Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
No pre pana.,,..samorasty.....a ja som myslela ze aky dobry vikend budes mat............ach tak za totok by som..........(ved vies co)...........ach doma....nikomu sa nikam nechcelo...len mne😣......este tyzden a deti volnosti az 2mesiace.........zacina sa zas peklo vonku..pomooooc😨😨
@jacka ahoj .....však čo bude behať po obchodoch hladný? 😂....takže u Vás už nastala taká pubertálna žravosť?.....Laurinka dnes idú na výlet na nejakú farmu...tiež sa dobre vypečú v takom horku 😎........u nás v robote ani nehovorím....ešte teraz je celkom OK, ale o 2 hodiny konečná...
@leninka75 ahoj
Ach dobre som mala vysvedcko....na 1st ciste ..a na 2st dve dvojky........ty si mala ciste obide vysvedcka?...........tak ty si vegetila a teraz v tej palave musis robit...brr.......vy to kedy idete na dovolenku?......parzdniny...no okrem toho dubaja....😂😂😂neviem este kam ked bude mat muz D.........vraj maju prist podvecer velke burky....tal dufam ze tu len jemne poprsi😉
@jacka ahoj..jasan mala som na oboch stupňoch čisté ..však som sa poctivo učila celý rok 😂....dokonca som na 1. stupni mala pódiové vystúpenie a na 2 až dvakrát..taká som ja šikovnica 😂😂😂......veru sa tu v robote parádne potíme...včera nás šéfka vyhnala o 13:00 domov..výnimočne 😉......včera u nás jedna búrka len vetrisko a pri tej druhej neskoršej aj popršalo....a teraz je celý deň pod mrakom, ale je dusno....ideme 24.07....máme super let, že 00:15 😂😂😂😂😂.....
@leninka75 ahoj
No ja som taka rada rano bola....tak fajne chladno.....jaaaj dobre bolo.............taaak dobre si sa ucila....sikulka si...aku si si dala odmenu?..........to mate super ze vas pustaju...muz akurat nadaval ....ze z firmiem su ludia fuc...a on nesie baliky naspat...😉😂.........ano ten let nema chybu......odkial letite z BA?......baby sa tesia?a kedy sa vratite?.....
@jacka ahoj.....brrrr aká zima ráno u nás 9 st.😦...však to už jeseň😂....dala som si pochvalu 😁.....vraciame sa 31.7. odlet máme niekedy skoro ráno okolo 5:00.....jasne Karolínka strihá meter😂....ale poviem ti, že je to otravné....dnes mám dovču, urobila som si extra predĺžený víkend🤩
@leninka75 ahoj
Ani nevrav..... v pondelok peklo....dnes jesen.....ten vetrisko aky severak ..ktovie kto poslal😤.....super tak si oddychnes.....uzijes si s babami😂😂😂ja som uz teraz na prasky ako sa vkuse vadia.......aj ty sa tesis...more slnko pohoda ....nic nerobenie.................ty si aka skomna..len sa pochvalis.....😊😀😉.......
@jacka ahoj....čistá jeseň....mne je taká kosa ráno keď čakám na bus do práce..som dnes aj šatku na krk dala...a kukám, že niektoré ženy aj ľahké bundy vytiahli ........aj moje sa furt vadia...našťastie som v práci takže to nemám celý deň 😀..........ty ako s prácou?......cez víkend sme boli na Červenom kameni a v Budmericiach..... kamoš je super, už sa nedá odmietnuť 😝😂
@leninka75 ahoj
No lepsie si dat cosi na seba ako byt chory pred dovolenkou............keby aspon chalani mohli s kym byt.....ale maju tu jedneho kamosa.......a ten tu ani nebyva len chodi sem tam za mamou...........s pracou😢.....tu nic dobre nie je...teda aspon na jednu smenu..........od vcera hladam petkovi karticku na bus......nacisto sa pod zem prepadla...prisaham vacku
Ty ako v praci?...vela roboty?......vy ste riadne vikendovali...super😘
@jacka ahoj.........mali sme detskú univerzitu, takže frmol.....mám nejaké písačky čo som nestihla cez semester, tak hádam to teraz urobím.....u nás sa bežne hľadajú poistenecké kartičky.....decká na výlety nosia prefotené a tie vždy hľadáme....babám sme v pondelok kúpili ventilátory do izieb a aha ako sa ochladilo 😂
@jacka ahoj...........včera som pozerala predpoveď počasia a stále taká zima.....to počasie je také doondené, že až......aj dnes som videla pár ľudí v ľahkých bundách......no u nás definitívne u oboch dievčat krátkozrakosť..včera sme boli na očnom a obe vyfásli okuliarky ☹...200E v ťahu 😨
@leninka75 ahoj
No pre pana.....ake malu dioptrie?......ach ja osm tiez nosila a dufam ze to moji nebudu mat po mne.....celi im staci...+ este petko navyse cosi..............ja som tiez videla v bundickach...a ja kratsy a kraty rikav..som sa blbo citila......a dokonca som videla ze niekto kury.......a nam vcera uhlie doviezli..tak mu vravim ze o chvilu s nim budeme kurit......😅😅😅😅......ale dobra sprava pre teba o 2 tyz bude zas peklo😊😉
@leninka75 ahoj
Neboj nic o chvilu budes mat pubosky dve😤😉...............veru vecer sme v dekach pobaleny.....mne ti je divne v juli kuprit tak ostala ta deka...........ako ste oslavili?.........som sla do zahrady prekopat...a suseda na mna krici ci chcem fazulku a cuketu....no oplatilo sa mi tam ist😂.........este aj uhorky sa mi usli......som nechcela bo mam v zahrade ale este v kvete😆

@leninka75 ahoj
Fiha to kas riadny frmol......ale konecne piatok a volno..........budes mat super vikend😉😊.....nasi maju v skole skratene vyucko.....prve 3h normalne a zbytok pol hodinove
vyucko......ale aj tak sa neucia .......vikend netusim nepkanujem zatial nic☺
Taaak si uzi vikend