icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
7. júl 2020

ahoj......ako ste vikendovali?...horuco bolo riadne 😎..moje baby poopalovane jak od mora.......inak ak ma byt cele leto taketo, tak diky...dva dni pekne potom ochladenie 😨.......teraz su predo mnou tri dlhe tyzdne do dovolenky...a vcera fajna porada...sme dostali jak male deti..super zaciatok tyzdna...

jacka
7. júl 2020

@leninka75 ahoj
Na pocasie nemam slov.....hadam by som aj ponozky zniesla.....ach jo........bolu sme u nasich.....juj ako dobre my to padalo.....bola aj sestrina dcera ...ona ostala robit v cr som ju par rokov nevidela.....a deti ju skoro ani nepoznali...............vy ste hned z noveho tyzdna dostali hubovu?......to aby sa vam asi lepsie robilo ci co😤👎

leninka75
8. júl 2020

@jacka ahoj..ako casto chodis k rodicom?....segra uz m ataku velku dceru?....kolko ma rokov?...a co robi v CR?.....ja som veru vcera vecer ponozky natiahla 😂.....a dnes rano u nas 8 st. 😨

jacka
8. júl 2020

@leninka75 ahoj
Juj malo sem tam....ale o to radsej...............juj vela rokov zadarilo sa jej skor ako chcela....ma 25r...robi v prahe v nemocnici dr.......a bude sa vydavat a brat sa chcu v dansku...no co ti poviem😂😂😂..........my vecer vsetci pod dekou a to ja horuco nemam rada....ale toto bolo i na mna vela.......sme lepsi mali sme 10st......skoro som zamrzla ked som vysla von😨

leninka75
9. júl 2020

@jacka ahoj....si nikdy nespominala, ze mate mudru v rodine....aky ma odbor?...to si berie dana?...tak dufam, ze idete na svadbu 😉

jacka
9. júl 2020

@leninka75 ahoj
Vies co s mojou kratkodobou pamatou si nepominma ci som pisala.......mala vlani promocie.....ani to som nehovorila?....to mi je cudne ....u mna 😂😂🙈🙊🙊...........nie 😂😂😂😂dana...z thaiwancana....on je zubar....vraj dobry....len daleko.....a na svadbu nie...bo jeho rodina je daleko.....tak sa rozhodli ze to spravia niekde uplne mimo.....aby nebolo nikomu luto........ale inac fakt super chcalan....rozumie po cr aj daco povie ale Aj naj...s nou sa len anglicky rozprava...........jaaaj odbor......ak som dobre pochopila.....tak interne.....ale este to zistim🙈

leninka75
10. júl 2020

@jacka ahoj........mozno som ja zabudla......fiha to bude inak kombinovane manzelstvo....uplne ina kultura......ake mate vlastne plany na prazdniny?...pekny vikend 😎

jacka
10. júl 2020

@leninka75 ahoj
On je uz dlho v cr.....tak si zvyka.....prisposobuje sa😆.....ale zatial ziadne...petko toho vela nenachodi.....tak aspon byciklujeme.....mozno ked odpuchne bude lepsie.........vy idete aj niekam na dovolenku?.....baby ako prazdninuju?

leninka75
14. júl 2020

@jacka ahoj..juj to co je za leto???....rano 7 st....satku na krk som vytiahla......baby len doma....Karolinka kresli a Laurinka sa pri nej nudi 😝......nasi odborari vyjednali zlavy v jednom hoteli v Piestanoch na kupelnom ostrove, tak ideme vyskusat od 30.7. - 3. 8. ....pomoc to moje decko vcera ze 14 rokov 😲 .....

jacka
14. júl 2020

@leninka75 ahoj
Juj a preco som myselal ze ich am dnes?.......vsetko najlepsie veeela zdravicka...stasticka a lasky.......al eleti ten cas.....neskutocne......aj ste uz oslavovali?....co ste jej kupili?.....no aspon daco....oddychnete si😉😊

leninka75
15. júl 2020

@jacka ahoj..dakujem za Lilku 😘......oslava bude v sobotu....tazko sa kupovalo...chcela take tenisky ako boli kedysi ciny..pamatas si ich?...neviem ako sa to presne vola platenky?..a momentalne m aobdobie, ze nechce nosit sukne a saty, tak som jej kupila taky cipkovany top nech je slusne oblecena na Laurinkinom 1. sv. prijimani.....juj tesim sa do Piestan...bude to zmena trochu

jacka
15. júl 2020

@leninka75 ahoj
Ano ano pamatam...dobre sa nosili....😊...........verim ze sa tesis......uz aby si tam bola😙..........

jacka
16. júl 2020

@leninka75 ahoj
Och to je leto ..chodime okolo bazenu ako okolo cudzieho.......nuz co aspon sa nepotime a v noci spime ako ludia😅😅😅😅😅😅

leninka75
17. júl 2020

@jacka ahoj....vcera sme v robote gulasovali.....celkom fajn az na tie lejaky co potom prichadzali po 14:00.....len kucharov sme mali strasne zalubenych 😂...mam rada slane, ale ten gulas uz bol aj na mna moc slany.......pekny vikend!

jacka
17. júl 2020

@leninka75 ahoj
Waw super aspon ste mali veget..........nuz aspon si viac pila nie?😂😂😂.........aj vam pekny vikend a peknu oslavu😊

leninka75
20. júl 2020

@jacka ahoj...este jeden tyzden a hura dovca ..aky ste mali vikend?

jacka
20. júl 2020

@leninka75 ahoj
Dufam ze ti rychlo ubehne......ten tyzden...........my klasika......vonku jesen... tak sme len doma boli......a v ned som ich aspon na bycikel vytiahla......inked sme za sebou tahali oblaky a ked som zavrela branu taky lejak......to bolo LTT......vy aka bola oslava?

leninka75
21. júl 2020

@jacka ahoj..vsak Majo je z toho pocasia inak zurivy..potrebuje betonovat stlpiky na plot a nic sa mu neda robit co furt prsi.....oslava dobre, taka komorna zostava len babky a dedkovia.....my sme boli v nedelu na korcule, teda baby a potom este prestriedali kolobezky...

jacka
21. júl 2020

@leninka75 ahoj
Akurat dnes petko ze mu to nepripada ako leto.....a to sa uz pomalicky blizia k polke..........juj ja sa bojim na korcule....neviem.......a petko po pade uz korcule ani vidiet nechce.....a snim budem musiet tiez na denzi....ale asi ich dam spolu ked pojde matko na kontrolne.................a kamosky si nejde volat na svoju oslavu ci uz nejdes nic robit?

leninka75
22. júl 2020

@jacka ahoj....toto ani leto nie je..taka teplejsia jar...ziadne ustalene pocasie......Petko uz funguje s nohou normalne?......kamosky Lilka volat nechce, vraj je korona a nemoze sa 😂......ale Laurinka asi bude chciet volat kamosky..ale do novembra este moze byt vselijako......

jacka
22. júl 2020

@leninka75 ahoj
No si pobavila s koronou😂😂😂😂😂....bohovska je👍........som pocula ze leto je take ako na slovensku ma byt a bolo taketo v 80rokoch......tak ja neviem asi som bola velmi mladucka nepamatam 😁😂😂😂😂............ani klimu nam nie je teraz treba.....

leninka75
23. júl 2020

@jacka ahoj..noo moje prvorodene je expert na hlasky 😂.....a tusim uz zacina s nami tak dospelacky vtipkovat opica krpata 😂....ja si pamatam, ze ako decko na zakladke sme boli cele prazdniny strceni v rieke.......som povedala, ze toto je taka teplejsia jar.....ako mas s rajcinami?....budes mat daco?....u nas komplet plesnive 😨..domaca uroda tento rok nehrozi...

jacka
23. júl 2020

@leninka75 ahoj
Aspin mas o zabavu postarane.....nenudite sa s nou😍...........my sme mali najblizsie hron......sice sme boli par krat ale potom nam to zatrhli.......mali sme bazen.....pre istotu nasi kupili😂😂😂😉..........zahrada....cibula hnita...hradok ziadny.....uhorky kazdy druhy den po 5ks......papriky len ako palec....a paradajky este nie su......zato jablk bude ze sa budeme obhadzovat😊

leninka75
24. júl 2020

@jacka ....ahoj.......ovocie zda sa, ze aj u nas bude..minuly rok nebolo nic len orechy.......konecne piatok!!!!...a potom 2 tyzdne leharo 😍............tesim sa, ze sa vyspim......pekny vikend

jacka
24. júl 2020

@leninka75 ahoj
Budeme si ho prehadzovat,,,,ktora dohodi😅😅😅😉...........prijemnu dovolenku riadne si oddychni😊.......mozes aj fotocku poslat nech sa potesim☺

leninka75
29. júl 2020

@jacka ahoj.....veci pobalene, zajtra môžeme hneď ráno vyrazí.....pozerala som počasie a zdá sa; že budeme mat leto 😎......teším sa 🤩

jacka
30. júl 2020

@leninka75 ahoj
Taaak si to ze riadne uzite.....oddychnite .....tesim sa s tebou.....ozvi sa😊

leninka75
11. aug 2020

@jacka Ahoj, juj dobre casy skoncili......zasa v praci...ako prazdninujete?

jacka
12. aug 2020

@leninka75 ahoooj
Jeda ty uz takto zarezavas?.....pochval sa ako bolo?....ako v raji?😊............muz ma az bud tyzden dovolenku tak dade vypadneme....zatial doma.......kazdy den na bycikloch......aby sa nenudili......teraz tu mam sestrinu dceru.......tak aspon mam dievcatko na chvilu😉

leninka75
13. aug 2020

@jacka ahoj...fajne bolo 😍....5 dní sa o mňa nie kto staral.....počasie ako na objednávku..ešte aj Laurinka si pochvaľovala, že veď je to ako pri mori 😍.....aj si copíky zapletala neterke? 😉.....a kde plánujete vypadnúť?