icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
10. feb 2021

@leninka75 ahoj
To mi este volala jeho mama ci ho pustim k nim na prespatie........zas to kde sme.........myslim ze matka by yo ani nenapdlo to skor jeho nahovaraju lebo jeden chlapec je jedinacik ...........och popridavali im na hodinach...asi sa malo nudia tam musia viac😆😃

leninka75
11. feb 2021

@jacka ahoj.....tie prespavacky u nas boli ked boli baby tak druhacky 😂 ....vtedy sa to vsetkym deckam ohromne pacilo......napadol vam uz ten sneh?....u nas len tak poprasene, ale kosa je a fuci

jacka
11. feb 2021

@leninka75 ahoj
No vidis moji su opozdenci😂😂..........oooch tolko snehu konecne som spokojna😄😄😄😄😊.........ten vetrisko neprijemny....vcera nam zo strechy lavina padala dnes od susedov nas zasype😂...

leninka75
12. feb 2021

@jacka ahoj.....tak ste sa dockali snehu 😉..my sme si to uzili v januari, teraz len poprasok...nastastie...nemala som chut odhadzovat cely dvor......elektrinu ste mali?....

jacka
12. feb 2021

@leninka75 ahoj
Teraz som vo svojej kozi...skoda toho vetriska.....ale nevadi..........ja rada odhadzujem....norsie ked tp spadne zo strechy...brr....a vrr........nemali sme ...boli sme ako v praveku😀😀😅.........aj sa niekam chystate cez prazdniny?

leninka75
15. feb 2021

@jacka ahoj..vcera bol kraaaaasny den 😎.....boli sme nachytat D-cko.....taka zima je prijemna.....decka veget a ja pracujem....

jacka
15. feb 2021

@leninka75 ahoj
Veru paradne milujem takuto zimu.....😆😆😊😊.........veru aj moji konecne ziadny edu😂.....ty uz v praci pracujes?

leninka75
16. feb 2021

@jacka ahoj no a uz mam po radosti zo zimy..zamracene a snezi 😠.......pracujem stale z domu...tento tyzden zacal konciacim rocnikom semester, tak okrem ineho uz aj ucim......som s apo case ja primalovala, aby sa ma nezlakli 😂

jacka
16. feb 2021

@leninka75 ahoj
Veru dnes total hnus😡.........si dobra ja ked som videla petkovu ucku z sj....akoby prave vstala......tej by si sa zlakla😂😂😂..........baby si ako vychutnavaju volno?😊

leninka75
17. feb 2021

@jacka ahoj......baby su spokojne...hlavne Laurinka 🙂.....rano dlhsie spavaju nez bezne......chvilku kuknu telku a zalezu do izieb....vidim ich len na jedlo 😂....ale vecer, ked pridem z prace 😝... hravame spolocenske hry....som volala s kolegynou a v robote vraj peklo na zemi....

jacka
17. feb 2021

@leninka75 ahoj
No parada.....sa budes tesit do roboty 😕😨..............dakde som sa stratila? ...vecer ked prides z prace?........moji spolocensle len ked vypnu elektriku.......mas chvilu pre seba ked zalezu😊....naco teraz snezi ked ma prist jar😢😢😢....

leninka75
18. feb 2021

@jacka Ahoj..to bol pokus o zart.....ze ked sa zdvihnem od PC pridem z prace 😉......u nas dnes, že ked kuknem von z obyvky - hmla...ked kuknem z kuchyne slnko sa zacina ukazovat........tvoji najradsej len PC hry?

jacka
18. feb 2021

@leninka75 ahoj
No som ale chapava....😩.....moje nervy.......na pc su len poobede poial nejdeme von....potom po vecery.....az do 20tej.....hraju so spoluziakmi.........u nas slnieckomod rana....ale jar klope klop klop

leninka75
19. feb 2021

@jacka ahoj......kludne jar nech poriadne zabucha, nenahnevam sa....tak nam prislo, ze Laurinkina trieda po prazdninach nenastupi do skoly, ale maju dva tyzdne distancne....si mala vidiet, ako sa Laurinka potesila 🙂.........mala by som vytiahnut muskaty z pivnice, ze v akom su stave a trosku ich prebrat k zivotu...pekny vikendik 😍

jacka
19. feb 2021

@leninka75 ahoj
Veru lepsie jar ako toto co je vonku......nam v pondelok usiel hafinko......a vcera sme ho konecne nasli.....i ked chudy ale cely.............no kedze zvolen je v ciernej diere tu nik nepojde......ja si chcem 1x petunky vysadit ale nejdem sa dokopat ...daka som tento tyzden mimo.........aj vam uzite si ho spolocne😍

leninka75
22. feb 2021

@jacka ahoj..mate riadneho tulaka.....u nas zmena, Laurinka dalsie dva tyzdne na distancnom, si vies predstavit ako sa tesi......muskaty som vybrala, zda sa, ze dva korene su suche, ostatne pucia..uvidime co z nich bude......petunky ides siat semienka, ci kupis rastlinky?

jacka
22. feb 2021

@leninka75 ahoj
Ved mi aj slza vysla.....vytrhol sa aj z voditkom a bol fuc..........verim ze sa tesi....😍...moji o skole ani pocut ..tak by ma zaujmalo ktore decko sa tesi 😤.....mozno muskaty este vypucia aj tie...........chcela som si sama..uvidim ako sa rozhybem lebo sa sadia teraz.......inac kupim😆.......vonku jar vsimas😍😍

leninka75
23. feb 2021

@jacka Ahoj....veru jar ..vcera bolo nadherne, dnes je trochu pod mrakom..baby chcu ist byciklovat...no neviem ci im nebude trochu zima....som mala dnes zaberak...4 hodiny v kuse...po polovici mi hlas preskakoval 😀

jacka
23. feb 2021

@leninka75 ahoj
To je dobre ..aj moji chceli dnes..ze skocia do dalsej dediny😂😂😂aky vtipny...viditelnost taka ze dom oproti som riadne nevidela😡.............to si mala riadne...este aj o hlas prides........aspon deti budu mat radost😉😉....

leninka75
24. feb 2021

@jacka Ahoj...nemate vy dnes doma oslavenca?....ak ano vsetko naj, naj lepsie...a ak nie ...tak nic 😀........no jupi od pondelka budeme cierni.....dnes sa chystame aspon kolobezky vyvetrat....

jacka
24. feb 2021

@leninka75 ahoj
Mame aj si to vyuziva...vraj dnes nejde na online hodinu....juj aky vtipny😠😤.......dakujeme odkazem..........tak vitajte v klube my sme uz 2 tyzden...a dako mi je to jedno😉........jaaj my sme boli sa prejst a prisli sme ako vyvalany v bahenom kupeli.......ciate prasce...len u nas velmi nemame kde chodit ked nechcem medzi ten dav😉😆.....kedze jedna ci dve ulice........ale nadherne je😊😊😊

leninka75
25. feb 2021

Ahoj.....Maťko si dal darcek?..nesiel na vyucko 😂.....ako malo mu staci....my tiez len po cestach v dedine...mame sice prirodu kusok za domov, ale vsade kopec blata a mna stasne nebavi cistit topanky od blata a hlavne ked maju tak poriadne vrubkovane podrazky 😝......

leninka75
26. feb 2021

@jacka ahoj......juj vcera bolo super...vonku len v tricku......jedne zahon som vycistila.....sice dost blato, ale opatrne sa dalo....pekny vikendik 😎

jacka
26. feb 2021

@leninka75 ahoj
Ano ano uz by mohlo takto ostat.........aj moji ked sme sli von tak sa povyzliekali.....parada😊😊......aj vam pekny vikendik☺🌞

leninka75
1. mar 2021

@jacka Ahoj...kvietkove zahony skoro hotove..este precistit jahody a okopat ribezle.....a potom uz len presadzanie krickov....😎..........

jacka
1. mar 2021

@leninka75 ahoj
Wow ty si aka sikovna....ja sa do zahonu nedostanem....tam mam strasne mokro.....ale ak bude takto cely tyzden.....😆naklusem aj ja😊........ja si chcem par ks cibule posadit nech mam rychlo cerstvu😄

leninka75
2. mar 2021

@jacka ahoj ...vcera sme sa skoro stretli 😉.....aj my sme este minuly tyzden mali poriadne blatisko, ale cez vikend uz bolo OK.....to ako je s tym covid automatom?....my sme cierni a skoly funguju 🙄

jacka
2. mar 2021

@leninka75 ahoj
Hej vsimla som si..po dlhej dobe😊.............no ja som si dala do zeme cibulu...same blato tesim sa ked vyschne mam kupene lalie...potom ich tam supnem.....ale tulipany a narcisy sa tlacia..........som zvedko kedy sa vrati zima...dnes sme boli von s kratkym rukavom.......aj my sme cierno cierny a chodia deti......u nas sa hygienici nevyjadrili tak primatorka otvorila skoly......ja som v tom vsekom uz uplne stratena....mam ist s matkom na zubne neviem ci potrebujeme obaja test ci len ja...ci len on...tak radsej obaja sa dama vysturat...fuj

leninka75
3. mar 2021

@jacka ahoj....ked spominas lalie..objednala som si zo Starkla take tie obrie lalie, poznas?....minuly rok tu v dedinej jednej pani kvitli a boli uzasne 😍....potom ti odfotim.....ja som si dala teraz bezne lalie prvykrat do kvetinacov....v zemi mi to nieco zralo....stale som kupovala a stale som nic nemala 😠.....a k zubarovi si zavolaj, ti povedia co chcu az sa zbytocne nesparate 😉

jacka
3. mar 2021

@leninka75 ahoj
Fakt o tych som nepocula tesim sa na fotku.....😊😊☺.......ja mam kopec farieb...ale bielej mam malo tu davam do liehu......a kvitne medzi poslednymi tak sa vytesujem.......ja som dala aj mamine tiez z nich nic nemala.....som ja na crepnikovymi uvazovala ci by prezili zimu keby som ich presadila.....ktovie.....ale zas tolko mietsa ani nema ..kedze gladioly cinie........musela by som rozsirit😂😂.............neviem ci vobec mozem niekd bez testu......ale zavolam tej prijemnej sestricke..brr..sa minula povolaniu👎