icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
31. jan 2017

@jacka ......super, blahoželám obom šikovníčkom!!!! ❤...dúfam, že Peťka to povzbudí.....my zatiaľ nemáme čo oslavovať....a keď tak pôjdeme niekam na pizzu... a vy?

jacka
31. jan 2017

@leninka75 ......Petka ...? musim ist asi za zastupkynou.......my vravel ze v skole zas zvracal......rano slzy na krajicku uz to celkom dlho trva.........no my s tou piizou to horsie ....tu nic.....a v BB len donaska.......aj to si musime ist osobne vziat bo do ZV nenosia.....a najlblizsia pizzerka je v Prievidzi.......tak sa asi len niekde n Salas stavime....uvidim ako muz pride..inak to dame na vikend..........a ozaj ...uz malujeme❤😍

utka
11. feb 2017

Ahojte...
Kde ste všetky?

leninka75
13. feb 2017

ahojte.............
....uf tak chrípka dostihla už aj mňa..ble.......celý minulý týždeň PN.....

@jacka ...ako sa máte?..bola si už v škole na pokec?.....

@utka ..ako sa držíte?....čo máte nové?...

utka
13. feb 2017

Ahojte...
@leninka75 mame sa vselijako. Lucka bola v novembri a v decembri stale doma chora.Od 10.1.bola 4 tyzdne v skolke a zase chora.Dnes ideme na kontrolu.Ale pride k nej svokra.Bud.tyzden mame prazdniny,tak ju uz nedam do skolky, az po.Dnes sme boli na Imuno-alergo. Robili jej testy. Tak je alergicka na roztoce a plesne. A dnes je doma aj Viki, ma od vcera hnacku. Ja som bola min.tyzden tiez PN. Ale zajtra yz idem makat...

jacka
15. feb 2017

ahojte.....
vidim ze tu same choroby....tak nech idu od vas co najdalej
@leninka75 kupujeme nabytok........chalani sa uz nevedia dockat......

jacka
15. feb 2017

@utka ...aspon jej prisli na to precoje stale chora....ci to nie tym.......ako je Vikimu?....

utka
15. feb 2017

@jacka na to neprisli...ale je to tym,ze je v kolektive. Aj Viki byval casto chory...

leninka75
16. feb 2017

ahojte.........
@jacka .. a vy sa držíte?....žiadna chrípka?..... kde nakupujete nábytok?.....čo už máte?....je ti jasné, že bude nutná fotodokumentácia 😀?

jacka
16. feb 2017

ahojte

@utka no to su tie skolkarske choroby...a viem ze jednej babe ked im na to prisli tak sa choroby trochu polavili......
@leninka75 nakupujeme cez net...mobelix a tak........matko uz ma .....postel a pisaci .....a este obom komodu........a petkovi vsetko....ale uz o chvilu pride postel......obyvacku uz mame......sedacka pride .........a sme ze uplne ......vyzmykany......a bude treba este kupelnu.....ale to sa musime financne pozbierat.....😀............choroby klop klop.....sic hes........ano ano....foto bude......len este su prazdne steny......😉

leninka75
20. feb 2017

Ahojte...............
@jacka ................vy ste aj obyvku nejako prerábali?.....si nespomínala.......ako sa darí hafkovi?...

jacka
21. feb 2017

ahoj...

@leninka75 obyvacku som myslela stenu...asi som to blbo napisala......dnes siel petko s triedou na koncert...to si uz lepsie pocasie ani vybrat nemohli.....to idu peso.....skoro hodinu.....skoda ze neboli vcera...ked bolo tak pekne.......hafkovi to je taky domacany maznak..si lahne na chrbat a skrabkaj ma......😅...................vy sa ako mate?..co mate nove?.................jaaaj ozaj..neviem ci som spominala..si ma ucka pred skolou odchytila....ze co je s petkom ze pred triedou nechce citat......ani sa hlasit.....ze dobre rano.......tak som jej povedala ze to musim inak riesit.....kedze som za nou bola uz xkrat a nic nepomohlo....to nie je normalne aby sa tako bal chodit do skoly.....no a do tyzdna aka zmena.........rano uz bez slziciek......uz nie je taky vystresovany........vidno ze je v poho.....a vcera mail od ucky....aka zmena na petkovi vraj sa hlasi a ked nieco potrebuje tak pride za nou co pred tym nebolo..........a tak....ho vychvalila............no podla mna sa zlakla a daco sa muselo v triede zmenit.....inac to nevidim............aspon ze je petko spokony....len to mohla urobit skor😉

leninka75
22. feb 2017

Ahojte...........

@jacka ...doteraz ste mali len tak provizórne?......tak to je super s Peťkom!!!! 😍.....konečne sa to celé pohlo k lepšiemu.......
...no ja sa tiež teším lebo u Laurinky v škôlke je nová učka Janka 😉....a vraj je super!!....vidím to aj podľa toho, že od začiatku týždňa Lolka nevyjednáva, že chce byť doma, ani ráno neplače a včera kreslila Janke obrázok, čo doteraz neurobila žiadnej učke 🙂.....dúfam, že Janka sa u nás v škôlke zdrží aspoň do konca školského roka...potom už mi je to šumák......a ďalšia pikoška....lenje taká smutno- veselá.....Karolínka za začína meniť som si všimla, že jej začínajú rásť prsia...ach jo!!!.....

jacka
22. feb 2017

ahoj....

@leninka75 ale nie mali sme..len tu chceme dat hore co sme prerabali.........taka oficko obyvka bude tato nova 😇............veru od novembra to trvalo....celkom dlho.....som rada ze je to lepsie.....len skoda ze sa nedozviem co sa tam dialo......hlavne ze je vsetko uz ok..klop klop
noooo ucka ma dobre meno❤😍😉.........to je super za sa aj Laurinke lepsi a je spokojna....bo je aj maminka kludnejsia ze❤.............................jeda to fakt to už.....to nejak skoro....ci.....to len my v nich vidime deti😍.....pomoc zastavme cas.......ale inac aj s matkom sibe asi puberta.......je s nim na nevydrzanie.....on co neplakaval tak ked mu nieco poviem hned ma stiahnuty hlas............a s Laurinkou idete kedy na zapis....sa mi zda ze mi sme vlani sli niekdy v aprili..asi........tesi sa do skoly?

leninka75
23. feb 2017

ahoj...

@jacka ............ešte niečo plánuješ vynoviť?.......
..........na dievčatách to asi viac vidno tie pubertálne zmeny....ty zbadáš keď začneš kupovať žiletky 😉.......riaditeľka spomínala, že zápis bude niekedy na prelome marec apríl...jasné, teší sa...už obzerá tašky na nete.....

jacka
24. feb 2017

ahoj

@leninka75 prosim ta...ved uz sa obzeral ci sa mu nieco tlaci...som sa sla dopucit.....😅.......len ma nevidel to by nebolo dobre...ale vies co....mala som dost😅.........................vcera den blbec......rano rychlo navarit...MAtkovi kolacik ......potom ta nehoda tu...som bola vyklepana s toho..........hlava do toho ......muz dostal asi mrchu ......nedalo sa s nim vydrzat...................................a uz ma aj daku tasku vyhliadnutu?.....tak budes mat dalsiu skolacku.....😍.............................vynovit.....este zamkovu chcem a vymenit branu.............................vy mate co noveho🙂

leninka75
24. feb 2017

ahoj....
@jacka .....a kde obzeral, pod nosom či v rozkroku? 😀.........je to sranda vidieť ich ako sa menia...........inak oslávencovi všetko najlepšie prajem, cmuuuk ❤..koláč bral do školy, či to na doma?....aký si mu robila?
..............aká bola nehoda?....nepozerám správy, tak neviem.......auto zatiaľ poslúcha?
.....veru ďalšia školáčka...tašky zatiaľ len pozerá, ale vyhrávajú také s obrázkom mačky, tie má Lolka strašne rada.........zámkovú a bránu by si chcela ešte tento rok, či to tak do budúcna?
......my nové?....ani neviem....dnes ideme na dospelácky maškarný bál 😝......som zvedavá..naposledy som na takom bola ako decko v škole....
...plánuješ niečo a prázdniny?

jacka
27. feb 2017

Ahoj
@leninka75 pod nosom kukal.....tam dole neviem nepovedal😅....dakujem za matka a kolacik som na doma to len roladu...ale ked boli nasi tak obliz prst ten mozu vsetci...😅.....
No ta nehoda....28r vodicka si zabila 2mesacne babo......havarovala a malicka bola v predu nepriputana a vyletela z auta zomrela v nemocnici .........
Neviem co s nimi cez prazdniny asi len domka uvidime ake bude pocasie.....a vy sa niekam chystate?

leninka75
28. feb 2017

ahojte....

@jacka .....no nemám slov, hrozné!!!
.......ako prázdninujte?....my sme boli včera v Dolnom Kubíne v aquaparku a dnes zasa v práci...máme nové móresy...vedúca zakázala dovolenky keď máme nejaké vyučovanie ☹.a ja učím utorok, streda, štvrtok....tak dovolenkovať môžem len v pondelok a piatok....pondelok je už za nami a v piatok idem s Karolínkou dať urobiť pas, skončila jej platnosť...muž ide s autom meniť olej, takže také vybavovačky......

jacka
28. feb 2017

ahoj

@leninka75 jeda to mas veselo v praci😕.............ja som zas vcera bezhala po dr s MAtko teda po zubarke.....boli sme na rtg.....nema este trojky zuby a nema tam miesto tak nevedia ci strojcek ci co....tak nas druha objednala az na 20.4.........muz ma dovolenku cely tyzden?.....inac vonku nic moc pocasie😠

jacka
1. mar 2017

Ahoj🙂

leninka75
2. mar 2017

Ahojte...............

@jacka ..Karolínke síce trojky rastú, ale na ľavej strane ju má nejakú divnú, akoby jej rástla smerom von z úst......nie muž nemá celý týždeň dovolenku, má tak ako ja len pondelok a piatok....taká som nejaká na figu,nechce sa mi nič....blee.......nám sa už tlačia zo zeme jarné kvietky 🙂

jacka
2. mar 2017

Ahoj
@leninka75 aj matkovi ide jedna troja nejak mimo.....tak dufam ze to da dr doporiadku.....pokial este nie je riadne von....ta hned katastroficky scenar ze kde vsade sa moze pretlacit.............a stratila som hlas....deti su cele stastne ze nemozem kricat.....maminku mam v nemocke...silny zapal priedusiek...esteze ze tam bola v novi dostala zachvat neviem coby s nou ocino robil.......a tlak 180/80...................vies ze som si aj ja vsimla ze sa tlacia zo zeme....tesim sa😍

katka1819
3. mar 2017

Ahoooooooooooooooooooj 🙂😎🙂😉

jacka
6. mar 2017

ahoj

leninka75
6. mar 2017

ahojte.............

@jacka .....ako u vás?....hlas sa vrátil?....ako sa darí mamine?,....čo chlapci, ako zvládli poprázdninový stres?......

@katka1819 ..no čavky!!...ako sa máte, čo nové?...🙂

katka1819
6. mar 2017

@leninka75 všetko po starom nič nového 🙂 teda možno ..narodilo sa nám do rodinky ďalšie bábo - Adamko Mištrík a bude to moje 5 krstniatko😍
chalani v poriadku aj my s manželíkom ... dala som sa na nové cvičko dám sem foto potom kuk

katka1819
6. mar 2017
leninka75
7. mar 2017

@katka1819 .....fíha toľko krstniatok!!😍.....a u vás do tretice???😉...čo to je za cvičenie??

jacka
7. mar 2017

ahoj.....
@leninka75 hlas sa vratil....mozem kricat😅...mamina v nemocke...............do skoly nikomu......este ani dnes Petko nechcel.....zase........no a chalani uz spinkaju vo svojej izbicke...ale maju tam len postel a pisaci.....cakame este na nabytok........inac nic noveho......vonku asi jar..ci co.....vy mate nieco nove?.........tasku ste uz kupili?........ako sa drzite v skole?.....vam sa chcelo po prazdninach?...