icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
11. sep 2020

@leninka75 ahoj
Presne....vcera ani v skole nebol a tolko uloh.....ale matika excelovala.....vola spoluziakovi na ulohy....nadiktoval...lenze oni maju z matiky 2ks PZ.....vraj s jednotky robit nebudu lebo lahke.....tak si urobil matiku z dvojky....to mu aj spoluziak povedal.......mal to na 3strany....za hodiny juchu...a ochvilu pipne edu a tam ulohy.....tie iste len z jednotky...tak znova...chuta aj mi ho bolo luto😂😂😂............tak si uzite vikend😊....

jacka
16. sep 2020

@leninka75 ahoj
No ten jede den volna...a mam pocit ze dnes je pondelok........vcera boli chlapi ma 🐟doniesli kaprika....taky mensi ale splna rozmery na lov......uz sa mrzne a caka na vianoce........

leninka75
17. sep 2020

@jacka ahoj som to tu flakla...mala som do vcera dovolenku, to nie ze by oddych...ale v pondelok som musela ist so svokrom do Martina na kontrolu, lebo svokra ochorela, schytala zapal mocovych ciest....utorok sme makali doma a vcera som bola so sebou na preventivku....potom doma kopec uloh....parada ani neviem ako tie volnedni prebehli....stromcek kedy zdobis?🙂

jacka
18. sep 2020

@leninka75 ahoooj
Fiha u vas dako same choroby.......tak nech su uz fuc..........stromcek.....uz svieti😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.........teda aspon ja to tak vidim😉...........ja vcera na rodicku...esteze maju triedy vedla seba.......neviem naco bolo ...o nicom zas...akurat som videla novych triednych.....a petkova triedna....taka mila ze som mala pocit akoby som sa v skolke ocitla....aspon sa s npu bude dat kecat
Ako vikendujete?

leninka75
21. sep 2020

@jacka ahoj.....konecne mate fajn triednu 🙂....my sme boli v sobotu u sestry v Senici a v nedeľu sme makali doma....zasa som jeden zahon prerabala 😝..robila som ho asi pred mesiacom, ale nejako sa mi prestal pacit, tak znova.......ak nezabudnem ti ho odfotim...

jacka
21. sep 2020

@leninka75 ahoj
Veru vyzrea byt ako naozaj triedna.............co sa ti na nom nepacilo?...........my ske robili petkovu oslavu....do toho sestre zvoni mobil ze v ich triede v skolke......maju jedneho otecka pozitivneho ....zatvorilu triedu......cakaju na vysledky dotycneho dietata......ak bude pozitivne musia ist vsetky deti a rodicia......s tym ze starsia dcera tiez nemoze do skoly vraj maju cakat........no chore totok👎

leninka75
22. sep 2020

@jacka ahoj....dokupila som rastlinky a ozdobne kamene, tak som mala potrebu to cele prerobit 😀......no pekne tak aj u vas sa to zacina so zatvaranim tried...a pritom BB kraj je stale celkom dobre na tom... dufam, ze som nieco nezmeskala, nema Petko narodky zajtra? 😉......Majo bol vcera na testovanie, bol v kontakte s kolegom co ma pozitivneho otca a ziju v jednej domacnosti....nastastie je Majo negativny 🙂

jacka
22. sep 2020

@leninka75 ahoj
Jeej ja rada kupujem rastlinky a sarapaticky😊😊😊.......len ma nikde nedostat do dakeho obchodu ...inac odtial ani nevyjdem😊😊😊😆........sa tesim sa fotocky😚........nie zajtra mate obaja...len sme boli u nasich oslavit ho...a potom doma tak sukromne............veru este s tou koronou sme na tom najlepsie.....a vidis just co cert nechcel.....akurta ten jeden musi byt v okruhu😂😂😂😂😂😂😂😂...........super vysledok👍

leninka75
23. sep 2020

@jacka ahoj....Petkovi prajem krasne narodeninky!!! 🌹......cela som domlatena, vcera sme rezali drevo a rovno sme ho aj ulozili....makacka..dovolenka na zotavenie by mi bodla

jacka
23. sep 2020

@leninka75 ahoj
Petko dakuje😊😊😊😊.......a aj tebe vsetucko najsamlepsie😊.............juuuj drevo moja nocna mora aj s vykopavanim krumplov.........veru mala by si si vziat volno.....aby si zas behala okolo domu😤............aaaa kedy ides oslavovat.....a darcek aky😎

leninka75
24. sep 2020

@jacka ahoj..dakujem Jani 🙂......oslava az cez vikend..vcera som este par krickov zasadila, ale cakam na dazd, potrebujem vythat burinu.....nausnicky z pandory som dostala a kyticu 🙂....ty si co Petkovi?...juj blizia sa vianoce, nocna mora na darceky....

jacka
24. sep 2020

@leninka75 ahoj
Neboj dazd vraj bude a veeela.............jeej ty budes doma krasna😊.........sama si si vyberala ?.......petkovi chcel daku hru na pc.....knizku........o vianociach ani nehovor.....hroza ......och👎

leninka75
25. sep 2020

@jacka Ahoj....my mame zatial slnecno, sice pofukjuje, ale da sa..vcera sme dorazili to drevo..jupi..chvilku pokoj..este uhlie a mozeme kurit....Majo mi vybral, bolo prekvapko 😍.....Laurinka vypytuje minecraft...musim kuk co to stoji.....pekny vikend! 🙂

jacka
25. sep 2020

@leninka75 ahoj
No nam tu teraz riadne sprchlo aj zima ostala a tot vsetko.........no vidis uz moze prist zima😀.........super trafil sa vkusu☺😊..........no kockate hlavy maju aj moji....my im kupujeme ked je daka akcia .............aj vam pekny vikend😉

leninka75
28. sep 2020

@jacka Ahoj..juj aka kosa zrazu..sme aj kurili cez vikend.....ty si zbehnutá v minecrafte, 😉..daj tip co kupit......normalne som nezrvozna z toho ako sa tu zbehli studenti z celeho Slovenska.....som zvedava ako dlho pojdeme prezencne...

jacka
29. sep 2020

@leninka75 ahoj
Veru hrozny skok s pocasim.........dobre akurat na chorobu...........no ja velmi nie ale deti valia....musim sa ich opytat............nezavidim ti😯......mozno to dlho nevydrzi

leninka75
30. sep 2020

@jacka ahoj......Laurinku uz chyta nadcha, vcera sme nos vyplachovali.....nasi studenti su hlupi...baby piatacky mi bonzovali, ze na intrakoch su party na dennom poriadku, vsetci piju z jednej flase atd. ...sefka vyhlasila, ze sa chcu zamerne nakazit.....

jacka
30. sep 2020

@leninka75 ahoj
Tak to sila.....fuha tolka nezodpovednost.....ja nechaoem takychto ludi.....uz len kedy to dostane rozum................inac mam pocit ze i na matka cosi lezie.......no a mna uz 3den hlava pobolieva nic nezabera....asi len odrezat

leninka75
5. okt 2020

@jacka ahoj..tak uz je to tu.....internaty su v karantene...dnes maju studenti rektorske volno a od zajtra prechadzame na distancnu formu vyuky.......ako chlapci drzia sa?.....ja som od Laurinky schytala nadchu......v sobotu sme spratali 1,5 tony uhlia....posilka sa moze schovat...

jacka
5. okt 2020

@leninka75 ahoj
Parada ....ale dalo sa cakat.......uz nech sa to tu prezenie a je pokoj............ale drzia sa....len mne pilia nervy...ale nic nove ............pre pana vy ste mali posilku doma....brr....vy kurite drevom aj uhlim?

jacka
7. okt 2020

@leninka75 ahoj
Juj dnes mali telesnu vonku ..este teraz susim botasky......nech si ma nezelaju ak prechladne......cely den v mokrych ponozkach.....kde maju rozum povedz...............co nadcha ustupuje?😉😊

leninka75
8. okt 2020

Ahoj...pomoc to distancne ma zabije 😨...cele dni nerobim nic ine len vyrabam individualne zadania a pomedzi online ucim.......moje baby maju stale telesnu zrusenu, vraj by po kazdej triede museli dezinfikovat satne a asi sa im nechce ....keby chodili aspon na prechadzky......veru kurime tuhym palivom, ale vsak aj vy ci ste zmenili?

jacka
9. okt 2020

@leninka75 ahoj
Fuha mas zaberak riadny.......musis byt pod riadnym stresom.............hadam si dako najdes system...............vidis a maju telesnu furt len ked neprsi....a cez zimu budu sedeit v triedach a kukat telku...alebi prechadzat podla pocasia......uzasna telesna.......teraz zatial pokial nie je velka zima staci drevom kurit...inac kurime uhlim................babam sa ako chces ucit.....lebo moji jedna hroza po pol roku vegetu
Ako idete vikendovat?.....ja si chcem pozbierat este zahradu nech mam klud...😂😂😂a pokoj

leninka75
9. okt 2020

@jacka ahoj....Karolinka mi tak cvicne obcas vecer povie, ze rano nejde do skoly🙂..ja jej odpoviem, ze OK nechod a je spokojna....😂..ona by skolabovala, keby mala vymeskat..Laurinka si obcas vzdychne, ze distancne bolo lepsie...a my ideme este vonku upratovat...pekny vikend

leninka75
12. okt 2020

@jacka Ahoj.....juj to je teda jesen!!!!.....vcera som zistila, ze mi tecu topanky 😝.....ale v tomto pocasi sa mi ani do obchodu nechce ist....Majo musi dnes zasa na testovanie..maju pozitivnu kolegynu.....prave caka na vyter...chalani nepindali, ze musia do skoly?

jacka
12. okt 2020

@leninka75 ahoj
Presdstva si ze aj ja..skoro ma vyrutilo...........vonku ale ze totalny hnus......ale topanky by sa zisli skor ako ma pustia do obchodu😁😁............tak dufam ze bude negativny..........to vies ze pinadju.....a to dnes mal matko zaciatok na druhu hodinu...vraj som mala aj jeho zobudit ze nespravodlive😂😂😂😂...........aj tak mam pocit ze ich asi zachvilu nechaju doma.........babam sa ako chcelo.............a to mal dnes petko do skoly prirody ist......fakt vtipne kto si myslel ze pojdu

leninka75
13. okt 2020

@jacka ahoj...negativny 🙂...........vcera som kupila topanky, hned mi je lepsie na labky 😉 .....chalani su prajni, ked jeden tak aj druhy 😂...nooo Karolinka vcera prisla zo skoly, ze ucky dostali prikaz pripravit sa na distancne....pytala som sa kamosky sestricky a vraj tomu dava tak max. 2 tyzdne 😠.....nepaci sa mi to😔

jacka
13. okt 2020

@leninka75 ahoj
Super👍👍👍.........ty si ma predbehla s topankami...mne sa vobec nechcelo .............mne dnes matko prisile domov po 2h ze ho hlava boli....dala som mu tbl a hned bolo lepsie........ja som si pisla s neterou robi v prahe v nemocke.....👎👎👎...o chvilu male taliansko.....ani nechci vediet co sa tam deje.............len ak zas vsetko zavru ..ukludni sa to........potom co ...covid umrie alebo co?....nechapem ...tiez sa to po lete vratilo.....stale v jednom kole..............a vonku je priam paradne......muz mi vola ze ako je u nas a ja mu akurat som vysla z bazena cela som mokra😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂....zahrada zas pod vodou ale uz mi je to jedno.....len neviem kedy nam to pridu orat..asi na vianoce😅😅😅😅😆

leninka75
14. okt 2020

@jacka ahoj....nahod a s topankami...isla som domov vlakom a vlak posunuty, tak som mala cas a vbehla som do prveho obchodu co bol po ruke....ako je Matkovi?....nam dnes rano oznamila sefka, ze volala nasa doktorandka Denisa, ze stratila chut..mame sa vraj sledovat 😂.....vcera vecre si normalne Karolinkina slovencinarka s celou deviatkou zorganizovala stretko na ZOOM-e, ze aby si to vyskusali keby nahodou....jedina ucka co ma zaujem o tie deti......tak ty si takto bazen uzivas?! 😂

jacka
14. okt 2020

@leninka75 ahoj
Tebe boli tie topanky sudene😊............pre pana ....tak sa sledujete navzajom....a ked si popalis jazyk tiez prides o chut😂😂😂😂😂..........nasi nebudu uz cez zoom....ale cez skolsky mail gogle meet........vraj to mozu do nekonecna s detmi kecat.....som zvedko ako to bue padat .....jaaaj komedia totok............uzivam bazen trosku voda studena a spinava.....ale ak cches bahenny kupel mozes sa pridat😁