Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj....no pekne....doktori bez komentára 😒😠......ale si šikovnica všetko si vybavila🙂......v sobotu sme boli u sestry na oslave a na nedeľu a pondelok sa nám svokrovci postarali o zábavu...niekto im ponúkol, že tvrdé drevo na zakurovanie 😂😂...ako fajn...len to boli odrezky rôznej dĺžky (doštičky, hranoly, ...)..neskutočná kopa toho bola...a strašné peniaze to stálo...na pondelok som si brala dovolenku, že urobím, čo stále v domácnosti odúvam ..no jasne....pobavili sme sa s drevom...celá som dobitá..idem teraz v robote oddychovať 😇
@leninka75 ahoj
Nooo ale som zostarla z nich😄😅😅😅.............pre pana....si si uzila volno ..teda ako sa patri........super este aj zato zaplatili...ked ked muz donesie takyto bordel tak druha strana je rada ze sa zbavila.....ale nedaval nikomu nic............tak si si oddychla v praci😂😂..velmi tomu neverim.....zajtra sa petko zas neuci...idu na vylet do hronseku...to je pri bb...je tam kostol postaveny bez jedineho klinca.....a tam boli aj krsteny...len si to nepamataju..ktovie preco😂😂😂
@jacka ahoj....ako dopadol výlet?..Peťko si spomenul na krst?😀....juj včera sa Laurinka prihlásila z vlastivedy....myslíš, že ju skúšala veci z knihy?...ale dostala jednotku.....dnes vraj píšu veľkú písomku z matiky a ráno cez messenger chcela, aby som jej dala pár príkladov +/- dvojciferné čísla...tak som zostala v šoku, že začala blbnúť pri odčítavaní 😲😲😲😲....som zvedavá ako to dopadne..
@leninka75 ahoj
Vikedn uzastny...striga ma ohovarala...ze sa mi raz vsetko vrati tiez mam dvoch chlapcov.....neviem preco lebo sa s nou vobec nebavim....len ona sa stazuje co vsetko ju boli a picha....ale zeby sa opytala na vnukov ...iba ako moji ..........no uz som sa nabila na slniecku...kaslat na to.......vonku je tak krasne....az sa bojim co pride ked nebude......
@jacka ahoj...takže víkend ako lusk 😲😨👎😢....kašli na to.....veru tiež sa bojím, že skočíme rovno z krásnej, teplej jesene a hnusnej studenej zimy 😨....my sme boli v nedeľu v Budatíne...bolo ukončenie sezóny ....volalo sa to Budatínsky rýnok ...taký mini jarmok....aj hrad sme boli mrk.....
@jacka ahoj...moje musia po hradoch 😂.....hrady sú moja srdcovka a keď chcú chodiť s nami tak musia...ale už som sa vyhrozila, že na výlety s rodičmi budú chodiť za odmenu...😝....u nás totižto trest, že zoberiem ti mobil nefunguje 😠...to dostanem odveď, že "kľudne si zober + sa k tomu pridá myknutie plecami 😠" 😨......ale nezobrať na výlet to je fakt trest 😀...... Karolínke som kúpila rakytníkový balzam na pery a Laurinka si vybrala náušnice....okná si 🙂umyla?🙂
@leninka75 ahoj
Ja tiez rada chodim.....musim byt prisnejsia.....najlepsie taky ktory je az na vrcholu slovenska aby mali co slapat😂😂😂......... nas to iste s mobilom......zober na vaic dni a budu aj okna umyvat😂😂😂😂len aby ho mali nazad.......na balzamy je petko zavislak.....vidi musi mat........umyla i oed teo stresne by mohli byt samoumyvacie......
@jacka ahoj..no keď už máš umyté prídi aj mne..za odmenu ťa zoberiem na Klapy aj na Holíš 😉......u nás sa závisláči na zápisníkoch....a to obidve.....raz si dám tú námahu a spočítam im zápisníky...tipujem takých 30 každá isto má...si môžeme otvoriť papierníctvo 😂.....a najnovšie všade nakupujeme farby...ale zasa je pravda, že Karolínka to míňa lebo začala krásne maľovať...
@leninka75 ahoj
Umyte a obsrate......asi dam daly kryt na ne ci co😂😂😂.......juj tak to rada pridem na taky vylet....len tienokna sa mi dako nepozdavaju😉😣😂😂😂😂😂😂😂.....vidis ty papiernictvo ja drogeriu.......vazne zacala malovat?.....to je parada...to sama tak ci ju niekto inspiroval.....mojich nebavi nic......
@jacka ahoj......toto presne mám aj ja, umyjem okná a do hodiny značka 😂😂😂😨.....ja sa ešte len na okná chystám...čakám kým sa stratia komáre, aby som zložila sieťky......veru maľuje....ako šiestačka chodila v škole na výtvarný krúžok..potom rok nič...a teraz cez letné prázdniny kreslila hádam každý deň...a fakt má pekné obrázky....ale kreslí zatiaľ podľa predlohy....a to je asi tak všetko čo ju baví😂...Laurinka cez leto aspoň na zumbu chodila so mnou a teraz už sa jej nechce 😠
@leninka75 ahoj..
My nedavame sietky dole...mame ich prisroubovane stale...........wow parada nech jej to vydrzi ani som nevedela ze chodila na kruzok....bodaj by aj mojich daco take chytilo.....o com pochybujem.............chalani uz odratavaju prazdniny..sa ich nevedia dockat.....😂😂😂😂uz keby dnes boli je neskoro😂😂😂......uz kupujes vianoce?
@jacka ahoj....a nechodí niektorý na futbal?....či to už je hlboká minulosť? 😉....aj u nás sa hlavne Laurinka nevie dočkať prázdnin....Karolínka dnes išla na nejaký ping-pongový turnaj 😂...som zvedavá či nebude náhodou prvá od zadu 😂..začali sme rozmýšľať, že čo na vianoce, ale nejako nemáme nápady...a aj tak teraz ešte potrebujeme kúpiť uhlie a až potom vianoce.......a ty už kupuješ?
@leninka75 ahoj
Jaaj to ano .......len to ma raz do tyzdna.....a podla chuti trenera😮................postupne len handry...neviem co im.....dake smart hodinky v rozumnej cene....len netusim ake bo s,e val inkupili a nejdu uz ani jedny.......ako idete vikendovat?.....posledny pekny vikend.....skoda
@jacka ahoj...taaak uhlie spratané...Majo ani moc nechcel všetko, ale presvedčila som ho, že má pršať...a potom bol šťastný jak blcha, že uhlie je v suchu....v nedeľu sme boli korčuľovať..teda hlavne Karolínka...Laurinka sa stále učí, takže my dva sme pri nej kráčali každý z jednej strany.....my sme kúpili babám smart hodinky na ebay už ich majú rok, nosia v kuse a zatiaľ fungujú....u nás je celkom v kurze aj sliz...tak možno niečo také dostanú...
@leninka75 ahoj
Vidite aky ste sikovny a mate pokoj......nam mali doniest drevo.....ale plan sa zmenil ze az inokedy.....vsak raz pride.........parada vsetci ste sa riadne vyvetrali.........aj pocasie super.......sliz..myslis to zelene cudo vo vedierku?......pokukam hodinky.....a neviem co este im......uplne vygumumovano
@leninka75 ahoj
Metrove drevo....i ked sme mali raz uz narezane na nasu mieru......oklamali nas nebolo tolko co sme zaplatili...............tak ja doma take cudo mam.....schovala som nedovolim......😂😂😂😂😉............veru chladno bolo aj u nas rano ziadne teplo ....ale aspon neprsi ako vcera.........juj ta petkova triedna je uz mesiac doma pn......nik ich neuci neskusa...len cmaraju poznamky bez vysvetlenia......chodi domov popisany ze sa nudil....no koniec toto
@jacka ahoj......veru hurá.....včera som mala dovolenku....s babami som bola na zubnú prehliadku....S Karolinkou pôjdem budúci týždeň na strojček a Laurinka mala jeden kaz....celé sviatky sme doma Laurinka chce párty s kamoškami tak robím tortu, pizzu stangle a podobne maškrty ....inak Lolka ma zasa sople....vy ako trávite voľne dni?
@leninka75 ahoj
Mi hovor tiez som stala pri sporaku ako blba..........do skoly nikomu....vraj veelmi kratke prazdniny..........vy uz mate strojcek?....ja som bola s matkom na speci rtg......26e....co ti poviem..........volno doma.....muzovi som drevo objednala tak ho ukladal......a v paitok sme boli i my aspon pri krizi zapalit....a kuk atomosku....krasne nieco..............Lolke presla nadcha?........som bola aj petka ockovat..vraj 1-2 mozem cakat reakciu......dufam ze ziadne nebude...........vonku nadhera....len spat a spat.....
@jacka ..ahoj....este nemame strojcek..to bude len konzultacia..ci ano a ak ano tak za kolko penazi.....muž sa vyhral? 😂....juj Lolka klasika k soplu sa pridaj aj kasel..predpokladam rovnaky scenar ako kazdu jesen a zimu...bude pokaslavat do vianoc, potom sa nastvem, pojdem k Dr. nech ju prelieci....reakcia na ockovanie ako?
@leninka75 ahoj
Aha no my mame konzultaciu za sebou a vypytala za otvorenie ust 11 e.........nato aby povedala ze je vhodny adept........ach ach..............ani muz sa rad takto hra.....😂😂😂😂pre neho cokolvek😂😂😂😂..............nema na daco alergiu?........aj sa jej tazko dycha?.........reakcia este nie je.....klop klop.....len v stredu som s nim bola......tak uvidim....este v 12rokoch a koniec..........petkova ucka uz mesiac doma......len im posiela pisomky a diktaty......chudence deti

@leninka75 ahoj
Jasne vzdy si to ucka obhaji.......vikend...domka....v sob sme sli na chvilu k nasim.........konecne som obj matka na denzitometriu...ale som myslela ze osediviem......papier z gastra neplati....ani vymenny listok od obvodnej......bol treba od ortopeda.......tak pokial som nasla dr aby mi dal ziadanku......horor....a to nehovorim o vysetreni.....bo v jednej mi bolo povedane ze az od 20roku zivota....mam ist inde.....tak som inde tam zas pytali 5e.....ale kaslat na to.......uz to mam z krku............este ho potrebujem pofotit u zubara na ten strojcek.....len to musim do bb......hura......no co ti poviem
Vy ste ako vikendovali?......co choroby uz odisli?