icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
3. dec 2020

@jacka ahoj ..Petko sa uz musi riadne nudit ked by isiel do skoly....Karolinka cela spokojna, ze do Vianoc vala sunky doma 🙂......pomaly hadam aj medovnicky by to chcelo piect...😍

jacka
3. dec 2020

@leninka75 ahoj
Asi mal len slabu chvilu.....😂😂😂si to rozmyslel ked som mu povedala ze mozno este v pondelok zavitaju do skol.......vies co cirkus moze ist do haja co sa to deje😂😂😂...........ja som myslela uz tento tyz zacnem ale dako sa nejdem dokopat.....👎

leninka75
4. dec 2020

@jacka ahoj...my v robote aj napriek bordelu co tu mame a Covidu si dnes varime punc a klobasu 😍....celom fajn piatok...teraz o 10:00 mam hodinu a o dvanastej klobasa .......som zvedava co stihnem doma tento vikend....vacsinou moje plany idu do kelu 😨..to co zasa vymyslaju s tymi prazdninami?....vsak prvy stupen chodi normalne, tak nech oni maju a druhy sa moze ucit...

jacka
4. dec 2020

@leninka75 ahoj
Juj mnam....daj si aj za mna😊😊😊..........vy ste dokedy v praci? ...................dnes vonku uplny hnus.....tma vietor zima.....bleee..............vies co ja som sa len od deti dozvedela co im ucky povedali....ze zas rokuju o otvarani skol......takyto chaos ako nikde asi.....co si tie deti maju o tom mysliet no povedz.......a tie prazdniny.....to uz akoze vobec nemam slov.....zas tie deti rozdelia....myslim surodencov ako aj ty mas....cele zle
Pekny vikednik

leninka75
7. dec 2020

@jacka ahoj..ako dobre padlo to piatkove posedenie.....doma som konecne dorazila linku..fuj pol dna som ju robila a to este nemam vycistenu trubu 😨.....vis co ja uz tie vyjadrenia ani nepocuvam lebo sa to stale meni......rano inak, na obed inak a vecer inak...

jacka
7. dec 2020

@leninka75 ahoj
Fuj brrr vrr linka.....smrt.....ale ja som aj deti zapriahla tak mi to slo rychlejsie😂😂😂............verim ze ti fajn bolo😁😊.............u nas to teraz vonku vyzera akoby bol uz podvecer.....sproste pocasie..........vravim bananova republika...neistota riadna

leninka75
8. dec 2020

@jacka ahoj...vcera som sa bola pokochat v jednom kvetinarstve v PB, ktore udava trendy celemu sirokemu okoliu 😀.....mali narobene vianocne dekoracie zo zivej ceciny aj z umelej...kraaaaasa 😍...ale tie ceny!!!!....jedna latkova vianocna ruza, velka asi ako dlan, na stipci, ze 3,90E 😨😂.....presne taku som si vo velkosklade minuly rok kupila za 0,80 E 😂....ale vraj ozdoby z Holandska 😂.....

jacka
8. dec 2020

@leninka75 ahoj
Noooo parada.....ja sa tiez rada kocham.....ceny radsej ani nekukam......pre pokoj 😂😂😂😂...........aj si daco kupila?..........dnes mal petko online dejepis.....a priojilo sa len 11 ziakov iny sa vraj pripojili cez nieco ine.......tak to tam riesila....a mali hned po....uz cakam kedy im s toho posle test......ona sa v tom vyziva😈

leninka75
10. dec 2020

@jacka ahoj...nekupila som nic aj ked ma mykalo😀..ja som vcera musela ist na antigenovy test...kolegyna ma pozit dceru a v utorok sme boli spolu v nasej mini kancelarii......fest som tam vymrzla a cele to trvalo asi 2 hodky.....juj keby nas uz nechali doma!!!...vraj tu teraz mame aj pozit upratovacky...

jacka
10. dec 2020

@leninka75 ahoj
No vyborne takto pred sviatkami......neviem...ale nasa skola je od zajtra zavreta cela.......a nam prisla v utorok sprava ze si mame prist pre novy dejepis .........tak dufam ze sa tam nebudem zbytocne trepat.......bo ucka sama nevie co a ako....ach cele zle toto....
..aspon ze idu vianoce na tie sa tesim🙂

leninka75
11. dec 2020

@jacka ahoj...u nas to riesia len po triedach, vcera nechali doma tretiakov.....u nas v robote pozitivna upratovacka, vecere vola ina kolegyna, ze muz pozit..juj moc sa to zacalo okolo mna mliet a to sa mi nepaci....pekny vikend!

jacka
11. dec 2020

@leninka75 ahoj
A tu to tak zvykli ze po triedach....neviem preco su cerveny..........aj u nas teto mini dedine....jedna uz umrela co si nohu zlomila a dostala to v doliecovaku mala okolo80r.....a o dva domy vyssie jedne pan....a na konci dediny starsia pani........a to som si myslila ze nas moze len macko stretnut........nuz davajte si pozor na seba......moja neter co robi v nemoc v Prahe ju tiez dostala.....uzili si svoje.......opatrujte sa a pekny vikend

leninka75
14. dec 2020

@jacka ahoj..fuha, tiez to tak mate blizko.....vzaj sa to uz nekontrolovane siri hovoril vcera Krajci.....najradsej by som uz doma zostala a uzivala si sviatky...vcera som si zamiesila na medovnicky a linecke, dufam, ze dnes stihnem upiect.....

jacka
14. dec 2020

@leninka75 ahoj
Ked vidim ako nosia tie ruska pod nosom ....mam pred ocami vtip...ako chlap ide na wecko a slipy si nevytiahne az na vrch ......presne tak mi to pripada................ja uz mam napecene...este tie gulicky a suhajdy......a daky plnkovy ale ten ma caasuuu.......ako ste vikendovali?.........my len doma....nemala som chut nikam ist .....a prislo nam drevo...teda volal ten co nam nosi ze ci nechceme😂😂😂😂😂asi nemal zaco chlastat😂😂😂😂😂

leninka75
15. dec 2020

@jacka ahoj..s tymi ruskami je to asi vsade rovanko..a tu som si vsimla, ze mladeznici sa zgrupuju uplne bez.....to so slipami je dobreee 😂....ja som vcera vytiahla tie zarobene cesta z chladnicky, ze upeciem, ale baby mali nejako vela skolskych veci na kontrolu a este som aj na dnes varila, takze z pecenia nic...mozno dnes.....drevo len upracete, ci musite rezat?

jacka
15. dec 2020

@leninka75 ahoj
Idem este dnes tie gulky a suhajdy...chalani ze mi pomozu......tak uz koncim.........co dobreho si varila?.........tie kontroly...ja sa v tom uz stracam...chodi toho vela ....este aj ucka z tv otravuje aby cvicili alebo aby halsovali...dnes prislo z bio ze neposlal poznamky......nuz co stava sa............drevo teraz ho poukladal pilit bude len na jar.....a vyzera to tak ze my cez sviatky nepojdeme nikam....ako striga mi nechyba....ale nasi ach joj

leninka75
16. dec 2020

@jacka ahoj....tak vcera sme upiekli dvoje medovnicky a linecke.....a na dnes som nachystala medvedie dlabky, coko rozky, vanilkove rozky a skoricove keksy....len ci stihnem neviem, musim aj zasa varit na zjatra.....vcera mala Karolinka tofu na cinsky sposob s ryzou..a na zajtra asi urobim gyros do tortily.......Karolinke posledne tyzdne zacal strajkovat internet, vacsinou cez online hodiny...vcera sme boli na T-Come, ale vraj internet mame dobry......ku vasim kebyze idete to mate medzi okresmi ci v ramci okresu?....ja tiez neviem ako bude...mozno tento rok sestra nepride na vianoce...

jacka
16. dec 2020

@leninka75 ahoj
Aj mojim stale skeka ked maju hovor..uz aj kamery aj mikrofony maju vypnute....musia este vydrzat......mnam tie trtily s gyros by som si dala😊😊😊.....tiez som uvazovala nad skoricovymi ....len neviem ci ich budu jest....uvidim este.........nasi su mimo okres....vcera mi aj ocino vravel ked som volala ze budu divne tieto vianoce....le zas obe sestry mozu prist to ja som v prdeli........som zvedava co vymyslia dnes dnes sa dozvieme

leninka75
17. dec 2020

@jacka ahoj....no ako sa to pekne vyriesilo, mozes cez sviatky aj ku vasim 🙂.......to co vymysleli za lock down????.....vsak ako dobre, mne to vyhovuje, pretoze sa v podstate moze vsetko...ale aky to ma vyznam?......vcera nam v kancli vrtali svietidla...groteska...pracovne miesto som si prehodila igelitom, ked skoncili striasla som prach a pokracovala som v oblaku prachu dalej 😂😨....nema to tu logiku...

jacka
17. dec 2020

@leninka75 ahoj
Tak nasa bublina bude taka velika......😂😂😂vlastne sa nic nemeni len zavru obchody..........to ani rokovat nemuseli........vidim ze ani u vas logika......si sa fajne nadychala👎......republika kocurkovo😤.............inac by sa pocasie mohlo umudrit si myslim😡

leninka75
18. dec 2020

@jacka ahoj...a z coho ides bublinu?....bublifuk ci huba buba? 😂.......u nas v skole nahodili na edupage dotaznik, ci chceme prezencnu vyuku alebo distancnu....a prave vcera som diskutovala s jednou uckou od nas...a vraj vsetkym od starostu, cez riaditelku az po ucky vyhovuje toto distancne 😲😠..neskutocne...jupiiii dnes posledny den v praci 😍

jacka
18. dec 2020

@leninka75 ahoj
😂😂😂😂😂😂😂😂nezujem zuvacky...tak si vyberam A......bublifuk😂😂😂😂😂😂😂😂😂........aj nam prisiel nevedela som co dat....ale kaslat na to.....ktovie co bude

jacka
18. dec 2020

@leninka75 omylom som odoslala😤......tiez mam ten pocit ze im je lepsie takto....aj tak to flakaju ......parada.....takze az na buduci rok pojdes 😊😊...........pekny vikendik.....

leninka75
21. dec 2020

@jacka ahoj......juj ako dobre takato dovolenka..sice este vela prace...ale ta ma tesi....pustila som sa triedit papiere...brrr...ale uz musim

jacka
21. dec 2020

@leninka75 ahoj
Papiere do prace?.........som sa obvaval ci pipne edu....a on hnusak pipol😂😂😂.....byvala triedna popriala k vianociam.....terajsi triedny ze v januari mozeme ist pomahat s testovani......och matko chcel uz kapustnicu tak zajtra asi zbucham....uz to zacne ...obzerstvo...aby som si bystrinku kupila😂😂😂😂

leninka75
22. dec 2020

@jacka ahoj.....juj daj pokoj s papiermi.....koláče!!!!!😂.....fuj už sa m o coko a krémoch bude aj snívať......pivo som si otvorila.....dúfam, že ideš pomáhať 😁.....ešte nemám darčeky pobalene....

jacka
22. dec 2020

@leninka75 ahoj
Tak som zas pochopila😂😂😂😂😂😂hned na prvy krat....😂😂😂........jaaaj my sme kukali vsetky casti votrelca....to boli sny co ti poviem😅😅😅😅😅😆...............ja som akurat dnes pobalila darceky...uvarila kapustu.....aj salat........rozmyslam co este😤😉............ale kaslem uz na to ....na vianoce mam dostat mrchu tak zacinam uz stekat 😩

leninka75
23. dec 2020

@jacka ahoj....stava sa 😉.....a na stedtry den potom budete mat co?......fuuuu to si uzijes ked stekas 😨.....aj u vas je tade depresivne pocasie?...otras....ja este rychlo tlacim menovky na balicky..

jacka
23. dec 2020

@leninka75 ahoj
Ved kapustnicu rybu salat...ja som veela porobila......deti si zvyknu este salat balit do sunky........otras je von.....nechutne pocasie.......a uz ako dlho to trva👎👎

leninka75
26. dec 2020

@jacka ahoj.....ty si exot..😁..to, že ľudia si dávajú stromčeky mesiac dopredu je zvláštne, ale mat stedrovecerne jedlo dva dni dopredu je topka 😂....čo darčeky? .....pochvál sa ako si prislúchala...