Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj som to tu flakla...mala som do vcera dovolenku, to nie ze by oddych...ale v pondelok som musela ist so svokrom do Martina na kontrolu, lebo svokra ochorela, schytala zapal mocovych ciest....utorok sme makali doma a vcera som bola so sebou na preventivku....potom doma kopec uloh....parada ani neviem ako tie volnedni prebehli....stromcek kedy zdobis?🙂
@leninka75 ahoooj
Fiha u vas dako same choroby.......tak nech su uz fuc..........stromcek.....uz svieti😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.........teda aspon ja to tak vidim😉...........ja vcera na rodicku...esteze maju triedy vedla seba.......neviem naco bolo ...o nicom zas...akurat som videla novych triednych.....a petkova triedna....taka mila ze som mala pocit akoby som sa v skolke ocitla....aspon sa s npu bude dat kecat
Ako vikendujete?
@leninka75 ahoj
Veru vyzrea byt ako naozaj triedna.............co sa ti na nom nepacilo?...........my ske robili petkovu oslavu....do toho sestre zvoni mobil ze v ich triede v skolke......maju jedneho otecka pozitivneho ....zatvorilu triedu......cakaju na vysledky dotycneho dietata......ak bude pozitivne musia ist vsetky deti a rodicia......s tym ze starsia dcera tiez nemoze do skoly vraj maju cakat........no chore totok👎
@jacka ahoj....dokupila som rastlinky a ozdobne kamene, tak som mala potrebu to cele prerobit 😀......no pekne tak aj u vas sa to zacina so zatvaranim tried...a pritom BB kraj je stale celkom dobre na tom... dufam, ze som nieco nezmeskala, nema Petko narodky zajtra? 😉......Majo bol vcera na testovanie, bol v kontakte s kolegom co ma pozitivneho otca a ziju v jednej domacnosti....nastastie je Majo negativny 🙂
@leninka75 ahoj
Jeej ja rada kupujem rastlinky a sarapaticky😊😊😊.......len ma nikde nedostat do dakeho obchodu ...inac odtial ani nevyjdem😊😊😊😆........sa tesim sa fotocky😚........nie zajtra mate obaja...len sme boli u nasich oslavit ho...a potom doma tak sukromne............veru este s tou koronou sme na tom najlepsie.....a vidis just co cert nechcel.....akurta ten jeden musi byt v okruhu😂😂😂😂😂😂😂😂...........super vysledok👍
@jacka ahoj..tak uz je to tu.....internaty su v karantene...dnes maju studenti rektorske volno a od zajtra prechadzame na distancnu formu vyuky.......ako chlapci drzia sa?.....ja som od Laurinky schytala nadchu......v sobotu sme spratali 1,5 tony uhlia....posilka sa moze schovat...
Ahoj...pomoc to distancne ma zabije 😨...cele dni nerobim nic ine len vyrabam individualne zadania a pomedzi online ucim.......moje baby maju stale telesnu zrusenu, vraj by po kazdej triede museli dezinfikovat satne a asi sa im nechce ....keby chodili aspon na prechadzky......veru kurime tuhym palivom, ale vsak aj vy ci ste zmenili?
@leninka75 ahoj
Fuha mas zaberak riadny.......musis byt pod riadnym stresom.............hadam si dako najdes system...............vidis a maju telesnu furt len ked neprsi....a cez zimu budu sedeit v triedach a kukat telku...alebi prechadzat podla pocasia......uzasna telesna.......teraz zatial pokial nie je velka zima staci drevom kurit...inac kurime uhlim................babam sa ako chces ucit.....lebo moji jedna hroza po pol roku vegetu
Ako idete vikendovat?.....ja si chcem pozbierat este zahradu nech mam klud...😂😂😂a pokoj
@leninka75 ahoj
Presdstva si ze aj ja..skoro ma vyrutilo...........vonku ale ze totalny hnus......ale topanky by sa zisli skor ako ma pustia do obchodu😁😁............tak dufam ze bude negativny..........to vies ze pinadju.....a to dnes mal matko zaciatok na druhu hodinu...vraj som mala aj jeho zobudit ze nespravodlive😂😂😂😂...........aj tak mam pocit ze ich asi zachvilu nechaju doma.........babam sa ako chcelo.............a to mal dnes petko do skoly prirody ist......fakt vtipne kto si myslel ze pojdu
@jacka ahoj...negativny 🙂...........vcera som kupila topanky, hned mi je lepsie na labky 😉 .....chalani su prajni, ked jeden tak aj druhy 😂...nooo Karolinka vcera prisla zo skoly, ze ucky dostali prikaz pripravit sa na distancne....pytala som sa kamosky sestricky a vraj tomu dava tak max. 2 tyzdne 😠.....nepaci sa mi to😔
@leninka75 ahoj
Super👍👍👍.........ty si ma predbehla s topankami...mne sa vobec nechcelo .............mne dnes matko prisile domov po 2h ze ho hlava boli....dala som mu tbl a hned bolo lepsie........ja som si pisla s neterou robi v prahe v nemocke.....👎👎👎...o chvilu male taliansko.....ani nechci vediet co sa tam deje.............len ak zas vsetko zavru ..ukludni sa to........potom co ...covid umrie alebo co?....nechapem ...tiez sa to po lete vratilo.....stale v jednom kole..............a vonku je priam paradne......muz mi vola ze ako je u nas a ja mu akurat som vysla z bazena cela som mokra😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂....zahrada zas pod vodou ale uz mi je to jedno.....len neviem kedy nam to pridu orat..asi na vianoce😅😅😅😅😆
@jacka ahoj....nahod a s topankami...isla som domov vlakom a vlak posunuty, tak som mala cas a vbehla som do prveho obchodu co bol po ruke....ako je Matkovi?....nam dnes rano oznamila sefka, ze volala nasa doktorandka Denisa, ze stratila chut..mame sa vraj sledovat 😂.....vcera vecre si normalne Karolinkina slovencinarka s celou deviatkou zorganizovala stretko na ZOOM-e, ze aby si to vyskusali keby nahodou....jedina ucka co ma zaujem o tie deti......tak ty si takto bazen uzivas?! 😂
@leninka75 ahoj
Tebe boli tie topanky sudene😊............pre pana ....tak sa sledujete navzajom....a ked si popalis jazyk tiez prides o chut😂😂😂😂😂..........nasi nebudu uz cez zoom....ale cez skolsky mail gogle meet........vraj to mozu do nekonecna s detmi kecat.....som zvedko ako to bue padat .....jaaaj komedia totok............uzivam bazen trosku voda studena a spinava.....ale ak cches bahenny kupel mozes sa pridat😁

@leninka75 ahoj
Presne....vcera ani v skole nebol a tolko uloh.....ale matika excelovala.....vola spoluziakovi na ulohy....nadiktoval...lenze oni maju z matiky 2ks PZ.....vraj s jednotky robit nebudu lebo lahke.....tak si urobil matiku z dvojky....to mu aj spoluziak povedal.......mal to na 3strany....za hodiny juchu...a ochvilu pipne edu a tam ulohy.....tie iste len z jednotky...tak znova...chuta aj mi ho bolo luto😂😂😂............tak si uzite vikend😊....