icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
13. aug 2020

@leninka75 ahoj
Wow tak si bola v raji.....parada.....juj.....veru vyslo vam pocasia...ako sibnutim zazracneho prutika..........som rada ze si si oddychla......si to mala ako odmenu.........nie copiky...ona sama si robi vlasky......len ked ide do bazenu tak jej ich vypnem do vrchu....lebo vlasy ma po pas......ja by som jej to hned ostrihala.....ked si ich cesala ......juj moje bolelo to aj mna za nu...........ale len to kade dade po sk....niekde kde nie su ludia...ten len par moze byt ale nemusim ist dade ako do tesca😂😂😂😂😂

leninka75
14. aug 2020

@jacka ahoj.....aaaale neboj cesanie ju zasa az tak nebolelo 😉.....si to pekne napisala, ze kde nebudu ludia 😂....to som celkom zvedava, ze co vymyslite ....mam pocit, ze teraz su ludia vsade 😝....my ideme dnes na kulturu...pri PB v Orlovskom kastieli je o 18:00 naa nadvori koncert vazna hudba, tak sme kupili listky aj babam 😀 ....Karolinka v pohode, ale Laurinka kruti ocami, ze ci tam musi ist 😂

leninka75
14. aug 2020

@jacka ..pekny vikend 🙂

jacka
14. aug 2020

@leninka75 ahoj
No ktovie ci neostaneme doma...tu ludia nie su😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂...ved uvidim kam nas nohy ponesu,,,,,,........wowo vy budete mat super zazitok......neviem ako by som tam mojich dostala...akurta zeby som im nepovedala kam idu.........😂😂😂😂😂....aj tebe pekny vikend a uzite si piatok😊

leninka75
17. aug 2020

@jacka ahoj..no co nasli ste miestecko bez ludi?.......piatok bol fajn..trosku bola zmena..koncert nebol na teraz lebo bola burka, ale v zamockej kaplnke, ale bolo to pekne...

jacka
17. aug 2020

@leninka75 ahoj
No napokon sme ostali doma...musel do roboty...........tak som rada ze sa ti pacilo....aj baby spokojne?

leninka75
18. aug 2020

@jacka ...ahoj....baby vydrzali 😀.......aj to je uspech .....uz si kupovala veci do skoly?....

jacka
18. aug 2020

@leninka75 ahoj
veru sa divym ze to vydrzali....pri mojich bybsom stuple do usi musela dat........do skoly..nie neviem co budu potrebovat.....potom .....len handry......matka riadne vytiahlo nic mu nie je dobre..........ty si uz kupovala?

leninka75
20. aug 2020

@jacka ahoj....ako u vas burky?....nemala si zasa ryzove pole?.....matko chodi rad nakupovat?.....moje baby skusali najma teplaky na telocvik....zatial maju OK..len Karolinka, ze potrebuje tricko na telocvik..a Laurinke potrebujem kupit lambady, ked sa prezlieka, aby uz nebola hore bez lebo uz ma lentilky pod kobercom 😂......inak by sme uz mali mat vsetko....dufam

jacka
20. aug 2020

@leninka75 ahoj
Kdeze ryza...teraz suchoty....tu prsi a hrmi v dialke......akurat vcera taky majovy dazdik......tot vsio......nakupy....co si..sli sme do lidla pre bundu ..ledva ju dal na seba a hajde het....strasne rada s nim nieco nakupujem😠😠.........Laurinka sa uz hadam aj hanbi ked uz lentilkujete😀😀😀😀😀😀.......oni na telesnu nemaju teplaky ..krtasy a mudia este poskusat.....to ma este len odvezu😨................tak ked sa nebudem ozyvat ..vies co je somnou😂😂

leninka75
21. aug 2020

@jacka ahoj......maťko je super 😂.......praveze Laurinka sa moc nehanbi, taka je trosku naivna v tomto, moc detska stale....trosku ju musim usmernovat......tesim sa lebo mam od pondelka este dovolenku 😍......svokrovci mali ist do Luciek, ale svokor je v nemocnici, tak sme im to posunuli na september, ale dovolenku som si uz nerusila..este si trosku oddychnem....

MIla Janka, k meninkam ti prajem vsetko len to nejsamlepsie, nech zivot ide podla toho co si zelas!!! 🌹🌹🌹

jacka
21. aug 2020

@leninka75 ahoj
Coze sa mu stalo? Daco vazne?.......tam je krasne...mojim sa velmi pacilo........jeej tak ty ides vegetit este....ci mas davo v plane?.......Laurinka dorastie ....o chvilu to pride aj na nu.....😉
Jeej dakujem krasne😘

leninka75
24. aug 2020

@jacka ahoj.....taku slabsiu mozgovu prihodu mal...take same upratovacky mam naplanovane.....

jacka
24. aug 2020

@leninka75 ahoj
No fiha....a bude v poriadku?....bo toto mal aj moj svokor a s nim to ide dole vodou.....ale tam je ak striga na vine...........prisahama vacku ze on je ako male dieta..........to mas peknu dovolenku🙈👎

leninka75
25. aug 2020

@jacka ahoj....bude OK.....dnes ma nejako boli hlava....asi si dám dnes pauzu....

jacka
25. aug 2020

@leninka75 ahoj
Tak super ze bude ok........o hlave mi ani nehovor...brrr......dala si si volno dnes?...skocila si do bazenu?😉

leninka75
27. aug 2020

@jacka ahoj......cely deň som sa len tak poflakovala.....večer sme mali zasa stretlo v kostole.....pomoc tie ženské su desne.....už 2 mesiace sa dohadujú a stále nič poriadne nemajú....a keď sa aj na niečom dohodnú tak to o pár dni zmenia....😂😂😂😂

jacka
28. aug 2020

@leninka75 ahoj
Ved aj to treba.....poflaknut si...............😊😉my sme konecne vybrali zemiaky..este mrkvu a mam klud........a vy daco mate v kostole?

leninka75
2. sep 2020

@jacka ahoj..ako ste zvladli prvy den?

jacka
2. sep 2020

@leninka75 ahoj
V pohode......len rano to vstavanie ale zvyknu si......a vy?...chcleo sa babam?

leninka75
4. sep 2020

ahoj....baby trochu pofrflali, ale inak v pohode..tento tyzden mali pohodovy...vcera teoreticke branne a dnes vonku 😀....horsie bude od pondelka......vcera som s nimi bola na ocnom na kontrolu a jupi dioptrie sa im nezhorsili....🙂...ako idete vikendovat?

leninka75
7. sep 2020

@jacka ahoj....tusim sa mi dnes viac nechcelo ako dievcatam......vcera sme opakovali vybrane slova a nasobilku.....aky bol vikend?

jacka
7. sep 2020

@leninka75 ahoj
Nuz sa nechcelo vobec....asi preto ze vonku lialo....matko uzasny rozvrh....v pondelok zacina 2h....vo stvr 0h....krasa......hlavne tie spoje ........ja som s petko vybrane slova a nasobilku cezrazdniny precicovala ked sme sa chodili prechadzat.....aspon nesmoral😂😂😂😂.............doma sme boli.....pomalicky cistim zahradu.....😂😂tesim sa ked pridu poorat......😂😂😂😂........super s ockami....len nech im to ostane.......ake maju dioptrie?......vy ste ako vikndovali?

leninka75
8. sep 2020

@jacka ahoj.....ty uz deti nevozis do skoly?....ani neviem presne ake maju dioptrie okolo 1 tusim........Karolinka uz mala vcera ulohu zo slovenciny....vikend len doma pracovne..stale je co robit okolo domu...

jacka
8. sep 2020

@leninka75 ahoj
Vozim....rano maju hrozne spoje a poobede ani nehovorim......hodinu po skole by cakali na bus......preto mi rano vadi ze nezacina matko tak ako petko.........vidis vy uz ulohy....moji previerky z matiky......niezeby si to s nimi precvicili...vcera sa nudili a dnes toto......len dufam ze to nebude na znamku.....

leninka75
9. sep 2020

@jacka ahoj...ja som cakala, ze pocas septembra s detmi preopakuju to co sa ucili doma....ale zda sa, ze idu dalej...aspon u nas....tato streda je tak sprosty den..nic sa mi nechce a do vikendu este daleko...

jacka
9. sep 2020

@leninka75 ahoj
Tiez som myslela ze to preopakuju.....nuz je to cele cudne..........veru stredu nemam ani ja rada...neviem preco....zajtra nas caka gastro....sa tesim na to co nas v nemocke caka....uz som si stiahla aj cestne vyhlasenie...nech sa tam nezdrzujem.........vy sa ako mate?.....ako baby v skole?.....mojim sa stale nechce...vraj len s kamosmi by boli.....a v triedach ich to nebavi ze nemozu nikde len na wc......skoda ze aspon na velku prestavku nejdu von

leninka75
10. sep 2020

@jacka ahoj....na gastre mate pravidelnu kontrolu?....presne aj u nas v skole podobne, nikam len wc ich pustia a pritom vonku pekne pocasie, na ihrisku by kludne mohli byt cez velku prestavku.....ja ti mam pocit, ze vsetci sa nejako tazko rozbiehju, akoby cakali, ze pride zasa k zatvoreniu skoly....

jacka
10. sep 2020

@leninka75 ahoj
Presne..uplne mi citas myslienky...vyckavaju....pokial to zas vybuchne..........veru ved cely dne by mohly byt vonku....ked nie vsetci tak na striedacku......ani sa nedivim ze sa im nechce nic.........ano kontrolu ....ale to im pohmata brucho a vezme krv a hes domov....o tyz vysledky

leninka75
11. sep 2020

@jacka Ahoj.....u Karolinky idu nejako zhurta na to...tolko mala vcera uloh, ble.....konecne mame vikend....rozmyslame, ze pojdeme na Vrsatec...mame to celkom blizko a este sme tam neboli.......