Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Vsak nemozem mat vsetko......😂😂😂😂😂😂ked sa nad nimi povznesiem tak lietam😂😂😂😂😂😂😂........aspon sa da na nich kuk....mlade masko....😆😝skoda ze tu nie je slintajuci😅😅😅😅😅😅😅............petko skoncili na 2mieste tak nepostuju ale navadi dnes ide zas niekam...ale uz poobede.......
@leninka75 ahoj
Juuuj tooolko cerstveho vzduchu......som uz davno nemala.....a podla mna sa nemusia ani ponahlat😂😂😂😂😂😂😂😊😊😊😊😊...no on chodi na minifutbal....tak to ma odtial.........ale hej....teraz sa mi behat neda........kedze nemam cas😁😂😂😂😂😂.......ale jogu stale .......inac som uz zufala z varenia........raz neviem co uvarit😕
@jacka ..ahoj....však im keď odídu vždy kus rozober aby boli dlhšie 😂😂😂😂😂😂......minifutbal je čo?...varenie mi ani nespomínaj!!! 😨😠....čisté zúfalstvo...včera som im navarila kapustnicu a granadír.....ten mávame hádam stále.....zle sa mi varí Karolínka začala odmietať mäso..teda nie že úplne ale to málo čo zje akoby nejedla vôbec...Laurinka tá zasa naopak stále by chcela mäso s ryžou...a teraz var!!!!....čo idete cez víkend?..aj u vás je také hnusné vetrisko?...
@leninka75 ahoj
Minifutbal......futbal.....neviem aky je tam rozdiel😂...........ved to aj moji.......jeden nejze to iny hento....na nevr..este muz strotovnik zbucha vsetko😁😂..............veru kratky vikend.......v sobotu eset robili pracanti a v neeelu sme boli na plavoske....konecne furt same choroby...........juj konecne je vonku normalne.......bodaj by tak ostalo aj na velku noc😊😊
@leninka75 ahoj
Ni nie su.......vcera museli nutne odist..bo do druhej partii neprisli a mali beton...tak ich odvolali....este dnes a zajtra budem slintat😂😂😂😂😁..........su sikovny ide im dobre..nemaju sa kde ponahlat😂😂😂😂😂..........................o peceni a vareni anii nehovor...netusim...som chcela sumienkovy vyskusat.....len je tolko receptov....👎........ty ides co
@jacka ahoj....však mi to včera nejako nefungovalo....dovolenku mam ako deti prazdniny😁....už sme upiekli vanilkové rožky, v trúbením mám linecké a na doske medovníky a baby urobili cup caky no a Majovi ešte čoko roládu....dnes som potvoram uvalila hráčovu polievku a bryndzové podplamennik....Lolka samozrejme nejedla, mala zvyšok ryže s mäsom.....aj Karolínka asi dva týždne v kuse písali písomky .... a za chvíľu budú zas koncoročné...
@leninka75 ahoj
Ani mi neukazalo ze si pisala😕...........super mas kopec volna....aspon si oddychnes😀😊............ja zboznujem podplameniky....uz aj idem na navstevu😉..........nam v piatok dorobili zamkovu........a ten prach a bordel vsade........a okna centimetrova vrstva tak som este v paitok okna umyvala....ale nie na stresnych ...tam cakam ked naprsi.....bo je nieco neskutocne.......a hneda strecha je seda.....no co ti poviem.............veru toto su posledne prazdniny.....
LENKA moja ..krasne Velkonocne sviatky .............😘😙😚
@leninka75 ahoj
Ale v pohode.....moji su taky prijemny sibaci........a vy ste boli riadne vykupane?...........co ti poviem na to pocasie👎....zima riadna ..hlavne ze na piatok 25st....uz som s toho na prasky..........zamkovu mame hotovu...oskladany sme ako hus.....ale zato pekny......este terenne upravy.....teraz potrebujem aspon zo 2 tatry hliny😃😃😂😂😂.....budem chodit s vedierom po susedoch......😁😂😀
@leninka75 ahoj
Super velka noc aka ma byt😊😉..............hej hej aj ja sa vidim ako chodim od jedneho k druhemu😅😅😅.............o vetre mi ani nevrav...neznasm ho radsej nech prsi.....divne s pocasim lebo na vikend zas hlasia ochladenie.....my dnes zas zdruzenie..........ta petkova tridna....vravim detom ze odchadza preto lebo su deti hlucne...a vykrikuju...no chapes ju......😠
@leninka75 ahoj
Ze ako rychlo tento tyzden ubehol......ved mi idu tie zdruzenia na nerv.......stale rovnaky rodicia aj to nas len po 5ks....ci v jedne tr ci v druhej....,.....uz si sa prebrala...vonku totalne horuco....hlavne ze zatra kabat budeme vytahovat...matiku?kazdy den a vobec mu ju nezavidim.......pekny vikend
@jacka ahoj...s tými rodičkámi aj u nás je to tak....našťastie mávame tak 2 za rok...sa poriadne pokazilo to počasie...ale aj tak u nás nejako neprší..strašne sucho je všade....jupi od zajtra do konca týždňa dovolenka 😍...Majo je zasa na dovolenke a nám prišla smernica, že musíme minúť starú dovolenku, tak idem na to....
@leninka75 ahoj
Super ides si trosku pddychnut......aj ked neviem ci sa da doma oddychovat............aj tak si to uzi.........ved ani tu vela .....trebalo by riadne aspon cely den............no vidis tak my rodicko4x do roka.....ja si rusim ucet v banke....to jedna katastrofa ...........a dnes som bola za peknu....aj ked som obisla 3 kadernictva ....😂😂😂😂😂...vy mate co noveako ste vikendovali?
@jacka ahoj....nohy vyložené, káva na stole....kľud mám tak do 11:00, potom prichádza prvé dieťa....zdá sa, že dnes naprší...a to majú decká v škole deň zeme 😂 ....mali ísť sadiť niečo von, tak pozerám, že už dosadili......a akú si mala banku?...čo ti nevyhovovalo?.......a kde dáš teraz?.....inak ja tiež rozmýšľam, že zmením....si bola strihať či aj niečo iné?..
@leninka75 ahoj
Juj tak si to vychutnaj do 11tej.......mne dnes pridu objaja az o 13.30......ale som si musela som si vyriadit ..zajtra chceme zemiaciky sadit......a zbytok..........moj ide az 2.5 na den zeme...len neviem co tam idu robit😂😂😂😂😂😂........tatra banku mali vysoke poplatky za vedenie uctu..........a idem do fio bo muz tam ma podnikatelsky ucet a dali mu k tomu osobny .............aj strihat aj farbit sediviem s tych mojich chlapov......a mozno to ide aj vekom😅😅
@jacka ahoj....Maťko do kina??? 😂😂...tak ale dúfam, že aspoň s nejakou fešnou spolužiačkou 😉....vegetovala som veru s handrou v ruke 😅...ale aspoň som porobila čo bežne nestíham.....Majo prišiel už v piatok, tak sme víkend len tak preleňošili....aj počasie bolo na dve veci 😠....strašná kosa zostala 😒.....dnes sa mi nechcelo ísť do práce, pomóc....vy ste boli niekde cez víkend?..
@leninka75 ahoj
to vies ze s fesandou.......😂😂nechce ani pocut................juuuj tak to si mala riadny veget len co je pravda...............o pocasi mi ani nehovor...to je ako na jesen............brr...kurom div nie ako cez zimu.........cez vikend ...doma....hnus bol... a este musime dokoncit ten dvorcek...len cakame kedy pridu pre paletu ...co nam ostala......hadam sa dozijem😲
@jacka ahoj....včera sme mali akčné plenárne rodičko...tá naša riaditeľka!!! 😨🙄.....klame len sa tak práši....učiteľom robí dusno...starostu drží za gule, takže ten robí ako ona píska.....jednalo sa o možnosť pridať hodinu matiky na druhom stupni...u nás sú len 4 hodiny matiky za týždeň....preto som sa ťa aj nedávno na to pýtala....rodičia sme jej predkladali argumenty prečo áno...a ona, že nie načo....ono sa to takto nedá dobre opísať, ale bol to jeden grc...aj z klamstva sme ju usvedčili, ale ona sa vie parádne vykrútiť...😠

@leninka75 ahoj
Ach vcera ako teplo......som myslela ze mi hlavu roztrhne......a konecne sa u nas zacalo riadne robit....s tym ze nam auto obuchalo fasadu..... ...rozdrvil dazdovu ruru...........a prisli robit az okolo 15h....tak som celkom v "pohode"😠........Petko ide dnes na mc donald cup........tak sa neuci.....ide kopat do lopty