Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj.....aaaale neboj cesanie ju zasa az tak nebolelo 😉.....si to pekne napisala, ze kde nebudu ludia 😂....to som celkom zvedava, ze co vymyslite ....mam pocit, ze teraz su ludia vsade 😝....my ideme dnes na kulturu...pri PB v Orlovskom kastieli je o 18:00 naa nadvori koncert vazna hudba, tak sme kupili listky aj babam 😀 ....Karolinka v pohode, ale Laurinka kruti ocami, ze ci tam musi ist 😂
@leninka75 ahoj
No ktovie ci neostaneme doma...tu ludia nie su😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂...ved uvidim kam nas nohy ponesu,,,,,,........wowo vy budete mat super zazitok......neviem ako by som tam mojich dostala...akurta zeby som im nepovedala kam idu.........😂😂😂😂😂....aj tebe pekny vikend a uzite si piatok😊
@jacka ahoj....ako u vas burky?....nemala si zasa ryzove pole?.....matko chodi rad nakupovat?.....moje baby skusali najma teplaky na telocvik....zatial maju OK..len Karolinka, ze potrebuje tricko na telocvik..a Laurinke potrebujem kupit lambady, ked sa prezlieka, aby uz nebola hore bez lebo uz ma lentilky pod kobercom 😂......inak by sme uz mali mat vsetko....dufam
@leninka75 ahoj
Kdeze ryza...teraz suchoty....tu prsi a hrmi v dialke......akurat vcera taky majovy dazdik......tot vsio......nakupy....co si..sli sme do lidla pre bundu ..ledva ju dal na seba a hajde het....strasne rada s nim nieco nakupujem😠😠.........Laurinka sa uz hadam aj hanbi ked uz lentilkujete😀😀😀😀😀😀.......oni na telesnu nemaju teplaky ..krtasy a mudia este poskusat.....to ma este len odvezu😨................tak ked sa nebudem ozyvat ..vies co je somnou😂😂
@jacka ahoj......maťko je super 😂.......praveze Laurinka sa moc nehanbi, taka je trosku naivna v tomto, moc detska stale....trosku ju musim usmernovat......tesim sa lebo mam od pondelka este dovolenku 😍......svokrovci mali ist do Luciek, ale svokor je v nemocnici, tak sme im to posunuli na september, ale dovolenku som si uz nerusila..este si trosku oddychnem....
MIla Janka, k meninkam ti prajem vsetko len to nejsamlepsie, nech zivot ide podla toho co si zelas!!! 🌹🌹🌹
ahoj....baby trochu pofrflali, ale inak v pohode..tento tyzden mali pohodovy...vcera teoreticke branne a dnes vonku 😀....horsie bude od pondelka......vcera som s nimi bola na ocnom na kontrolu a jupi dioptrie sa im nezhorsili....🙂...ako idete vikendovat?
@leninka75 ahoj
Nuz sa nechcelo vobec....asi preto ze vonku lialo....matko uzasny rozvrh....v pondelok zacina 2h....vo stvr 0h....krasa......hlavne tie spoje ........ja som s petko vybrane slova a nasobilku cezrazdniny precicovala ked sme sa chodili prechadzat.....aspon nesmoral😂😂😂😂.............doma sme boli.....pomalicky cistim zahradu.....😂😂tesim sa ked pridu poorat......😂😂😂😂........super s ockami....len nech im to ostane.......ake maju dioptrie?......vy ste ako vikndovali?
@leninka75 ahoj
Vozim....rano maju hrozne spoje a poobede ani nehovorim......hodinu po skole by cakali na bus......preto mi rano vadi ze nezacina matko tak ako petko.........vidis vy uz ulohy....moji previerky z matiky......niezeby si to s nimi precvicili...vcera sa nudili a dnes toto......len dufam ze to nebude na znamku.....
@leninka75 ahoj
Tiez som myslela ze to preopakuju.....nuz je to cele cudne..........veru stredu nemam ani ja rada...neviem preco....zajtra nas caka gastro....sa tesim na to co nas v nemocke caka....uz som si stiahla aj cestne vyhlasenie...nech sa tam nezdrzujem.........vy sa ako mate?.....ako baby v skole?.....mojim sa stale nechce...vraj len s kamosmi by boli.....a v triedach ich to nebavi ze nemozu nikde len na wc......skoda ze aspon na velku prestavku nejdu von
@jacka ahoj....na gastre mate pravidelnu kontrolu?....presne aj u nas v skole podobne, nikam len wc ich pustia a pritom vonku pekne pocasie, na ihrisku by kludne mohli byt cez velku prestavku.....ja ti mam pocit, ze vsetci sa nejako tazko rozbiehju, akoby cakali, ze pride zasa k zatvoreniu skoly....
@leninka75 ahoj
Presne..uplne mi citas myslienky...vyckavaju....pokial to zas vybuchne..........veru ved cely dne by mohly byt vonku....ked nie vsetci tak na striedacku......ani sa nedivim ze sa im nechce nic.........ano kontrolu ....ale to im pohmata brucho a vezme krv a hes domov....o tyz vysledky

@leninka75 ahoj
Wow tak si bola v raji.....parada.....juj.....veru vyslo vam pocasia...ako sibnutim zazracneho prutika..........som rada ze si si oddychla......si to mala ako odmenu.........nie copiky...ona sama si robi vlasky......len ked ide do bazenu tak jej ich vypnem do vrchu....lebo vlasy ma po pas......ja by som jej to hned ostrihala.....ked si ich cesala ......juj moje bolelo to aj mna za nu...........ale len to kade dade po sk....niekde kde nie su ludia...ten len par moze byt ale nemusim ist dade ako do tesca😂😂😂😂😂