icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
2. mar 2020

@jacka ahoj..ako ste stravili prazdniny?....u nas sa nikomu nechcelo do skoly, ani do prace......

jacka
3. mar 2020

@leninka75 ahoj
Doma sme boli......vam ako bolo?..........ani nehovor este ani dnes sa im nechcelo......tak som ich potesila, ze este mesiac....a mate dalsie prazdniny velkonocne😅😅😅

leninka75
3. mar 2020

@jacka ahoj..ani nehovor..tiez pocitam kedy budu dalsie prazdniny..som horsia nez tie moje detiska 😇....ako Matkove vyjazdy s kamosmi?..ci uz nechodi?....fajne nam bolo 😍..poslem ti fotos 😉

jacka
4. mar 2020

@leninka75 ahoj
Mam pocit akoby nemalo uz prestat prsat😕.........fotky prefektne....baby velike............😙......jasne ze chodi aj cez prazdniny bol u spoluziaka.......a furt daco vymysla..........asi ma nemoze prekavit😂😂😂😂.............

leninka75
4. mar 2020

@jacka ahoj.....u nas aj snezi 😨..........dnes mi je celkovo nejaka zima..... a este mam aj celkom plny den...vcera sme mali stretko k 1. sv. prijimaniu...farar ucil deti klacat 😂

jacka
4. mar 2020

@leninka75
Ze klacat....to by sa aj mojim zislo...celkom pravidelne😂😂😂........snezi?ja uz ani neviem ako sneh vyzera....vsade voda ....na poliach mame bahenny kupel.....pozyvam ...vstup zadarmo😊😉.........treba sa schovat pod perinky este s niekym a zohrievat sa🔥

leninka75
5. mar 2020

@jacka ahoj.........my mame bahenne kupele priamo na dvore 😨..chodim do roboty jak prasiatko.....nejako neviem vydrzat v robote, beriem si zajtra dovolenku 😝..a pojdem asi ku kadernicke..

jacka
5. mar 2020

@leninka75 ahoj
Tak nemusis chodit daleko do kupelov😉....inac je to na porazenie...i ked je dnes slnko blata je furt vela...........jeej budes za peknu parada😙........ja som sa po tyzdni dovolala na ortop......a vraj nemusime ani chodit ..ked budem mat cestu mam doniest papiere......a o rok na denzi......jaaaj nervy moje

leninka75
9. mar 2020

@jacka ahoj....skoda, ze o dtej kadernicky to vydrzi len do prveho umytia 😢.....zacala som chodit ku takej mladej kocke a je mega sikovna...teraz mi tak jemne navlnila vlasy a bolo to super!!....aj moja svokra chodi raz za rok na denzi.....len jej je to malo, rada by castejsie 😂........ako ste vikendovali?...

leninka75
10. mar 2020

@jacka ahoj...tak uz tu mame zatvaracky....v nasom TN kraji zatvorili stredne skoly...tu v ZA cakame na pokyny..od 12:00 ma byt na univerzite zrusena vyuka...som zvedava co povedia nam ucitelom, ci tu budeme, ci doma.....u vas ako?

jacka
10. mar 2020

@leninka75 ahoj
Nuz tu len TU.....inac len ak sa aj tu potvrdi........ale zas povedzme si...naco je to dobre ked to nie je celoplosne.....neviem nevidim v tom vyznam......akurat im v skole zrusili kruzky....a vo stvrtok mali ist na korculko ....tak neviem ci pojdu................a ze tam kde je skola zavreta uuudajne ucitelia denzifikuju triedy.....ale neviem ci je to pravda...len som to pocula............b0daj by to z skoncilo....ani sem sa neda ist bo ine ako o koro necitam....😤

leninka75
11. mar 2020

@jacka ahoj.....tak mi pekne v robote, kto chce moze cerpat dovolenku......kamoska v BA na STU maju pracu na doma......uz aby sa vsetko dostalo do normalu..

jacka
11. mar 2020

@leninka75 ahoj
Povedz co tam budes robit?.......to teda riadne vymysleli......ide mi to uz na nerv toto vsetko.........vsetko im v skole porusili....ach jo.......vy ste zdravy......?........moz muz zahlasil ze ideme kuk sttigu....a ja teraz ked mame sediet na prdeli alebo ist len medzi stromy?......vraj cakal taku reakciu....nuz co uz

leninka75
13. mar 2020

@jacka ahoj.....stále zvažujem čo od pondelka....kolegyňa z kancelárie ma muža pracujúceho v Čechách a vraj prečo by nemohol prísť na víkend domov 😩😱😡.....tak neviem či radšej nezostanem doma

jacka
14. mar 2020

@leninka75 ahoj
No pokial mas moznost ostan doma.....ruska na usta tak von na vzduch....nic neriskuj.....ludia to velmi precenili ja tiez....ale robim napravu........a my sme dole nesli ..deti mu museli dat kvapky......vcera sme boli na beznom nakupe a to tam ako po vojne nic..ani chleba ani maslo.....chamtivci nenzraty vsak nech iny pokapu hladom

leninka75
16. mar 2020

@jacka ahoj.....som si paradne uzila piatok 13.....na mope som si strhla kozu na hrane praveho malicka do hlbky asi 3 mm a dlzku asi 5 cm....odpisana na dost dlho..a to som si planovala co vsetko cez vikend porobim....ruska mas nakupene, ci sijes?

jacka
16. mar 2020

@leninka75 ahoj
No pre pana....aj si bola sit?.....brrr ...to muselo fajne boliet😦..........predpokladam ze si ostala doma................muz siel do roboty ..male vianoce vsetci idu cez shopy objednavat......ale ze im sef sije ruska....da im rukavice.....a dezinfekcny spray.....ale i tak s tolkymi ludmi...........tvoj muz je v praci?

leninka75
18. mar 2020

@jacka ahoj.....kdeže šiť....však tam nebolo čo šiť koža fuč....ja mám od utorka do konca týždňa starú dovolenku a od pondelka mám home office....je to desné celé doobedie sa vždy s deťmi učím potom rýchlo niečo uvaríme a večer šijem rúška....a budúci týždeň musīm začať riešiť aj pracovné veci.....eshopy si teraz prídu na svoje... môj muž tiež zatiaľ v práci.... KIA ide jak píla....

leninka75
20. mar 2020

@jacka ahoooj

jacka
20. mar 2020

@leninka75 ahoj
No ja nestiham....sediviem s tych uloh.....deti su tiez na nervy..a to je len tyzden..............dokedy bude muz robit?.....ty si sikovnica ked ked aj ruska sijes.....je ledva dieru zasijem...skoda ze som taka lava😯😢..............vy to ako zvladate?...chodite aj von.....lebo my hej kazdy den pokial je takto......treba vychutnat......a chodia sem aj z mesta ludia....odstavia auto a idu.......a viem je im dlho...ale i tak nech si idu inam...😅

leninka75
23. mar 2020

@jacka ahoj..no pevne nervy potrebujeme....u nas ulohy zatial idu hladko, ale do kedy netusim.....zatial budu deti doma do velkej noci a potom sa uvidi....musela som usit, nemali sme nic, ani svokrovci, ani moja babka.....jasne minuly tyzden cele poobedia vonku, nadherne bolo.....teraz je vonku cisty des...hnusne vetrisko.....v kauflande sme dostali z anakup take tie kvetinaciky so semienkami a este som dokupila turecke hrebicky a ozdobne kely, tak budeme zahradnicit, ked sa bude dat.....bytoví veru dlho doma nevydrzia, potrebuju labzovat.....dnes uz aj ja do prace musim nieco urobit....taaaak sa mi nechce...

jacka
23. mar 2020

@leninka75 ahoj
Ej veru skoro nas odfuklo ked ame sli von......som myslela ze aj vzlietnem .........no maju tych uloh ...este aj cez vikend chodil edu.....no chudence......som obchode nebola ani nepamatam....len na chleba chodim aj to chldi pojazdna predajna ...tam ma vyborny chlebik...........len neviem co deti budu kotit...kedze som im brala z tal a nem......tieto slovenske su😨👎....aj muky odtial beriem...i ekd par este mam zas nemam drozdie......bolo nam to treba😣

jacka
23. mar 2020

@leninka75 som skor odoslala...ako som chcela.....ty ale robis z domu ze?......tvoj muzik este robi?...a baby to ako zvadaju...mne vcera Petko ze ho toto ucenie z domu nebavi.....veru zlata skola

leninka75
24. mar 2020

@jacka ahoj veru robim z domu...aj Majo je od pondelka doma....nejako nevie co s tolkym volnom😂...len sa mi tu potuluje a nevie si nic zacat 😠.....Laurinka dostala na tento tyzden link n aKozmix a maju tam cvicenia na precvocovania podstatych mien a matiku nasobky 6.....Karolinka ma zasa na Alfovi slovinu, matiku, fyziku a chemiu....to mate fajn, ze vam chodia pojazdne predajne....skoda, ze stale tak fuci...baby by uz aj von isli..

jacka
24. mar 2020

@leninka75 ahoj
Moj nastastie v robote..bo by sme sa povrazdili😂😂😂..........aj Petkovi poslala...link...len dako sa mu uz nechce.....vraj ho to nebavi😬.............my chodime von.....i ked mam uz celu hlavu vyfukanu.......asi by ma piclo byt s nimi dnu...............veru super je ta predajna....tolko veci len skoda ze i bzl nemaju.........v piatok chodi zas masom...ale tam ma nemozne vysoke ceny..........tebe ide doma ako praca?

leninka75
26. mar 2020

@jacka Ahoj..juj ta praca z domu jak v lete na saniach...vsetko ine by som radsej robila...predlzuju nam to do 17.4....

jacka
26. mar 2020

@leninka75 ahoj
Zlata skola ze......na nervy vsetko....ako v zlom sne👏👎

leninka75
30. mar 2020

@jacka ahoj.....ako fajn bolo cez víkend.....žiadna škola, žiadne pracovne veci.....vonku sme všeličo porobili.... a teraz zasa hnus vonku a veľa úloh....

leninka75
1. apr 2020

@jacka ahoj.....vidim, ze kopec ucenia a nestihas 😉.... u nas podobne...som to vsetko vyhnala trochu von, tak idem pracovat..

jacka
1. apr 2020

@leninka75 ahoj
Vies co normalne mi to lezie na mozgo........tolko krat mi pipol edu ze ani predmetov tolko nema.....ja som mala vcera take nervy.....tak z HV pracak ...ze bud tyz da s toho pisomku....z VV.....mal nieco urobit k velkej noci....a poslat....z TV ........z ON.....dake poznamky prepisat do zosita poslat odfotene v zosite....ja ti mam pocit ze to aj im uz ide na nervy.........vy to ako zvladate?
Esteze vonku je prijemne....a ked sme sa videli z blizsia jelena.....no nadhera....som bola uplne plna energie