Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj......baby su spokojne...hlavne Laurinka 🙂.....rano dlhsie spavaju nez bezne......chvilku kuknu telku a zalezu do izieb....vidim ich len na jedlo 😂....ale vecer, ked pridem z prace 😝... hravame spolocenske hry....som volala s kolegynou a v robote vraj peklo na zemi....
@jacka ahoj......kludne jar nech poriadne zabucha, nenahnevam sa....tak nam prislo, ze Laurinkina trieda po prazdninach nenastupi do skoly, ale maju dva tyzdne distancne....si mala vidiet, ako sa Laurinka potesila 🙂.........mala by som vytiahnut muskaty z pivnice, ze v akom su stave a trosku ich prebrat k zivotu...pekny vikendik 😍
@leninka75 ahoj
Veru lepsie jar ako toto co je vonku......nam v pondelok usiel hafinko......a vcera sme ho konecne nasli.....i ked chudy ale cely.............no kedze zvolen je v ciernej diere tu nik nepojde......ja si chcem 1x petunky vysadit ale nejdem sa dokopat ...daka som tento tyzden mimo.........aj vam uzite si ho spolocne😍
@leninka75 ahoj
Ved mi aj slza vysla.....vytrhol sa aj z voditkom a bol fuc..........verim ze sa tesi....😍...moji o skole ani pocut ..tak by ma zaujmalo ktore decko sa tesi 😤.....mozno muskaty este vypucia aj tie...........chcela som si sama..uvidim ako sa rozhybem lebo sa sadia teraz.......inac kupim😆.......vonku jar vsimas😍😍
@leninka75 ahoj
Mame aj si to vyuziva...vraj dnes nejde na online hodinu....juj aky vtipny😠😤.......dakujeme odkazem..........tak vitajte v klube my sme uz 2 tyzden...a dako mi je to jedno😉........jaaj my sme boli sa prejst a prisli sme ako vyvalany v bahenom kupeli.......ciate prasce...len u nas velmi nemame kde chodit ked nechcem medzi ten dav😉😆.....kedze jedna ci dve ulice........ale nadherne je😊😊😊
Ahoj.....Maťko si dal darcek?..nesiel na vyucko 😂.....ako malo mu staci....my tiez len po cestach v dedine...mame sice prirodu kusok za domov, ale vsade kopec blata a mna stasne nebavi cistit topanky od blata a hlavne ked maju tak poriadne vrubkovane podrazky 😝......
@leninka75 ahoj
Hej vsimla som si..po dlhej dobe😊.............no ja som si dala do zeme cibulu...same blato tesim sa ked vyschne mam kupene lalie...potom ich tam supnem.....ale tulipany a narcisy sa tlacia..........som zvedko kedy sa vrati zima...dnes sme boli von s kratkym rukavom.......aj my sme cierno cierny a chodia deti......u nas sa hygienici nevyjadrili tak primatorka otvorila skoly......ja som v tom vsekom uz uplne stratena....mam ist s matkom na zubne neviem ci potrebujeme obaja test ci len ja...ci len on...tak radsej obaja sa dama vysturat...fuj
@jacka ahoj....ked spominas lalie..objednala som si zo Starkla take tie obrie lalie, poznas?....minuly rok tu v dedinej jednej pani kvitli a boli uzasne 😍....potom ti odfotim.....ja som si dala teraz bezne lalie prvykrat do kvetinacov....v zemi mi to nieco zralo....stale som kupovala a stale som nic nemala 😠.....a k zubarovi si zavolaj, ti povedia co chcu az sa zbytocne nesparate 😉
@leninka75 ahoj
Fakt o tych som nepocula tesim sa na fotku.....😊😊☺.......ja mam kopec farieb...ale bielej mam malo tu davam do liehu......a kvitne medzi poslednymi tak sa vytesujem.......ja som dala aj mamine tiez z nich nic nemala.....som ja na crepnikovymi uvazovala ci by prezili zimu keby som ich presadila.....ktovie.....ale zas tolko mietsa ani nema ..kedze gladioly cinie........musela by som rozsirit😂😂.............neviem ci vobec mozem niekd bez testu......ale zavolam tej prijemnej sestricke..brr..sa minula povolaniu👎

@leninka75 ahoj
To mi este volala jeho mama ci ho pustim k nim na prespatie........zas to kde sme.........myslim ze matka by yo ani nenapdlo to skor jeho nahovaraju lebo jeden chlapec je jedinacik ...........och popridavali im na hodinach...asi sa malo nudia tam musia viac😆😃