icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
14. jan 2019

@leninka75 ahoj
juj aka su zlata ze na mna myslis😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅o pocasi ani nehovor.......jedna hroza👎..............tu teplo 5st..............riadna zima teda,,...............ako ste vikendovali..................my sme hladali sneh teraz ho uz asi nikde nenajdeme

leninka75
15. jan 2019

@jacka ....ahoj....tak mi ide na nerv toto počasie!....teraz zasa primrzlo...chodníky ako sklo..paráda....víkend len doma....chlapi rezali drevo..potom začalo pršať a nikomu sa nič nechcelo.....tak by som spala...už ste mali polročné rodičko?...

jacka
15. jan 2019

@leninka75 ahoj
Som dbes rano pocula vvrafiu ze tam mate veselo.....ach jo.......tu je super zima slnko sleby vietor ale ten cert ber........,..ja som bola vcera KO....ale total...........a pocasie april slnko sneh dazd vietor...bleee...........vo stvrtok....ale idem len Petkovi ......na 2st nemusim.....ucka vrvavela ze ktory rodicia maju prist a som tam nebola😅😅😅......a taaak sa mi nechce ved aj tak bude mat ciste

leninka75
16. jan 2019

@jacka ahoj....veru je to tu v celku zaujímavé....včera v počasí hovorili, že máme zostať doma, len Majo sa tváril, že nič nepočul 😂😠....včera snežilo a dnes zasa prší....to je čo za zimu? 😲.....my máme asi v pondelok rodičko u Karolínky..... v podstate tam chodím tiež zbytočne...ale zasa nech vidia, že sa zaujímam 😇

jacka
16. jan 2019

@leninka75 ahoj
Moja rec.......nech vidia 😅😅😅👏...............vy tam s tym pocasim mate veselo......tu u nas jar v plnom prude.......a na dvore bazen tak pozyvam voda prirodna destilovana s bahennym kupelom.......uplne gratis ti dam😉.........ani neviem ci bola vobec zima👎

leninka75
17. jan 2019

@jacka ahoj...juj lákavá ponuka 😂😂😂😂.....zvážim to 😀.......už ideš aj sadiť? 😂.....my ešte vianoce v plnom prúde...v utorok som aj oblátky natierala medom 😂.....

jacka
17. jan 2019

@leninka75 ahoj
Som myslrla ze ta dnes predbehnem omyl.....😅..................porozmyslaj bo ponuka netrva vecne ...chapes😉...............veru hadam daku cibulku posadim ta prezije😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅vy adi niekde inde byvate ked mate oblatky a sneh.......seby som dosla kuk ako dneh vyzera👍

jacka
17. jan 2019

@leninka75 no prepana sama chyba.....😠👎
Mala byt ryza.....zeby......sneh

jacka
18. jan 2019

@leninka75 ahoj
No rodicko zbytocne....este aj ucka ze chodia taky co nepotrebuje...,,,,,.aspon mam uz odfajknute

leninka75
18. jan 2019

@jacka ahoj..dnes si bola šikovnejšia 😉.....včera Laurinka priniesla oznam, že rodičko bude 19.1. 😂 😂😂😂😂😂....som rovno písala učke, že či to fakt.....si bola pyšnica pyšná na rodičku? 😍..ako idete víkendovať?

leninka75
21. jan 2019

@jacka ahoj...aj vy máte také mrazy???..sa mi ale že vôbec ráno nechcelo vyliezať z postele.....ani neviem, že bol víkend....stále som mala čo robiť...rozoberali sme vianočnú výzdobu...už máme len stromček a to rozmýšľam, že asi cez týždeň aj ten zrušíme...aký ste mali víkend?

jacka
21. jan 2019

@leninka75 ahoj
No pysna az do vysav...nevidelasi ma......taka som bola vysoka..................tak si dnes uzi rodicko....ak pojdes😅😅😅😅😅
Juj ani chalsnom sa nechcelo......sa mi rano zadkom otocili ..👎..............,,vy sa mate nas uz je davno hore kominom😕
Vikend.....no muz s matkom boli sjednym kuk auto do Ba a Lv..tak bolu cely den prec a petko bol na oslave..........a ned sme chceli do bojnic...sle otvorene len do 15.......a my sme disli 14.30.....tak sme sli do zamku...,a boli sme mala skupina tak tak boli super👍🙂

jacka
22. jan 2019

@leninka75 ahoj
Noooo ale prituhlo nam..........,juj nech sa uz tieto pisomky skoncia ...........a vsimla si si ze uz je dlhsie svetlo?🙂🙂

leninka75
22. jan 2019

@jacka ahoj.....ahaaa tak to zatmenie mesiaca máš ty na triku 😂....to nie, že zem-slnko-mesiac ale ty si tienila 😂........rodičko som vybavila cez telefón..nestíhali sme.....veru sa teším, len nech sa tie dni predlžujú, lebo málo svetla mi nerobí dobre..inak dnes ráno v posteli som uvažovala, že zavolám do práce nech mi napíšu dovčuv😂......ale zvíťazil pocit zodpovednosti..alebo moja blbosť???😇.....bojnický zámok mám rada..už som tam bola x-krát ale vždy idem rada....idete kupovať nové auto?😲

leninka75
23. jan 2019

@jacka ..ahoj....už dosť!!....dnes -16 st.!!! 😒

jacka
23. jan 2019

@leninka75 ahoj
Wow ze cez telefon,........to by bolo super.........kdeze my auto....jeden muzov kamarat......,,my uz ako flinstonovci.......som minula v radiu pocula tu pesnicku a cely den som ju mala v hlave😆😆
Tak tu ni taka zima...len-13.........a teraz na ten lad padol sneh.....total na zabitie a to som dnes sla za peknu😅😄

leninka75
24. jan 2019

@jacka Ahoj....flinstonovci 😂😂😂😂😂......za peknú?..to akože suknička pod ritku, vysoké opätky makeup a tak?....😉

jacka
24. jan 2019

@leninka75 ahoj
Cosi na take veci som uz stara....ja pekne zababusit v zime.......bola len u kadernicky🙂..........vonku total hnus...hmla a -12👎

jacka
25. jan 2019

@leninka75 ahoj
No hura piatok...............ako idete vikendovat?...ja mam pocit ze deti sa idu luecir....nejako ich drhne😒😠

leninka75
25. jan 2019

@jacka Ahoj.....dlho ste vydrzali bez choroby!!.....a moc kašlú?...čo im ideš dávať?
..my budeme len doma..Majo ide zajtra preč....a do tej zimy sa mi moc nechce....

leninka75
28. jan 2019

@jacka ..ahoj ...no ako chalani?.....mne zasa Laurinka začala byť v sobotu sopľavá...už zasa 😠....to decko každý mesiac niečo má ☹☹☹☹...už nech je jar...však u nás cez víkend zasa nakydalo...

jacka
28. jan 2019

@leninka75 ahoj
Vikend ani sa nepytaj......petko zo skoly prisiel s 38.5...........vecer 39,5.........potom zvrcal asi s teploty......a to som mala celu sobotu.....dotoho som ja zacala teplotovta.......tak sme bol particka....my dvaja dole zdravi to vzadli sli hore na poschodie.......tak some este petka dnes doma nechala......uvidim ako mu bude
Juj tak vy zas chore............nema ona alergiu na zimu?........tu kyda teraz a cuduj sa svete......este som odhrnaca nevidela

jacka
29. jan 2019

@leninka75 ahooj
No konecne mozem povedat ze mame kopec snehu......paradicka........len skoda ze Petko po chorobe a nemoze sa bobovat......a sneh kuk len z okna......😊
Laurinka sa ako ma?

leninka75
29. jan 2019

@jacka ahoj....no pekne vás to dostalo....☹.... a už sa máte dobre?...aj ty si vracala?...Peťka máš ešte doma?....u nás sa včera s dnes začali tie kopiská snehu topiť....super...všade kopec vody, kaluže..nemáš kadiaľ prejsť..teraz neviem čo je lepšie 😒....Lolke som nasadila jazvečie sadlo, a zdá sa, že zaberá...zajtra idem na služobku do BA..celkom sa teším, že vypadnem....

jacka
30. jan 2019

@leninka75 ahoj
Doma je .....vela sa neucia....za zajtra idu do divadla..........nie ja nie.......nastastie.................juj ani nehovor....vsade kaluze.......a este aj zo strechy sa sype lavina...tak sa nam to znasobuje.......a cez vikend hlasia az 10st........tak som zvedava na ten zazrak...................parada aspon budes mat zmenu ...a to na kolko ides ci vecer naspat.....

jacka
31. jan 2019

@leninka75 ahoj
Ako v Ba?....baby sa dnes este ucia.?

leninka75
4. feb 2019

@jacka ..ahoj....v BA bola hnusná kosa ☹😒😠.....v piatok som mala dovolenku, ale od piatku u nás pršalo tak sme len doma sedeli a čakali tatina...vy ste ako prázdninovali?...

jacka
4. feb 2019

@leninka75 ahoj
Hrozny vikend..........matko zacal teplotovat vo stvrtok............petka stale drhlo.......rano sa povracal ale uz som ho nemohla doma nechat museli by sme dr....s tym ked mu nebude dobre za uckou...........matka rano hlava ze sa mu kruti...........potom muz ze mu auto naburali..........chcelo by to panaka😅😅👏.........tak to asi v skratke..........rano pekne slniecko.....a zas sa mraci😕

jacka
5. feb 2019

@leninka75 ahoj
Konecne svieti slniecko ...normalne ma nabija
Sa mi zda ze matko nie je celkom ok...zisli by sa prazdniny dake aby sa doliecil..........muz asi tiez potrebuje volno.........dali mu ine auto a je z neho na nervy😂😆

leninka75
5. feb 2019

@jacka ahoj....fuuu...no pekne....ako sa máte teraz?....auto služobné či vlastné?...