Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Tu to snehu a stopy...boli sme v Kremnici aj som si domov chcela zobrat......tolko ho tam maju... a vcera sme boli v BB...u sestry ta byva blizko sachticiek....tam maju tiez tak sme i tam boli.......nech sa deti vyblazia....zato rano -11.....esteze nikam nemusim😂😂.....tak ste si uzili Trurcianske..parada.....😊😊😊..........to sa lennmne zda ze tieto sviatky tak rychlo uleteli?....ale ze neskutocne😢
@jacka Ahoj, u nas hnusne hmlisto, sychravo brrr......my este vianocujeme v plnom prude, aj koledy si este pustame a v nedelu sme mali aj oblatky s medom 😎.....dnes som bola s babami na kontrolu dioptrii po pol roku..Lolke sa lave oko zhorsilo o stvrtku a Karolinku nevedeli zamerat lebo jej zacali slzit oci...tak s nou o tyzden opat...jupi☹
@leninka75 ahoj
Juj vru mohla byt jar....lebo tato zima katastrofa..........to obidve nosia okuliare?.....ja som vcera zhanala Matkovi ortop slapky.....cele mesto sme obisli a v poslednom na nas cakali.............vy sa mate este mate vianoce......ach joj zavidim.......😊😉.........nasi maju zas zdruzenie na buduci tyzden......mna klepne s toho👎👎
@leninka75 ahoj
Asi som to dako nepostrehla ze uz obe maju....ale nemaju dake silne?..........neriesim ..ked som videla cenu sandalok tak v lete to necham tak...ale ma vlozky do topanok.....tie prehadzujeme.....ale musim zajst pre recept aby mal este jedny ..2x do roka ma narok.....neviem ci by stacilo keby som len zavolala neviem ako to funguje.........ved mi idu na nervy s tym zdruzenim....sa mozem vyklonovat....ked ze to maju v jeden cas.....................ach to je hnus von....prestava ma to bavit😐
@jacka Ahoj....pocasie na dve veci a preto Majo vymyslel, ze nech sa nenudime 😂, tak vymalujeme pracovnu v pivnici....program skoro na celu sobotu...popritom uvarit a upratat vrch....to som naivne dufala, ze teda v nedelu bude leharo...no isto!...podme niekam, inak zaspime uz o tretej..no mam ja toto furt pocuvat...tak sme isli k mojej mame.... aspon😝
..a o pisomkach mi ani nehovor!!!.....to co ma znamenat, ze tyzden pred klasifikacnou sa pisu velke opakovacie pisomky???!!!
@leninka75
Akoze nechapem tiez....tie pisomky....ziadna sanca na opravu............kedy mate klasifikacnu?........mna zajtra rodicko caka......obe ucky ze treba prist chce daco prebrta a ja sa mam vyklonovat...............ty si mala super vikend......nemam ti co zavidiet....hadam len tu navstevu u maminy😊
@jacka ahoj.....sranda 27.1. je klasifikacna a 28.1. ma Karolinka rodicko 😂..a u Laurinky radsej ani nie je....takze po vcerajsku aj Karolinka obe oci zhorsene o pol dioptrie 😠😲
....Jani bez urazky deti mame dobrovolne, tak by nas mala zaujimat aj skola kde chodia...nemam prilis v laske taky pristup, ze "je mi to jedno".....tu sa moc nezhodneme...ale zato kamosky byt mozeme😉.....dufam 😅😝
@leninka75 ahoj
Vies ked riaditel si dosadi 4ludi zo 4 na volby aby ich mal pod palcom...nemam co riesit....drzi sa tam zuabmi nechtami.....zastupkyna mu dycha na krk......je to tam cele zle..........ved ano dobrovolne som ich mala......len do politiky v skole som nevidela......ze ucitelky skrti vo vzdelavani a ked idu tak si to platia same.....a aj petkove ucka kvoli tomu odisla......ze ju taam dusili nemohla sa prejavit a ked daco chcela tak naco ..preco...nerob to.....asi tolko k tomu
Som chcela este matkovi dat urobit vlozky do topanok kedze do roka ma 2x narok tak ma zrusila ze to mozem najskor az po mesiaci....ze v poistovni by to nesedelo................to sa dost zhorsil zrak😔
@jacka ahoj....a kedy si brala tie vložky do topánok, v januári?......so všetkým robia zbytočné caviky......veru dosť sa zhoršil a to poctivo nosia obe okulky...ale vraj je to indi-vindi..niekomu sa pomaly, niekomu rýchlo...a vraj sa to stabilizuje až okolo 30-tky....konečne víkend..máte nejaké plány?
@leninka75 ahoj
Koncom decembra sme boli merat nohy.......akoby to z vlastneho davali.............hlavne za na terminy cakema aj div nie pol roka..................to sa obidvom tak velmi zohrosili?......som myslela ze do puberty sa ustali.......hadam sa im to uz zastavi😦.............ach nemame........neviem co budeme robit...ak by bolo pekne tak hadam dade ....prejst nech sa nezblazinime doma😂😂......vy daco mate?
@jacka dobre ranko v pondelok 😉.................zdravotnictvo a skolstvo u nas to je no comment 😠......ak budu mat oci po mne tak sa im to tak rychlo nezastavi....no vsak uvidime....teda vikendove pociasie jedna katastrofa....hnusne zima bolo...len doma sme sedeli a hrali sme hry.......ako je ma tom Matko s pubertalnymi vyrazkami?...Karolinka je momentalne akoby mala kiahne 😂....cela obodkovana....a kukala som, ze sa jej vyrazka objavila ja na pere 😲.......
@leninka75 ahoj
Presne si to vystihla bez komentara👎...........veru vikend na prd...len doma sme boli aj my......ale boli sme sa prejst...a naratali sme asi 24 srniek.....a tak blizko boli pri nas....ale utekali ako o zivot..........chlapci suno dva roky po zadu.....este nema nic.....ale huba mu ide dobre😠😠.....ak bude po mne bude cely vyspypany.....tak dufam ze nebude......

@jacka ahoj.....Lolka je spokojná, že či sa tak môže strihať stále 😉.....u nás po ohňostrojmi ani stopa.....jasne dovolenkujem .....idem ako decká až 8.1.🤩.....teraz sme do pondelka v Turčianskych Tepliciach....