icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
21. jan 2021

@jacka ahoj..velka noc mi nevadi..aspon nebudu chodit vsetci ti co sa vyzivaju v korbacovani a polievani 😀.....juj to bude u nas vody z toho snehu...a to blato kym sa zasa vysusi..jupi 😒......nejako rychlo bezia tie dni...uz pomaly zasa koniec tyzdna...

jacka
21. jan 2021

@leninka75 ahoj
Mne tie VN nevadi nemam ju rada...........mybtu sice tolko snehu nemame ale zato voda je uz vsade.....asi pojdeme von s igelitom na nohach😩...........presne celkovo to hrozne velmi rychlo leti....skoda.......Laurinke ide ako vyucko?

leninka75
22. jan 2021

@jacka Ahoj..no super, uz je to tu..vonku totalne klzisko.....z roboty mi chodia same hororove spravy....najskor nam vytopili kancelariu..a teraz najnovsie, ked bola ta najmrazivejsia noc sikovnickovia vypli kurenie a v labaku mi utrhalo radiatory....vsade po podlahe aj pod stolmi zatecena hnusna cierna voda z nich a dokonca aj na strope...

jacka
22. jan 2021

@leninka75 ahoj
No pre pana😨😨😨😨........dufam ze ta nebudu volat do roboty robit poriadky..............dnes u nas citit jar....skoda ze prsi....malo vody musi byt viacej...........ako idete vikendovat.....idete sa dat aj testovat?

leninka75
25. jan 2021

@jacka Ahoj....ved my sme v robote univerzalni .....kdeze sa s tym budu babrat upratovacky!!!!....to pekne my si musime dat vsetko do poriadku.....vsak to nebude prvykrat 😉....ano testovat sme boli a hadaj???.....muza mat pozit...tak sme vsetci v karantene a na piatok som s dievkami objednana na PCR....vy ste boli?

jacka
25. jan 2021

@leninka75 ahoj
Pekne teda.....to upratovacky mozu dosta vypoved👎............jezkove oci....to vazne?.....nemate co robit tak sa budete chodit vytierat.....😆😆😆😆😆😉.........my sme negativny.....ale deti neboli....zatial nepotrebuju nikam nechodia len do prirody............ja mam pocit ze ide jar nie ze by mala byt zima.....blato mokro...😧😲.....este aj vtaciky stepocu akoby chceli jar privolat...........dne ssa jedna ucka zblaznila dala nam vytalcit 37 stran o vtakoch a na jednej strane 3 riadky a fotka.....vidim akoby to v skole im daval😤

leninka75
26. jan 2021

@jacka ahoj..veru jar by uz mohla byt, nenahnevala by som sa 🙂......a fakt si to vsetko tlacila?....to je z akeho predmetu?

jacka
26. jan 2021

@leninka75 ahoj
Pocuj aj ma dake priznaky ?.......vam nic zatial nie je?.............z bio pre petka.....vytacila...potreboval nalepit vtakov......juj ale tak ma napalila.....truba jedna............potom to 2h lepil a musel poslat....nazad....vam sa ako dari v skole?

leninka75
27. jan 2021

@jacka ahoj..ano ma...akoby bol tak fest prechladnutý....a nema cuch a velmi slabu chut....teplotu mal len cca 37 st.....ale to je pre chlapa katastrofa....tie ucky niekedy nevedia co so sebou..Laurinka odkedy maju online hodiny maju toho podstane menej..a dnes im svihla cez edu taky debilny test zo slovenciny na spodobovanie....a Karolinke som sa smiala, ze odkial furt ucky vytahuju tie jednotky co pipaju na edu.....tolko ma znamok ze za...to nema ani ked chodi do skoly preznecne 😀....chalani ako?

jacka
27. jan 2021

@leninka75 ahoj
No super si to ides uzit😕..............tie testy su fakt uzasne......petko mal v jednom ze ake cisla su v rozpravke ..mali tam asi 4 moznosti ani jedna mi nesedela......tak to mal i tak zle nech......veru maju tych znamok az az ovela viac ale pokial jednotky berem😂😂.............tak ti prajem pevne nervy😉

leninka75
28. jan 2021

@jacka ahoj.....ja uz fakt neviem co mam varit 😨....dnes som babam dala papier, nech mi jednu stranu napisu polievky co jedavaju a na druhu stranu druhe jedla...som zvedava na ten zoznam 😀.......dnes som jak vrecom buchnuta....zamracene je cely den..bleee..

jacka
28. jan 2021

@leninka75 ahoj
Ani nevrav o vareni......stale dokolecka dokola....ja idem zajtra gulas a asi par
wafli......aspon budem mat pokoj aj na veceru😂😂😂...............no ja furt cakam kedy nasnezi a staaaale nist👎

leninka75
29. jan 2021

@jacka ahoj.....no zoznam mam, ale neviem ci bude k niecomu....je tam, ze maso s ryzou, alebo ze cestoviny 😂.....akoze diky.....juj u nas aj dnes kyda...poslem ti....pekny vikend 🙂

jacka
29. jan 2021

@leninka75 ahoj
No to nema chybu😂😂😂😂😂😂.....to aj u nas maso s ryzou..pomoooc😅😅😅😅😅😅😅.....alebo ze daco dobre a ja to ti napisem na tanier😁..................nemusis mala som sa skor postazovat.....mame aspon travu zakrytu...a teraz moze prist teply front😝👎

leninka75
1. feb 2021

@jacka ahoj..si predstav, ze Karolinka vysla pozit na piatkovom PCR teste 😂....karanteny sa asi tak rychlo nezbavime....vsak to pocasie je stale ako na hojdacke..zaciatkom tyzdna mrazy, koncom tyzdna jar 😀...ake bolo vysvecko?

jacka
1. feb 2021

@leninka75 ahoj
Ale figu to vazne?....teda to je sok......aj ma dake priznaky ?.....vy dve nic?....budete doma do dalsich vianoc...........o poaci ani pocut uz......v sobotu lejak....v nedelu klzisko vsade......o snehu uz len zas snivat😠.........vysvecko peyko jendu 2 z sj...matko 2 z M a Ch.....a vy?...akurta dnes som ho tlacila😂😂😂😂este aj na papieroch usetria😂😂

leninka75
2. feb 2021

@jacka Ahoj, je bezpriznakova....my s Laurinkou zatial nic, vo stvrtok ideme znova na testy a uvidime.......to mali chalani pekne vysvecko 😍.....my same......a dnes uz Laurinka mala test z prirodovedy do dalsieho polroku.....a zajtra to iste z vlastivedy......mame rovnake chutky, aj ja som vcera tlacila tie vypisy 😂

jacka
2. feb 2021

@leninka75 ahoj
Aspon ze je bez priznakov?a muzovi je ako?...............dakujem ......ty mas doma vacsie sikovnice😉😊..............a moji uz vo velkom zas pisomky.....vcera matko z M.......mal 41%.....skoro ja siblo.....a priemer ostatnych bol 18....tak to co bola za pisomka.....drzkajte sa😊😙

leninka75
3. feb 2021

@jacka ahoj....muz uz od utorka v praci....a to co tak malo %?...co preberaju?....Lolke sa tak nechce do skoly....zda sa, ze od pondelka sa zacne...len som zvedava ako rychlo si dokazu zabezpecit testovanie ....

jacka
3. feb 2021

@leninka75 ahoj
Ja to ani neviem..dake vyrazy robia ci co to je...mne to nic nehovori.......... veru vyzera to na skoly ktovie ako to chcu riesit.........uz je to cele na hlavu....mohli ich este nechat do prazdnin...hlavne ze aituacia je zla...a ovorit chcu skoly....no neviem

leninka75
4. feb 2021

@jacka ..ahoj....zrazu idu vyhoviet ludom!!!......uz fakt februar mohli dotiahnut distancne....dnes som nejaka na dve veci.....vodu zasa tak divne...

leninka75
4. feb 2021

malo byt vonku

jacka
4. feb 2021

@leninka75 ahoj
Kdeze ludom..tam ide o ocr..aby nemuseli cez prazdniny...a matovic🙈🙉🙊......sa s toho vyvliekol.....a ja mam pocit ze zijem v bananovej republike...uolne som stratena.....tak vcera cierny vsetci na test dnes bordovy netreba ...zajtra co bude.........a Lolka ide do skoly?..............to co je vonku je neopisatelne....👎👎👎👎😨

leninka75
5. feb 2021

@jacka ahoj ....keď oni miešajú všetko dokopy...bordoví sme po celoplošnom skriningu, ale cierni budeme od pondelka podla covid automatu....som zvedava co urobia nakoniec tymi skolami.......tak po vcerajsom PCR sme s Lolkou negat......musime mat fajnu imunitu na tu potvoru 😀.......ja vlastne neviem ci Laurinka moze uz v pondelok, pretoze v pondelok konci Karolinke karantena...tak neviem ked ma negat test ci musi dokoncit karantenu ci nie....vy zostavate doma, ze?

jacka
5. feb 2021

@leninka75 ahoj
Vies co ja som uz uuuplne stratena.......👎👎👎👎👎👎neviem kde je sever............tie skoly....tiez nechapem......zastavuje sa mi rozum...a nikto ich nestopne..............jeeej super dobra sprava😙😙😍😍😍......vy nacom frcite😊😀............v tomto ti nepomozem uz len dufat ze skoly neotvoria..........no moji su na 2st.....aspon ze tak nechcela by som byt v kozi rodicov.....👎

leninka75
8. feb 2021

@jacka ahoj....chaos nad chaos...skoda reci....Laurinku som dnes este nechala doma, kedze Karolinke dnes konci karantena.....vcera ma tak strasidelne bolela hlava..myslela som, ze mi vrch hlavy odleti....bleee...

jacka
8. feb 2021

@leninka75 ahoj
Juj chudatko sa jej pojde tazko do skoly...........vo zv skoly ostavju zavrete...mali sme vyse 1% nakazenych...nabuduce take stastie nebude😂😂😂😂...........o hlave ani nehovor...od vcera sa dopujem tbl.......nic nepomaha.....asi len odtat👎....vraj ma prist roadna zima tak som zvedava...este by mohil sneh padnut😆

leninka75
9. feb 2021

@jacka ahoj chudatko moje, tak sa jej dnes nechcelo do skoly...ani sa jej necudujem.....ta zima uz mohla zostat na severnom pole u Santu 😝.....

jacka
9. feb 2021

@leninka75 ahoj
Juj verim ti.....krute je to....ale aspon je medzi detmi😊........matko uz vymysla zeby sa stretol s niekym😠..........ked bude slniecko a sneh moze mrznut tesim sa...😂

leninka75
10. feb 2021

@jacka ahoj......sranda ake su tie deti rozne...ja som spokojna, ze moje zatial nemaju potrebu behat s kamaratmi..moja kamaratka ma 12 rocnu dceru a ma s nou problem, ze uz len s kamaratmi travi dni......ak si Karolinka s niekym sadne na strednej, tak tipujem, ze postupne to zacne aj u nas.....