Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Juj tu slniecko len okolo 13tej sa ukaze vsade hmla zima......brr neprijemne......ale uz vidno ze sa snazi predrat uvidim..........keby bolo slniecko skor aj by sme sli..ale takto je von 1st este..takze chodime poobzerat zvieratka ako sa nas boja.........minule zas stopa macka uska....ale boli tam aj iny ludia tak som sa tak nebala..........vonku uz mate vsetko hotove moze prist sniezik?
@leninka75 ahoj
No neviem kto koho plasi....sme sli vcera a spoza krikov srnka......skooro mi cvrklo😂😂...aj ja havino bol cely divy asi ju citil......my nepalime nic ..mame kos na bionodpad tak tam davam co nepotrebujem.....ale listie zvykne kompostovat aj s travou co nakosi..len z orechu leti do smeti...........kupujes kazdy rok chryzantemy?...drzim palce nech ich mas aj na rok😊
@jacka ahoj........plody skoncili v sude 😀..niektore uz su tekute, ine este cakaju 😉.......Karolinke to ide nastastie...len niektore ucky tie mladsie su ochotne robit online hodiny a aj to nie vzdy len obcas 😠......no co ti poviem, ulahcuju si to paradne....chlani poctivo robia, ci ich nahanas?
@leninka75 no ja som koza rohata ...co som to odoslala😨😤.......
Ved vravima ..mnam mnam😂😂😂😂😂😂😉😉............aj ja mam ten pocit ze niektpre na to pekne kaslu....aj z dejepisu...urobte si poznamky..naucte sa...nabuduce bude s toho pisomka.....tak bez vysvetlenia latky ...dobre teda...........robia poctivo....uz sa ucky vyhrazaju tym co ani neotvoria edu😂😂😂.......Laurinke sa ako chodi do akoly ked Karolinka je doma?
@jacka ahoj....lubis take domace palene?....ja to vypijem len ako hriate..mlsna huba som😂.......Laurinke sa nechceeee..chudatko nejaka bola vcera pomylena...sa vytesovala, ze v piatok su prazdniny...chudatko som ju sklamala, ze to boli len vynimocne....juj sa tesim na tych par volnych dni 😍..pekny vikend
@leninka75 ahoj
vies co ani velmi nie len ked mi je tazko od zaludka......lebo kledby som si dala ked ma niekto napali tak skoncim na prednej hore😀............aj petko si myslel ze dne volno ale edu ho presvedcil o opaku😅...........juj Laurinky mi je luto chudatko moje😢..........tak si riadne oddychni........pekny predlzeny vikned aj tebe🙂
@jacka ahoj..brrrr ta zima, nic pre mna....normalne uz zacinam mat taku predvianocnu naladicku 😍......dnes ideme kupit stromcek...pre Laurinku mi prisli knizky do panta rhei..este daku kozmetiku a spolocenske hry a je to.....nechcxem to zakriknut, ale tento rok to id ecelkom fajn....ty uz mas vsetky darceky?
@jacka ahoj......dovolenku budeme mat.....mame dokonca povinnu od 23.12. - 10.1. 😅..jak deti prazdniny v skole........vcera som objavila, ze jedna restika v PB si urobila vonku taky vianocny stanok ako byva na vianocnych trhoch a ponukaju punc, cigansku, lokse...hned som posunula Majovi a hadam pojdeme.....tie snikery su karamelove?
@leninka75 ahoj
Wow......si sa vartila do detstva ked mas prazdniny😊...........podla mna si muz nemusela dlho prehovarat ze😆.........ktovie ci daco aj u nas bude.....ked ja teraz nemam ani preco do mesta.....dako sa mi anj nechce😨........hej karamelove
https://varecha.pravda.sk/recepty/gulky-la-snic...
@jacka ahoj....brrr mrazik dnes u nas.....vcera som este dokupila babam spolocenske hry a hadam mozem zacat balit 😀......teraz to mame v robote take na dve veci...kancelarie uz len take provizorne a blbe je, ze nikto presne nevie kedy to tu maju cele rozburat, takze sme tak jednou nohou na odchode....a ako naschval, kazdy potrebuje nieco domerat....cele zle..
@leninka75 ahoj
Pre pana.....to naco vas tam drzia......silou mocou...........u nas pohoda nebola az taka zima......ale co som pocula tak na bud tyzden hlasia oteplenie az 10st.....to je chore........ja mam taly pocit ze z tej skoly dako upustili.....nemaju tolko uloh ako na zaciatku......zeby to uz aj ucitelom liezlo na nerv?
@leninka75 ahoj
Vies co dalo sa to cakat.....nemalo to hlavu patu........predstva si ze petko uz chcel do skoly ...vraj aspon na tie 2t.......za spoluziakmi kedze on sa s nimi nie je ........matko rad ako inac😂😂😂😂...........ja som pokupila tomco mali na listku plus dake hovadinky este.....tak ty musis mat radost😁😁😁😉

@jacka ahoj....juj keby tieto pekne dni vydrzali co najdlhsie.......robili sme po vonku, tak mi vikend zasa rychlo usiel.....vy este chodite na bicykle?