icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
27. dec 2020

@leninka75 ahoj
Jeme aj tri dni po neboj nic😂😂😂😂😂potom tu lietame ako balon nafuknuty.....😅😅😅............darceky?......noo skormne bo sme kupili auto.....jedno nam uz dosluzilo.......chalani veci co popisali....mikiny tricka spodne pradlo a dake hry na pc....jednu som zahliadla ze bigfood.....skoro ma piclo😤.........ty pochval sa

leninka75
28. dec 2020

@jacka ahoj.....juj 3 dni po je normálka.... to aj u nás 😂....čím staršia kapustnica, tým lepsia🤩....tak to bol bohatý jezisko....aké ste kúpili?.....a hlavne daj recept, kde stále brat prachy ako u vas😉.....u nás podobne deti oblecko, kozmetika; spoločenské hry.....a my s mužom kozmetika a utahovacka😁

jacka
28. dec 2020

@leninka75 ahoj
Veru ja mam toez rada aj tyzdnovu kapustnicu........cosi na splatky.......aj zamkovu aj detom co sme vrch robili.....inac by sme nemali ani prd makovy.......fabiu teraz chuda stoji na dvore.....ale bude na nom muz chodit do roboty .....nam ostane druhe to je na plyn a ja prejdem s detimi viac km ako muz....a do nej nemozeme dat plyn kedze je v zaruke..........juj ta utahovacka je super😂😂😂😂😂😂..........aj ste chodili na navstevy?

jacka
29. dec 2020

@leninka75 ahoj
Juj dnes cista jar vonku...skoda ze je vsade mokro........ale aspon sa nebijeme energiou😉

leninka75
29. dec 2020

@jacka ahoj.....boli sme u mojej babky a mamy....ale s tým, že pred návštevou sme asi 5 dni akéže nikde neboli....taká minikarantena...a celkovo musíme byt opatrní lebo svokor už musel začať s chemoterapiou...tak, aby sme niečo nedoniesli.....vy ste niekde boli?.....krásne bolo dnes....len my kým sme sa vytrepali von zašlo slnko, tak sme si povedali, že pôjdeme po tme obzerať výzdoby....

jacka
30. dec 2020

@leninka75 ahoj
Vidis ja som ti ako napisala ze slnko.....po 5min zaslo tma a do 2h zacalo prsat....zas sama voda vsade...........a svokrovi je ako?zvlada chemo?......nikde sme neboli...mamina chalanom upiekla kremesku tak sme ju sli zobrat ale to len medzi dvere a rychlo prec asi 10min sme boli......ocinovi sa to nepacilo...ale ja chcem mat ciste svedomie.......och dnes som musela este pracilky piect ...vraj nemaju co chrumat na silvestra takeze 3x a dost...az na rok peciem😂😂😂.......

leninka75
31. dec 2020

@jacka ahoj......chalani sa majú maminka napečie, babka....no komu je lepšie 😉......čo dnes varis?.....svokor tak všelijak jeden deň celkom OK.....další na figu.....ale svorku buzeruje v kuse☹️.....u nás toľko prší, že potoky už nevyzerajú dobre....prajem Vám veselý Silvester! 🥳🥳🥳🥳🥳🍾🎇🎆

jacka
31. dec 2020

@leninka75 ahoj
Veru nam je najlepsie😊😊😉........tak svokra si uziva 😟..........o dazdy ani nehovor asi nikdy neprstane...............aj Vam veseleho Silvestra a stastny novy rok nech je lepsi 😆

leninka75
2. jan 2021

@jacka ahoj......takéto pohodové, lenivé dni by som zniesla aj dlhsie🤩.....doobeda si čítam, poobede hráme hry, večer ideme na prechádzku a večer si niečo všetci pozrieme v telke....škoda, že tento režim netrvá dlhšie...

jacka
3. jan 2021

@leninka75 ahoj
Len si oddychni pokial sa da😙😙....my stahujeme ako o zivot filmy a uz ma nic nenapada...........my chodime 2x a drn doobedu na hodku poobede na 1.5......ale podla pocasia snazim sa aby sa hybali....ked bolo sucho behavali aspon 12min...teraz by sa mohli klzat na blate....ja dnes som tak skoncila a rovno do pracky....deti mali sou😠😂😂😂...tak si este oddychni 😊

leninka75
4. jan 2021

@jacka ahoj.....teším sa! ....dnes vyšla rektorská smernica, ktorou nám nariaďuje do 24.1. prácu doma 🤩......jupiiii......to ste dobrí, že chodíte 2x denne von👍..........a čože si hľadala na zemi??????😂......

jacka
4. jan 2021

@leninka75 ahoj
No vybavene......ostavaju deti este doma......len mi to testovanie hlava neberie.....1st nie a2st ano......ak mi totok niekto rozumne vysvetli............😂😂😂😂😂hlavne tak aby som to pochopila😂😂😂😂.........super budes este doma...aj s babami.....😉.........ja som rada vonku..........poklad som hladala......blato nasla....co ti poviem😂😂😂

leninka75
5. jan 2021

@jacka ahoj.....nad testovaním sa netreba zamýšľať ..... veľa veci nemá logiku.....Laurinka sa asi teší najviac, že zostávajú doma😉.....včera som zabudla k tým sťahovaním filmom.....Majo s kolegom si dali spolu Netflix.... my momentálne frcime na tom....

jacka
5. jan 2021

@leninka75 ahoj
Veru mas pravdu.....upkne s tebou suhlasim👍.........moji uz obaja stastny ako blchy😂😂.......o chvilu uz rok budu doma.......vazne to sa da ze idu dvaja s netflixom?..........dnes zas krasne von teplucko slniecko.....vytesena som😊☺

leninka75
7. jan 2021

@jacka ahoj.....to je počasie!!!!.....sneho-prsi🤪....to fakt už bude rok čo sú decká doma????!!!!😱.....jasne dá sa podeliť s Netflixom.....tuším sa tam dajú 3 alebo 4 účty, takze každý ma svoj priečinok kde si ukladá filmy....akurát mám rozpozeraným seriál Koruna o britskej kráľovnej Alžbete.....chlapi to urobili tak, že 4 dospeli mame každý svoj priecinok a všetky deti (4 dievčatá v podobnom veku) majú svoj priecinok....

jacka
8. jan 2021

@leninka75 ahoj
Uplne idealna zima😠😠😠...........uz ma to nebavi.............este mate stromcek?.......mne sa zda ze tie vianoce cim daj tym idu rychlesie.....skoda.........od pondela zas humbuk okolo ucenia.....katastrofa......pekny vikednik😊☺

leninka75
11. jan 2021

@jacka ahoj...jasan stromcek este je ....este ho nechame dva tyzdne ....tak uz sme zasa zacali skolu.....Laurinka je maxi spokojna

jacka
12. jan 2021

@leninka75 ahoj
My sme dali v sobotu stromcek dole..aj zbytok......😔..........vazne Laurinka sa tesi?...moji sa celkom nudia na hodinach.......aaaa vonku zima ako sa patri skoda ze este sneh nepadol

leninka75
12. jan 2021

@jacka ahoj....tusim sa ti splni aj sneh....podla predpovede ma snezit...a kedze je zamrznute tak sa asi aj udrzi......ja uz by som radsej toto zimne obdobie preskocila....

jacka
12. jan 2021

@leninka75 noooo ja mam zimu rada ale musi to byt zima nie jesen.....bodaj by aj padol sniezik.....nech sa aj pubosi zabavia 😂😂😂😂😂

leninka75
13. jan 2021

@jacka ahoj......no fuj, u nás to už napadlo......kedy príde jar???????......robím dnes na obed šišky dúfam, že sa podaria.......

jacka
13. jan 2021

@leninka75 ahoj
No aj u nas...asi 1cm snehu a to asi prehanam👎👎.....no ale aspon je bielo😂😂😂.........nepredbiehaj este zima nebola😊😉.............mnam pozyvam sa......ja som kuriatko piekla z ryzou....a to nemusim tak ma cakaj😚

leninka75
14. jan 2021

@jacka ahoj..cakala som ta 😉....tak sa mi sisky vydarili a ty nikde......dnes bude granadír.....u nas napadlo tak cca 15 - 20 cm....fuj..poobede bude odhadzovacka.....teraz musim trosken do prace porobit.....ja kuriatko mozem😉

jacka
14. jan 2021

@leninka75 ahoj
Ved som klopala...nik neotvaral😅😅😅😅asi zle dvere😉............no ja som z kuriatka urobila rizoto ale ze tolkooooo az az................jaaj coby som ja dala za odhadzovacku.........tu uz len pod lupou.......musim sa prestahovat😉inac to nevidim

leninka75
18. jan 2021

@jacka ahoj......isto si zle klopala😂.....brrr aká zimisko🤪.....ja neverím normálne moje mladšie dieťa ma online vyučovanie 😂😂😂😂😂.....ich triednej sa muselo niečo stať.....

jacka
18. jan 2021

@leninka75 ahoj
Pre pana ktovie komu som to klopala 😂😂😂😂😂😂......ja mam rada takuto zimu este sneh by bodol a som spokojna.........este nemali hodinu?...oni to ako casto maju?

leninka75
19. jan 2021

@jacka ahoj......u nas zasa nakydalo 😠.....poobede ma to caka.....Laurinka az v pondelok prvy prvucky raz maju klasiky online hodiny.....neter mi hovorila, ze im ucitelia povedali, ze do skoly pojdu mozno az v marci....a dnes som citala clanok, ze v marci bude stvrta vlna a vraj najhorsia.....

jacka
19. jan 2021

@leninka75 ahoj
Vidia vam kyda ....a my mame nedostatok😢😢...........no ja som cosi tiez pocula.....a vraj velka noc moc ruzovo nevyzera........to tak ked namiesto ockovania sa testuje....a to nie som za ockovanie😆....zato sestra na are uz to ma za sebou sa smiala ze jej narastie dalsia hlava a tretia ruka😅😅

leninka75
20. jan 2021

@jacka ahoj......a dnes mozem znova ohadzovat...v noci napadla dalsia davka....dnes sa to bude horsie, je mokry a tazky 😨.....a co z velkou nocou???..nic som nepocula .....teda aka bude tvoja sestra vykonnejsia s dvoma hlavami a troma rukami!!!!......sen kazdej zeny😂....zastavala som sa Matelka, ale toto uz je cez..takto tvrdohlavo a za kazdu cenu testovat je uz chore ...a druha vec toto testovanie nema ziadnu logiku....dnes sa otestujem..test mi bude platit az od 27.1. a bude platit 7 dni 😂😂😂

jacka
20. jan 2021

@leninka75 ahoj
Aj my uz konecne mame neviem kto ma vacsiu radost😂😂😂😂konecne padol a traz moze priat teplo👎.......vraj velka noc ma byt taka ako vlani.....ale ked sa otestujeme budeme lietat v oblakoch😂😂😂😂...................hlavne v robote na take cudo nedaju dopustit😃.....uplne s tebou suhlasim s testovanim....cele zle....neviem keby to bolo ucinne robi sa to aj inde ....ale nie len my sme opice....ce mubtak nevie nik klepnut po...dacom...ach joj