Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Tu detto..tma ako vecer....nekonecno totok..............ja som zvedko kedy to pride aj na zs to distancne....brrrr............to budes mat super vikend........aapon budes mat hotovo.......a man uz matko dorastol asi.....o nohe ani nehovorim...som mu vravela ze aby prestal lebo po 46 uz nerobia ziadne topanky......😂😂😂😂bude chodit bosi
Aj vam krasny vikend😊😊
@jacka ahoj.....myslis, ze som stihla nieco z toho naplanovaneho?.....velke nic.....ani neviem co som vlastne robila.....musis si obuvnictvo otvorit a sit na mieru 😂.....vcera sme vyuzili pocasie a boli sme porobit poriadok na cintorine...vzdy to robila svokrova sestra, ale tento rok jej nieco sadlo na nos a vraj uz na to kasle, koza..tak sme pekne s Majom a so svokrou naklusali a upratali...
@leninka75 ahoj
A ja som bola v tom ze som ti odpisala.....ale vcera den blbec vsetko co sa mohlo sa po...lo......😂😂😂.....som rada ze sa neda vratit...........ja som tiez pomalicky veci ja oblecko kupovala.........co si popisali na jeziska.......aspon ze vedie co chcu..............ja ti neviem co s prazdninami.....stale cosi ine hadzem filter lebo uz mam toho dost......mne napr matko vravel ...ze chcu zavret skolu na cely tyzden......ale pochybujem ze to urobia.......uvidime co na nas zas vybafnu......😂😂😂😂😂😂😂
😉..hallo 🙂
@leninka75 ahoj
Hej ani ja som nezbadala zeby daky zakaz bol.....akurat ze este stale tie topanky nemam....nuz budem ma i ja igelit😆😅😅😅......akurat ze deti su doma a cez ten edu raidny chaos....triedna napise ze este nebude online hovor......tento tyzden.....do hodiny ze preco nebol na AJ......no co ti poviem😁😂😂😂😂........baby ako ?
@jacka ahoj.....juj budes stylova, take nema nikto 😂.....ty mas doma aj Petka asi.......u nas distancne online nehrozi, to by museli ucky robit nieco naviac 😠...a to kdeze, preco by mali....Karolinka zatial poctivo plni zadania, ale to ona zasa vzdy...maly hujer, no co ti poviem ...ale zasa nech jej to vydrzi...
@leninka75 ahoj
uz som ti sla pisat ci je vsetko v poriadku.............mas baterky v zasobe bo bude nedostatok😂😂😂😂😂😂mne ste aj mozog vytreli......ma hlava s toho boli😤😂😂😂.........skoda ze pocasie stoji za figu velku......esteze su prazdniny ziadny edu nepride...som s toho uz na nervy.....vkuse to pipa...este aj daka ucka posiela na sproste hlasovanie.......vy ako?......bola aj Laurinka na vyteroch?....😉
@jacka ahoj....baterky nam hadam daju tento vikend 😂......ja mam stale vonku kopec kvietkov v kvetinacoch co by bolo treba upratat, ale do toho blatiska sa mi nechce....Laurinku sme nakoniec nezobrali, vsak mala 10 vcera, takze cez vikend nemusela, ale druhe kolo uz pojde......juj bodlo by nejake volno, asi 16.11. si vezmem....
@jacka Ahoj..u nas uz primrzlo...vcera som robila charitu..nemocnica v PB vyhlasila zbierku postelneho pradla pre Covid oddelenie..tak som v robote poslala mail a nazberal sa nam plny kufor a to mame kombik 😀..vcera sme to boli zaviest do nemocnice....je fajn, ze ludia su taki ochotni pomahat 😍.......nemam v pondelok volno ☹....ale 16.11. si zoberiem ,...tam je potom v utorok sviatok, budem dlhsie doma....uz teraz sa tesim.....drzim palce pri testovani...pekny vikend 🙂
@leninka75 ahoj
Nuz tu nemrzlo ale zima rano....a slniecko len teraz vyslo hned prijemnejsie.............och ja som sa kopla o tyzden ze budes mat vtedy volno......mi ide.............sa tesim na cistenie mozgu.......a dufam ze aj ku nam pridu aby sme zas nesli inde.............ta charita je super klobucik dole😊😊😊......pekny vikendik

@jacka ahoj.....konecne dnes trosku slnka 😎........v ČR uz vraj zavreli zakladky...takze o chvilu je to tu ☹.......si ty fajnsmekerka s bazenom 😂