Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Aj keby musel z alp doniest tak bude ze😅😂😂😂.........tu sneh len tak aby sme nezabudli ako vyzera ......skupe tohto roku velmi.........ma od tajovskeho a kukucina.............ja ich neviem prinutit citat.....a to maju knizky az az...........ved doba kamenna...a my sme narodeny v dobe dinov...tak😅😅😅😆
@jacka ahoj...toto je divná zima...mokrá, upršaná...blee....aké bude vysvečko?😉.......inak včera Karolínka doniesla domov Jar Adely Ostrlúckej, že im učka kázala čítať....tak jej hovorím, že konečne poriadnu knihu prečíta, nie len tie jej fantazy....si mala vidieť ten pohľad!! 😂..nasledovala otázka"a nečítala si to?"..."áno"..."tak mi povedz o čom to je" 😂..vyhovorila som sa, že to bolo dávno a nepamätám si 😇
@leninka75 ahoj
To mate super ze tam mate kniznicu.......aspon bude citat mozno.............ach rano nesli oci odlepit......ze naco preco......somrali horsie ako po vianociach hlavne ze o chvilu budu dalsie............Matka boli hrdlo pri preglgani a kaslani......davam mu vincentku na cmulanie a kloktanie......aj tamtum strieka........aj haslerky som mu dala do skoly uvidim.......vy ste zdrave?
@jacka ahoj....videla si nas vcera na Markize v spravach?....vstupnu cestu do dediny nam zaplavilo..sme isli domov oklukou.....volala mi Karolinkina triedna, z eim posuvaju lyziarsky o tyzden skor..takze ide uz v pondelok...narusilo mi to plany, ale co uz.....tak dufam, ze Matko sa skoro vylieci...u nas zatial OK..Majo ma trosken sople..
@leninka75 ahoj
Juj nevidela....nepozerala som spravy......da sa to kuk i v archive...na ktrom kanaly to bolo?.........my sme mali toez zaplavenu cesti ale cestari sa cinili a zatarasili odkial teikla vpda...ale skor vsade bola len 50 na ceste.....lebo treba stromy vyrubat a potom to tak vyzera...........preco idu skor?........dakujem dufam ze sa da dokopy i bez dr......hrozny ma ten kasel.....a Petko sa rano zobudil s plnym nosom a v triede ich je 10.......ach jo ...to kazdy rok takto............
@jacka ahoj...bolo to na Markize vo vecernych spravach..ale rano uz to bolo OK....u nas je prave rieka zarastena, brehy neupravene uz peknych par rokov.......idu skor na lyziarsky, aby si vraj aspon nejaky sneh uzili 😂😂..snad tam dopadol......Majo je teraz riadne nascipany..som dost napalena, najma ked Karolinka ma ist prec..u vas to ako pokracuje?
@leninka75 ahoj
Chcela som to pozriet ale markza ma divny archiv a voyo nemam....skoda uz to asi neuvidim............vidis tu sa staraju pilia kosia .....aj potom cistili....i tak je voda na ceste......aspon sa snazia.......bieda s tym snehom.....perinbabka zaspala na vavrinoch........Matkovi sa uz nadcha pustila.......drhne ho stale.....von ze je to este horsie a to som myslela ze cerstvy vzduch mu nebude robit problem......mozno ho zajtra necham doma i tak maju pol dna suplovane.......a Petko nadcha zatial sa da vydrzat...........verim ti mna by tiez piclo ........dufajme z eju to nechyti...a tam uz vobec nie
@jacka ahoj....nejako zasa nestiham....vikend len doma..Majo je stale chory..nastastie my baby sme zatial OK...dufam, ze to tak aj bude dalej...chystali sme Karolinke veci na lyziarsky...dufam, ze sa maju dobre lebo to miesto je bez signalu a neda sa mobilom dovolat..skusim pozriet cislo na pevnu linku......vcera sme mali v robote party kolega oslavoval 75-ku 🙂.......pomaly sa nam rozbieha semester takze si chystam veci....ozaj Karolinka vyhrala okresne kolo v geografickej sutazi 😍....a ucka namiesto pochvaly jej povedala, ze fajn, ale aj tak si nemala nejako vela bodov 😨😂😲😈...koza
@leninka75 ahoj
Nech vas to ani nechyti staci ked je hlava rodiny chora😉......u nas na ustupe........tak to im celkom ani pocasie nevyslo.....vam nedali ziadne cislo ze keby nieco?.........ucka je bez chyby....vidno ako ju ma rada a sama je arda ze takto skoncila....ach ta sa minula povolaniu.......ale Karolinke od srdiecka blahozelam.....😍👍❤........len tak dalej......vam bolo vcera hej😊☺
@leninka75 ahoj
Ach chudatko.........lebo aj Petko ked je bez Matka...je na nepoznanie........na ustupe inked Matko este kasle ...zasto ja nepocujem...nevidim....tak mi uderela nadcha....ale pokial ma clovek neboli da sa vydrzat..........muzovi je ako?........och o tyzden ideme do Lubochni.....som zvedava ake bude pocasie👎
@leninka75 ahoj
No uz pomalicky odchadzaju a nevh o nich ani pocut....na nerv s tym....som i muzovi ze on je bacilonosic lebo jemu nikdynic...ale i tak dobre...................len vincentku a nahrievala som na horskom slnku aby minto trosku uvolnilo.........ale uz pocujem skoro vsetko😂😂😂😂😂😂............hej s Matkom...........Karolinka ako na lyziarskom?
@jacka ahoj.... s vylepsovanim toho sluchu by som to zbytocne v rodine nesirila 😉..ono to ma svoje vyhody 😂😂.........na lyziarskom bola spokojna...len ucky ju nasrdili lebo mala lyze po ramena a ucky usudili, ze dlhsie by mala lepsie, tak jej ich vymenili a uz sa jej to nepacilo 😀.....
@leninka75 ahoj
Ano aj tam tak bolo..sneh dazd....a potom len dazd no cisty hnus a ked sme sli domov tak slnko...........no co ti poviem.......a dr chvala bohu vsetko ok....na denzi o rok....a ona osobne by lieky na kosti nedavala.....ze pre deti to nie je dobre......ale inak velmi neprijemna doktorka....a dlho sme boli az pi 12tej sme sli domov......tak nech vam vyjde super pocasko na dovolenke😊
@leninka75 ahoj
Ver mi odlahlo mi velmi.....a tym ze ma aj Matko vystrasil ze sa boji mi nepomohlo....ale kaslat uz na to😉😊......nic vraj pre deti nie su lieky.....o rok na denzi zas....sa uvidi ake to je....uvidim co este povie ortoped.................vdaka za Matka odkazem😙...........och my len doma.....akruta mozeme do mesta..dnes sme boli kupit topanky bo noha 45.....och neviem kam este pojde......no a stretla som znameho ..tomu umrel otec tak zajtra musim frcat na pohreb...neznasam to...zas budem revat ako dazd👎...mal rakovinu hrubeho creva...och
@jacka ahoj..som myslela, ze ci vam nejako neodporucili zaradit nieco do beznej stravy..nejake oleje, alebo mak.....za chvilu bude plutvy kupovat 😂....inak aj Karolinka uz ma zensku velkost 38...zda sa mi to nejako skoro.....juj to ta caka neprijemna udalost....tak si uzite volno a dobre poodychujte 🙂

@jacka ahoj...tak lyziarsky sa kona, majitel prislubil sneh za kazdych okolnosti 😂.....ani do ZOO nemusite chodit, mate to v priamom prenose......u nas sneh len tak poprasene....a co maju citat na citatelsky?....u nas sa cita, zatial 😀....naposledy mali citat nejaku dobrodruznu alebo fantazy...Karolinka, ze co ma citat..navrhla som Verna, Tarzana a Winetoua...si mal avidiet ten zhnuseny pohlad 😂......to akoze ma citat knihyz doby kamennej??😂....