icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
11. máj 2020

@leninka75 ahoj
Aj ty si varila pre macka?......to nas hafino...zas...asi vsetky vyzbieral v blizkom okoli.......ma aj obojok ale tennje asi na figu...kupim mu tbl vyskusam co je lepsie..... Petko noc hrozna....rano siel dade neudrzala sa tak stupil na nohu a zas ho bolela.....musi sa naucit chodit😂

leninka75
12. máj 2020

@jacka Ahoj... juj chudacik...musel vidiet vsetky suhvezdia......u nas sa celkom polepsili s domacimi ulohami..teda aspon u Laurinky...za chvilku to bude polhodka denne...😂.....u Karolinky zasa nabiehaju na 2 az 3 tyzdnove zadania...mam pocit, ze uz im nemaju co davat na doma..tak to takto natahuju...

jacka
12. máj 2020

@leninka75 ahoj
Keby len suhvezdia este aj ciernu dieru.....😂😂😂..........aj tu tak ...sice petkovi chodi cosi ako ako priprava na testovanie tak to posle aj celu stranu vypracovat....ale inac v poho......sa tesim kedy sa to skonci....uz vcera bolo neskoro.........a ty ako s robotou?

leninka75
13. máj 2020

@jacka Ahoj....ja by som ale bola najradsej keby uz do skoly do konca roka nenastupili.....a neviem si ani predstavit na nasej malej skole, akoby dodrziavali vsetky hygienicke nariadenia - male skupiny... a tiez je zaujimava ta dobrovolnost....to co? polovica rodicov deti posle do skoly a poloviva ich necha doma?...ja pracujem poobede..momentalne dokoncujeme bakalarky a diplomky, tak stale len citam a opravujem...

jacka
13. máj 2020

@leninka75 ahoj
Suhlasim s tebou..mali zavriet skoly...nechapem naco vymyslaju.....presne ako jedna pani v tv povedala ....lepsie je dobry zaciatok v septembri ako zly koniec sk roka........uz len spm zvedava podla coho budu deti vyberat aky meter na to vezmu.................tak to mas co robit doma.....teda...este aj baby zvladat....este ze im ubrali z uciva

leninka75
14. máj 2020

@jacka ahoj...prave som citala, ze deti pojdu do skoly v nejakych fazach..prve deti zdravotnikov, ptom policajtov a vojakov, potom pracujucich rodicov a nakoniec deti matiek na MD a deti, ktore ziju v spolocnej domacnosti s osobami starsimi ako 65 rokov...podla toho sa moje baby do skoly dostanu tak 30. juna

leninka75
14. máj 2020

@jacka ..som zavcasu odoslala....a este som citala, ze uvazuje kratke a dlhe tyzdne..teda jeden tyzden by isli 2 dni a druhy 3 dni....a som zvedala ako sa naklonuju ucitelia...budu totiz ucit deti, ktore budu realne v skole, ale bude bezat aj distancne vzdelavanie pre tych co budu doma...no cirkus Humberto 😂

jacka
18. máj 2020

@leninka75 ahoj
Ved uvidime co vymyslia mudre hlavy........ i ked si myslim ze ten jeden mesiac....este aj horuco v tych triedach.....podla mna by to mali ukoncit.............ze vraj ucitelia budu aj z druheho stupna a ked bude vela ziakov tak sa budu ucit deti na 2st...........ten cirkus slabe slovo....mozno take ani v slusom slovniku nie je😂😂😂😂😂😂😂😂
Ako ste vikendovali?

jacka
19. máj 2020

@leninka75 ahoj
No povedz ako super to vymysleli.......mam pocit ze som len ja cudna ze naco to robia?....vsade bude zmatok a chaos.....ved stretavat sa mozu aj mimo skoly.......ach jo......😒

leninka75
19. máj 2020

@jacka Ahoj.....absolútne zbytočné čo vymysleli!!!!.....som zvedavá ako s atu u nás k tomu postavia....ja som na 90% rozhodnutá nechať Laurinku doma....tebe Peťko tiež asi nepôjde?......už sme to celé mohli v kľude doma doklepať.....cez víkend sme dobiehali zameškané oslavy 😀..babka mala narodky a ona si potrpí sa oslave, tak sme boli...inak sme doma makali a vy?

jacka
20. máj 2020

@leninka75 ahoj
Zdielam na tu skolu rovnaky nazor ako ty.............jasne necham petka doma.....ved co tam pojde hopsat ...aj tak take ucenie.....uz mame svoj system a oni mi ho takto zburaju....hnusaci😂😂😂😆.................ale my tiez len doma...boli sme kuknut priehradu vypustali ale petko nevladze tak sme len sedkali ......neda sa s nim nikde................ja sa tiez tesim kedy sa zacneme stretavat ako ludia bez nahubkov........

leninka75
21. máj 2020

@jacka ahoj....k nasmu starostovi a riaditelke este asi nedorazili informacie o otvarani skol....nic sa tu nedeje, ziaden prieskum, ucitelia nic nevedia...to je sila toto nase vedenie 😠....vcera sme konecne mali normalnu zumbu vonku na multifunkcnom ihrisku...super to bolo 😍

jacka
21. máj 2020

@leninka75 ahoj
My sme sa mali vydjadrit do dnes.....este aj triedna poslala.....tak sme to mali na 2x.......a das ju do skoly?.............si mala aspon zmenu............a dnes mal petko zoom hovor....tak vravela triedna ze ich nebude vobec 20.......vela ich nechava doma a je dost mozne ze bude hovor cez interrkativnu tabulu.....len ani ona sama nevedla co a ako

leninka75
22. máj 2020

@jacka ahoj..vsetko najsamlepsie ti prajem k narodeninikam!!!! 🌹🎂..u nas az dnes spustili anketu zaujmu/nezaujmu o skolu...uz som vyplnila a nechavam doma....aj tak v tej skole nic extra robit nebudu..u nas bude skola od 7:30 - 11:00...druzinu neotvoria vobec a v skolke len dve triedy a bez spanku.....som zvedav co toto riesi?..

jacka
22. máj 2020

@leninka75 ahoj
Dakujem kraasne😍
Skoro sme sa stretli......dobre si urobila....aj sestra nechava doma....sice jej dcera mamala pasovy opar....ale uz je ok...tak volala dr ci moze ci ako.....a ona jej ze maturity zrusli..2st neotvorili...a male deti posielaju do skol.....tak aj ona rozhodla.....o nic nepridu....i tak to tam bude o nicom ........vsade bude organizovamy chaos

leninka75
25. máj 2020

@jacka ahoj..ako si oslavila? 😍.....v PB jedna skola vyhlasila, ze dieta, ktore nepride do skoly uz nebude distancne vzdelavane a ma si zhanat ulohy samo 😲😠...podla mna na to skola nema pravo.....vsak bolo povedane, ze skola je dobrovolna..

jacka
25. máj 2020

@leninka75 ahoj
Dobre...potsili chlapci........matko bol v meste so spoluziakom ze co minkupi a ja budem rada ked dojdes domov cely........jasne ze je dobrovolne......preco vsetko vsetci musia komplikovat......teraz ked clovek ani poriadne nevie kde je sever.........ach jo.....dokonca z petkovej triedy idu iba dvaja chalani......

leninka75
26. máj 2020

@jacka ahoj.....to fakt?..u Petka len dvaja?....hlavne, ze vsade v telke rozpravaju aky velky je zaujem o skoly.....inak som sa rozpravala s jednou uckou zo skoly, hovorila, ze studovala tie ministerske nariadenia a vraj je to tam fakt tak salamunsky napisane a vsetko ponechane na rozhodnutie zriadovatela a riaditela.....som zvedava

jacka
26. máj 2020

@leninka75 ahoj
Strasny bordel....sestra ma piatacku....prisla jej sprava ze v bb piatakov neber...len 1 az 4.....ale ze eset bude porada.....no na nervy....naco traz na konci juna ked kazdy uz mysli na dovolenky volno.........volali si chalani tak len dvaja idu biflosi........hej nahali to na zriadovatela ci chcu ci nechcu co chcu a tak....zamotat ako sa len da
Vy sa ako mate?

leninka75
27. máj 2020

@jacka Ahoj....u nas nikto nic nepovie...vsetko sa robi na poslednu chvilu...vcera malo byt jasne kolko deti je nahlasenych do skoly...zatial ziadne info....aspon ze nam dnes neprsi a mozeme ist trosku von...som pozerala zahony....mam pocit, ze som nesadila kvety, ale burinu 😠....idem trosku vypliet...a vecer na zumbu, zasa bude vonku..tesiiiim 😍.....ja uz od pondelka musim do prace 😢..rektor nam zrusil pracu doma 😒

jacka
28. máj 2020

@leninka75 ahoj
Ved len zbytocne na koncinroka vsetetko komlikuju.........a mas pravdu von je krasne teba toto zahodit za hlavu a vychutnat slniecko......aka bola zumba?....chodia aj baby s tebou?...si mas chvilku pre seba.........o burine mi ani nevrav....a to stale tam kopem ..a stale ta svina rastie.......och to je blbe uz si si zvykla doma.....a povedz mi co tam budes robit ked tam nikoho nie je😮

leninka75
28. máj 2020

@jacka ahoj.....rozhodujem sa ci sa idem voku do niecoho pustit...take je divne pocasie...mraky len potiahnut za nohu a prsi....zumba vcera super!!!....bola len Laurinka, mala tam kamosky...

jacka
28. máj 2020

@leninka75 ....tu tiez pocasie hlavu mi ide rozpolit.......mne sa dnes nechcelo...ked zaslo slnko sla som pre dlhy rukav.......ked vyslo pieklo....dnes mi nik nevyhovie😂😉

jacka
29. máj 2020

@leninka75 ahoj
Mam taky pocit ze idem pokarcovat verajsom nic nerobeni......dako sa mi jeda rozhybat....ci nechce ....ako idete vikendovat?.....my asi len doma...uvidime....s petko sa dako neda chodit ...ale uz je aj jemu dlho....nuz este musi vydrzat tyzden

leninka75
29. máj 2020

@jacka ahoj...ja som tiez taka....aj hlava boli....vcera sme este dorabali jeden zahon...kupili sme palisadove obrubniky a osadzame od travy....dnes by som tam chcela nieco vysadit..nejake kricky, travy......my cez vikend len doma..nebavi ma to aj v prirode kopec ludi......Petkovi uz daju dolu sadru?

jacka
2. jún 2020

@leninka75 ahoj
fuj o hlave mi ani nehovor...ble...........aj si daco posadila? co pekne?........nam poslala ucka ulohy pre petka vecer o 18.30.....tak som jej ci by to neslo skor nabuduce...a ona ma toho vela a v skole nemali net....a nevie ci sa to podari dnes skor.......a to nevrvavim ze sa zas pomylila.....poslala ulohu ktora neexistuje.....mna z nej vystrie..........dufam ze pojde sadra v piatok dole😉

leninka75
3. jún 2020

@jacka Ahoj......juj som v noci z nedele na pondelok spala asi 2 hodky 😔..taky stres som mala z navratu do prace.....aby som nemala taky prudky sok, tak na utorok som si zobrala dovolenku 😀.....ale bolo to hlavne preto, ze Majo isiel s autom do servisu a mne sa nechcelo trepat verejnou dopravou..prepistana som.....zacali sme prerabat skalku..zmen sujeme ju a pred nu ideme vymurovat nizky murik zo starych tehel....to svokor nanosil a zavadza to, tak aby sme ich nejako vyuzili....tak som vcera presadila par krickov a vysadila som medzi plot a tuje zimozelen, nech tam nenusim plet burinu....z Laurikinej triedy z 24 deti chodi 17....

jacka
3. jún 2020

@leninka75 ahoj
och to ti nezavidim ...si bola riadne cerstva....ale zato si dlho v robote nevydrzala😅...........tak ked bude skalka hotova posli fotocku.......vidis v petkovej triede nie je ani polovica....a tie nestastne ulohy ..... co posiela ...teraz je to este horsie ako ked boli doma....dnes sme po dlhej dobe ako dobre zmokli😝ani som to necakala a taky sa suchol ze sranda dojdeme domov a vyslo slnko....😅

jacka
4. jún 2020

@leninka75 ahoj
vsetko najlepsie k meninam...dufam ze riadne oslavis.....aj s dievcatami..........vcera sme s matkom zmokli....tak sme bezali domov asi 15min.....a dnes rozmyslam preco mam svalovku na stehnach....ved som nic take nerobila.......a potom mi matko osviezil pamat.....

leninka75
5. jún 2020

@jacka ahoj ...dakujem 😍......toto bol teda tyzden!!!!..za cely cas som dokopy nic neurobila...ked to porovnam s pracou doma, tak doma som bola vykonnejsia....
ale vsetci su taki, ze sa im moc nechce...