Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj.....juj 3 dni po je normálka.... to aj u nás 😂....čím staršia kapustnica, tým lepsia🤩....tak to bol bohatý jezisko....aké ste kúpili?.....a hlavne daj recept, kde stále brat prachy ako u vas😉.....u nás podobne deti oblecko, kozmetika; spoločenské hry.....a my s mužom kozmetika a utahovacka😁
@leninka75 ahoj
Veru ja mam toez rada aj tyzdnovu kapustnicu........cosi na splatky.......aj zamkovu aj detom co sme vrch robili.....inac by sme nemali ani prd makovy.......fabiu teraz chuda stoji na dvore.....ale bude na nom muz chodit do roboty .....nam ostane druhe to je na plyn a ja prejdem s detimi viac km ako muz....a do nej nemozeme dat plyn kedze je v zaruke..........juj ta utahovacka je super😂😂😂😂😂😂..........aj ste chodili na navstevy?
@jacka ahoj.....boli sme u mojej babky a mamy....ale s tým, že pred návštevou sme asi 5 dni akéže nikde neboli....taká minikarantena...a celkovo musíme byt opatrní lebo svokor už musel začať s chemoterapiou...tak, aby sme niečo nedoniesli.....vy ste niekde boli?.....krásne bolo dnes....len my kým sme sa vytrepali von zašlo slnko, tak sme si povedali, že pôjdeme po tme obzerať výzdoby....
@leninka75 ahoj
Vidis ja som ti ako napisala ze slnko.....po 5min zaslo tma a do 2h zacalo prsat....zas sama voda vsade...........a svokrovi je ako?zvlada chemo?......nikde sme neboli...mamina chalanom upiekla kremesku tak sme ju sli zobrat ale to len medzi dvere a rychlo prec asi 10min sme boli......ocinovi sa to nepacilo...ale ja chcem mat ciste svedomie.......och dnes som musela este pracilky piect ...vraj nemaju co chrumat na silvestra takeze 3x a dost...az na rok peciem😂😂😂.......
@jacka ahoj......chalani sa majú maminka napečie, babka....no komu je lepšie 😉......čo dnes varis?.....svokor tak všelijak jeden deň celkom OK.....další na figu.....ale svorku buzeruje v kuse☹️.....u nás toľko prší, že potoky už nevyzerajú dobre....prajem Vám veselý Silvester! 🥳🥳🥳🥳🥳🍾🎇🎆
@leninka75 ahoj
Len si oddychni pokial sa da😙😙....my stahujeme ako o zivot filmy a uz ma nic nenapada...........my chodime 2x a drn doobedu na hodku poobede na 1.5......ale podla pocasia snazim sa aby sa hybali....ked bolo sucho behavali aspon 12min...teraz by sa mohli klzat na blate....ja dnes som tak skoncila a rovno do pracky....deti mali sou😠😂😂😂...tak si este oddychni 😊
@leninka75 ahoj
No vybavene......ostavaju deti este doma......len mi to testovanie hlava neberie.....1st nie a2st ano......ak mi totok niekto rozumne vysvetli............😂😂😂😂😂hlavne tak aby som to pochopila😂😂😂😂.........super budes este doma...aj s babami.....😉.........ja som rada vonku..........poklad som hladala......blato nasla....co ti poviem😂😂😂
@jacka ahoj.....to je počasie!!!!.....sneho-prsi🤪....to fakt už bude rok čo sú decká doma????!!!!😱.....jasne dá sa podeliť s Netflixom.....tuším sa tam dajú 3 alebo 4 účty, takze každý ma svoj priečinok kde si ukladá filmy....akurát mám rozpozeraným seriál Koruna o britskej kráľovnej Alžbete.....chlapi to urobili tak, že 4 dospeli mame každý svoj priecinok a všetky deti (4 dievčatá v podobnom veku) majú svoj priecinok....
@jacka ahoj......u nas zasa nakydalo 😠.....poobede ma to caka.....Laurinka az v pondelok prvy prvucky raz maju klasiky online hodiny.....neter mi hovorila, ze im ucitelia povedali, ze do skoly pojdu mozno az v marci....a dnes som citala clanok, ze v marci bude stvrta vlna a vraj najhorsia.....
@leninka75 ahoj
Vidia vam kyda ....a my mame nedostatok😢😢...........no ja som cosi tiez pocula.....a vraj velka noc moc ruzovo nevyzera........to tak ked namiesto ockovania sa testuje....a to nie som za ockovanie😆....zato sestra na are uz to ma za sebou sa smiala ze jej narastie dalsia hlava a tretia ruka😅😅
@jacka ahoj......a dnes mozem znova ohadzovat...v noci napadla dalsia davka....dnes sa to bude horsie, je mokry a tazky 😨.....a co z velkou nocou???..nic som nepocula .....teda aka bude tvoja sestra vykonnejsia s dvoma hlavami a troma rukami!!!!......sen kazdej zeny😂....zastavala som sa Matelka, ale toto uz je cez..takto tvrdohlavo a za kazdu cenu testovat je uz chore ...a druha vec toto testovanie nema ziadnu logiku....dnes sa otestujem..test mi bude platit az od 27.1. a bude platit 7 dni 😂😂😂
@leninka75 ahoj
Aj my uz konecne mame neviem kto ma vacsiu radost😂😂😂😂konecne padol a traz moze priat teplo👎.......vraj velka noc ma byt taka ako vlani.....ale ked sa otestujeme budeme lietat v oblakoch😂😂😂😂...................hlavne v robote na take cudo nedaju dopustit😃.....uplne s tebou suhlasim s testovanim....cele zle....neviem keby to bolo ucinne robi sa to aj inde ....ale nie len my sme opice....ce mubtak nevie nik klepnut po...dacom...ach joj

@leninka75 ahoj
Jeme aj tri dni po neboj nic😂😂😂😂😂potom tu lietame ako balon nafuknuty.....😅😅😅............darceky?......noo skormne bo sme kupili auto.....jedno nam uz dosluzilo.......chalani veci co popisali....mikiny tricka spodne pradlo a dake hry na pc....jednu som zahliadla ze bigfood.....skoro ma piclo😤.........ty pochval sa