icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
21. dec 2018

@leninka75 ahoj
Ej veru viem o com hovoris😅😅😉......matko vcera este pisomku z hudobnej...ale dnes veget.......moji maju dnes trhy...som zvedko co tam pokupia😝

leninka75
22. dec 2018

@jacka ahoj....no čo chlapci pokúpili?......

jacka
23. dec 2018

@leninka75 ahoj
A ty co nemozes spavat?.....
Pokupili...petko nic ze na 1st same somariby...a matko minul 5e ako nic.....daku nabijacku na nobil si kupil....neviem ti to popisat..taku prenosnu co nabijes a ked sa ti mobil vybije tak si ho nabijes....neviem nazov toho....ako mi petko povedal....vo vasej dobe take nebolo...a vybavene
Uz mas vsetko hotovo?

leninka75
24. dec 2018

@jacka ahoj... nebude to power banka?.......ja mávam dovolenkový režim, že bývam dlho hore.....juj už mám všetko hotovo....akurát som nôžky vyložila, že dáme kavu😀.....krásne sviatky 😃🌲

jacka
25. dec 2018

@leninka75 ahoj
Ano presne tak.....som si ani za svet nesla spomenut🙂
Juj to ja tak dlho nevydrzim.....okrem toho ze v tv nic nie je.....aj teraz cez sviatky......nic moc teda.....
.......ako ste sviatkovali?....posluchali ste?.....ja som konecne dostala tlakomer.....uz som myslela ze sa nedozijem...................zajtra k strige...ale len na otocku vo stvrtok muz ide pokracovat v rozosielani balickov........len dufam ze nie tych co im tam ostali😅😅😅😅😅😅😂😂

leninka75
26. dec 2018

@jacka ahoj.....my teraz telku ani moc nepozerame....jedine vcera klasiku som musela kuk Popolusku a Mrazika 😍......inak hrame hry......veru posluchali potvory teda aspon podla darcekov....opice.....sranda aj u nas jezisko priniesol tlakomer 😀....muzovi....a ja som dostala zvaracku a vakuovacku potravin....tak nech to u strigy rychlo zbehne

jacka
27. dec 2018

@leninka75 ahoj
Ale aka nahodicka ...s tym tlakomerom.........na rok si musi jezisko nasetrit chcem ten vysavac na umyvanie podlahy..........mojich tie hry dlho nebavia....a teraz dostali spol hru svet a vlajky.....ale to su take otazky ze si mozes len tipnut......,keby sa to dalo tam otvorit tak to ani nekupim..........a so strigou sa nebavim....som s nou asi slovo neprehovorila...len dobry a dovi

leninka75
27. dec 2018

@jacka ahoj.....😁😁😁😁....neber mi tipy na darčeky!!!!!😁😁😁😁....ja už tiež pár rokov rozmýšľam o tom vysávači ....my hráme spoločenské hry všetci spolu....keby hrali samé sa pozabijaju☹️....kozy dve....prečo si teda išla ku strige?....som myslela, že to naposledy bola posledná kvapka....

jacka
27. dec 2018

@leninka75 keby iba oni dvaja hraki tak su povrazdeny........k strige musela ..vraj su sviatky....ha ha...ona na ne z vysoka....s...rie....uz len to ze sme sli na otocku je zazrak............no ja som len traz zacala snivat.....ale ked pisese par rokov ....pre pana to sa este nacakam😒😂😂

leninka75
28. dec 2018

@jacka ahoj......už budete teraz len doma?.....mne sa v tomto počasí ani veľmi nechce nikam chodiť.....stále prší ☹️.....

jacka
28. dec 2018

@leninka75 ahoj
Este sestry ist kuk....a to je vsetko.....tu doteraz slnko.....a muz mi vola ze v BB leje......ja v soku......ved tu slnko.......ze periny mam von....som s nim dovolala a tu tiez.......dovarila som este kapustnicu...salat.....a obed....a uz mam veget...dufam......aj niekam idete na Silvestra?

leninka75
31. dec 2018

@jacka ahoj....my sme mierne prekapusnicovany....tak silvestrovske menu dnes: sisovicova polievka s klobasou + pacovane masko s ryzou + peceny sumcek so zemiakmi+ zemiakova baba s udenym nasom+kysnute sunkove a syrove kolace.....sa mozeme dnes kvalitne dozrat😂.....taku silvestrovsku predpripravu sme mali vcera u kamosov....o polnoci sme buchli huberta a zelali sme si do noveho roku 😂😂😂🤣🤣🤣

jacka
2. jan 2019

@leninka75 ahoj...vsetko dobre do noveho roka aby sme sa sj o tok stretli😍😘
A tak vy ste mali dva silvestre 😅😅😅😅😅👏👏parada s tym sa hoc kto nepochvali..............vcera sme boli v bb na nam bol ohnostroj ...no krasne👍 ken skoda ze prsalo...som prisla akoby dom pod odkvapom stala😠,........este mas volno tento tyzden?

leninka75
3. jan 2019

@jacka ahoj....aj tebe všetko dobre v novom roku 🤩.....aj Vám toľko nasnežilo?.....baby sa toho nevedia nabažiť.....veru ešte som do konca týždňa doma

jacka
4. jan 2019

@leninka75 ahoj
Tu nic ..len blato..,.,posli nech maju aj moji radost......vsade na okolo sneh aj v bb a tu ani ň...stahujem sa het😢😀😝

leninka75
5. jan 2019

@jacka ahoj....to sranduješ!!!!,,,,tu kydá už 4 deň a zdá sa, že an neprestane.....baby by boli stále len vonku, len kde mám stále brat suché oblecko?....

leninka75
7. jan 2019

@jacka Ahoj.....fuj už som v práci bleeeeeeeeee 😠......to bude zasa rozbiehanie....len či sa vôbec rozbehnem 😂

jacka
7. jan 2019

@leninka75 ahoj

jacka
7. jan 2019

@leninka75 omylom som poslala.....asi sa aj ja rozbieham......ale dako cudne.......veru zas ten isty kolobeh nadtane ...brrr............my sme boki kuk sneh ako vyzera v BB......aj sa posankovalu vyvalali.......inac zboznujem takuto zimu....len ten dneh chyba

jacka
7. jan 2019

@leninka75 asi tolko nam v piatok napadlo😕

jacka
8. jan 2019

@leninka75 ahojc
Chcelo sa babam do skoly? Moji vymyslali ze az zajtra...no ha ha

leninka75
9. jan 2019

@jacka ahoj...jejda toľko snehu máte 😂😂😂😂😂😂😂😂......kľudne by som vám poslala ten náš.....furt kydá..včera som vyhádzala dvor, ráno všetko zasa zapadnuté....cesty to je jedna ktastrofa 😠 😠😠😠😠........najradšej by som teraz sedela doma.....baby a škola?...Karolínka v pohode, ale zato Lolka sa nafrflala 😀......a ja a sňou 😂.....ešte máte stromček?

jacka
9. jan 2019

@leninka75 ahoj
No tak vcera trochu viac postrasilo.....ale ja som skromna lepsie ako nic..............tak ste boli na tom tak isto ako my..........nikomu sa nechcelo................mame aj som myslela ze ho dame dole cez tyzden a nejak sa nemame k cinu.........ale pomaly sa toho uz zbavujeme a vy.?

leninka75
10. jan 2019

@jacka ..ahoj...no zdá sa, že baby už fungujú normálne...to len mne sa stále nechce 😒.....stromček ešte budeme mať dlhooooo 😍

leninka75
11. jan 2019

@jacka .ahoj... 😉

jacka
11. jan 2019

@leninka75 ahoj
Aka kosa do rana.....ale uz vychadza slniecko a ja totok pocasie mozem...................vy ci mate nove........

jacka
11. jan 2019

@leninka75 si ma predbehla👏

leninka75
11. jan 2019

@jacka ...pekne!!...u nás -5 našťastie 🙂..to mi celkom vyhovuje..je mráz, ale nie zasa prílliš.....prišli Lolke výsledky z krvi aj výterov...všetko má OK...tak sa teším 🙂......začínam pozerať letné dovolenky...len pozerám, že za Karolínku vo väčšine cestoviek bude treba platiť už ako za dospelú osobu 😠😠 😠😠......no nič bude musieť zostať doma 😂😂😂😂😂

jacka
11. jan 2019

@leninka75 super tesim sa......🙂👏..........posli ju ku nam co bude chudatko sama doma😘😂........a ci kukas kam chcete ist

leninka75
14. jan 2019

@jacka ..ahoj.....nebudem riskovať tvoje duševné zdravie ďalším puberťákom 😂😂😂😂😂......
...to čo je zasa za počasie???? 😨...prší už druhý deň...všade kaluže...do roboty som prišla s mokrými nohami a nič na prezutie>....😠😠 😠