.....akurat dnes prisla sms ze nam dosla sedacka....mame si zadovazit odvoz😅...este ze muz ma velke auto.......😨😀..................celkom sa tesim........ale uz sa to vsetko krati......konecne

leninka75
22. mar 2017

ahojte....
@jacka .....odvoz :grinning.......
..Laurinka chodí teraz na ten plavecký a len žasnem čo všetko to decko je ochotné urobiť keď mu to povie cudzí človek!!!!.,....vraj sa ponárajú, lejú im vodu na hlavu a iné chuťovky..to nám s mužom by teda nedovolila....😂

jacka
22. mar 2017

ahoj....
@leninka75 ..to vazne?😅.........ze chutovky......ja umieram...😀.............sa nezda Laurinka........to na hodku chodia ci aj dlhsie.....aspon sa vyjasi😍

leninka75
23. mar 2017

ahojte .............

@jacka ................veru sa vyjaší poriadne...o siedemej večer je už KO.....a to som zvedavá na zajtraší deň, pretože po plaveckom má ešte tanečný 😀...decko sa mi domov doplazí.......chodia na dlhšie než na hodinu...ráno si ešte dajú v škôlke raňajky..na plavárni sú tak cca o 8:00 a potom zasa o 11:30 majú v škôlke obed.....však musím aj desiatu chystať lebo je tam strááááááááááááááááášne hladná 😀.......to mám teraz taký nácvik na september 😉......

leninka75
23. mar 2017

@jacka ...a čo váš trhač?....ešte je dnu či už sa zaúča vonku?....nedáš fotos? 😉

jacka
23. mar 2017

@leninka75 krpana je uz vonku.....davno.....je to taky zivel......vsetko trha hryzie.......Petko ma uz rukava ale uplne otrhany na vetrovke.....to skonci uz v kosi........................................jeda to ma ma riadne narvane......aby si este po nu nesla...ved sa nebud vladat ani plazit.............ze desiatu.......😂,......to riadny nacvik.........ja kazdem chystam inu..jend to nema rad..druhy hento.....pif paf

jacka
23. mar 2017

Ked sme ju doniesli.........a teraz

jacka
23. mar 2017

Tato ako si lebedi v aute