Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Ja som mala plnu zahradu slnecnic...co som ja zasadila a co vtaciky 😉😉😆..........som aj petkovi do skoly kyticky z nich urobila.....ale o nizkej som nepocula.....ty ma normalne prekvapujes milo.........mna od vcera hlava boli...nic nezabera...porazi ma........sem tam aj ja kuknem co a ako....zaujmave toto ucenie.........som myslela ze dnes bude pekne tak prezliekam periny......len nie celkom cele slniecko svieti...len zmurka😤😉
@jacka ahoj..no krasa 😍......https://www.lumigreen.sk/eshop/semena-slnecnica... som si kupila.....vonku des...dazd so snehom......marec je taky nedobry mesiac lebo este stale ta zima nechce odist..pekny vikendik 🙂
@leninka75 ahoj
Jeeej ta je kraaasna😊😊😊😊☺☺...............ten mesiac si uplne vystihla nijaky...........von april rano hmla dazd teraz slnko...fuj....aspon som si melon posadila ......som zvedko co s toho bude...suseda ma inspirovala....taky ho mala kraasny je ho musim mat😅😅😅😅😅😅😅😅........aj vam pekny vikendik
@leninka75 ahoj
Veru kosa riadna....ach po teple totok.......no aj ja uvidim ci nebudem obchodovat s nim😂😂😂😉........och chudatko ....inac ja som zvedko do pojdu 2st do skoly po roku😨...ako ste vikendovali?...my len doma......nic sa mi nechcelo a nikam nemozme😂dobra kombinacia.......inac som merala matka.....skoro ma vykotilo..180cm.....dufam ze uz konci😤😂
@jacka ahoj..veru Karolinka minule hovorila, ze uz skoro kazdy mesiac z roka boli doma...nieco v minulom kole a nieco teraz.....Karolinka hadam rovno uz na strednu 😂.....dufam, ze Matko chodi na basket 😉.......mna uz Karolinka dorasta, ale velmi sa uz nepotiahne, zato Matko to este da .....doma sme boli..trochu sme robili po vonku, ale bolo desne blato....strihame stromy a hrozno svokre...take ho ma zanedbane..nechava kazducky konarik...si mysli, ze bude mat viac hrozna 😂
@leninka75 ahoj
Veru ved vy koncite..a kam ide dalej?.....si sa nic nevravela.......nas to caka o rok.....😓😭-kde sa to ponahla fnuk.............no jasne on a sport v lete ledva na bycikel aj to formou vyhrazania a vydierania...........aj co na prechadzky chodime.......katastrofa...........svokry ina kapitola😅ja nastastie o tej mojej nic neviem ani neviem ci chcem ...skor by som povedala ze nechcem vediet😆
@jacka ahoj.....ja mam Laurinku taku, ze ju musime tahat na prechadzky...potvora krpata..Karolinka chce ist na gympel, bud do PB alebo do Puchova....my sme tak zhruba v strede medzi tymito mestami aj ked busom ma lepsie spojenie do PB...a Matko je osmak?...som nejak pozabudla, ze si mu dopriala este rok lazo plazo 🙂....aj vie kde by chcel ist?...ta moja svokra je poslednu dobu celkom mimo zo svokra...ten sa rapidne zhorsuje....takze sa jej teraz ani nedivim...
@leninka75 ahoj
No moji dobrovolne nasilu.......pokial je takto von ze neprsi sup suo ako s babatkami😂😂😂😂..........och ja neviem kam chce furt to meni....uvidime.......a po gympli vie kam dalej ci to este daleko😊.......hej veru veget som mu dala....a nic mu neuslo.......to vies chlapci ....o 2roky pozadu ako baby😁...........vazne?nie je mu dobre?ja som myslela ze je lepsie ked nepises..........dnes sme boli na strojceku sme lahsino 200e...a 2mes o dalsie na spodne...katastrofa
@jacka ahoj....no daj ake rozne stredne skoly ste uz preberali 😉....u nas zatial po gympli medicina, ale ci sa to este nezmeni, neviem.....aj Karolinka by mala mat strojcek, ale nechce..povedala som si, ze nejdem nutit, ked bude chciet da si ho aj ako dospela..mam pocit, ze teraz je to fest dobry biznis pre zubarov...pomaly kazdemu druhemu dietatu ho odporucaju....
@leninka75 ahoj
Vravel naprv na lesnicku....potom obrazova a zvukova tvorba...este co si nepominam..musela by som sa ho opytat...no co ti poviem😅😅😇........tiez mam pocit ze riadny biznis......ale matkovi by sa nezmestili ocne zuby tak mu vytahovali male stolicky....aby sa mu to pekne spojilo tak to riesila takto....aspon ich nebude vytrcat ako upir zub ked sa usmeje 😂😂😂😂😂......a takto uz budeme mat pokoj mam strach zeby sa on postaral ked bude velky......
@jacka ahoj..juj ale to ma obidve super skoly...sice poriadne ine zameranim, ale pacia sa mi obe ...synovec chodil na strednu do Zlina, tiez nejaka PC grafika, web stranky a pod.....ty ale dnes sa vonku certi zenia...aspon u nas je katastrofa vonku ....a to chce zajtra Majo dorabat kus plota....na jesen stihol zabetonovat stlpiky a zajtra chcel, aby sme natiahli pletivo....no uvidime...pekny vikend!
@jacka ahoj dnes vymyslela sefka hura akciu.....vraj mame prist nachystat miestnosti na malovanie.....prisli sme a vsade stale ciste stavenisko..nic poriadne dorobene...vsake kopec prachu a spiny....vsetci samozrejme nadavali, ze co si to zasa sefka vymaslela...ale aspon bola spokojna, ze nas tam dotiahla....
@jacka ahoj.....okna ako jedine umyju upratovacky...vsetko ostatne my 😂.....ano u nas sa chodi do skoly...u vas su skoly zatvorene?.....viem, ze u nas v PB su niektore zatvorene, zato ze sme cierni, ale po dedinach sa uci normalne......neodolala som a kupila som si semienka zltych chery paradajok dnes by som ich chcela nasiat.....vikend sme mali pracovny, dorabali sme plot na jednej strane..hnusne sa to robilo...hlavne strasne blato bolo...a vy ako?
@leninka75 ahoj
😂😂😂😂😂ja som myselala ze vy tam upratovacky nemate😂😂😂😂.............u nas skoly otvorene i ked sme cierny uz asi 3t.....nechapem ako to vsetko funguje a ani nejdem patrat .......mam v halve chaos totalny 😆mnam tie lubim ale ja ich chcem vela tak si kupim uz priesadky...nemam ich velmi kde mat...😆.........aj tu blato hnus .....muz sa hral z drevom.....ja som chodila len kukat ako mi kvietky rastu😂
@jacka ahoj.....veru niekedy to vyzera, ze upratovacky nemame 😂......kebyze aspon priplatok dostanem, ale nic.......juj s tymi ciernymi okresmi to je sranda...minuly tyzden cca 30 ciernych a teraz zrazu len 20?????........😀..........teraz ked sa politici zeru navzajom, aj corona sa ich zlakla 😂
@leninka75 ahoj
Cosi priplatok....vam..niekomj do vrecka😂😂😂😂......presne som to aj ja hovorila cim vacsi bordel vo vlade....tym viac je cornka na ustupe😂😂😂mohli by sa pozrat a zabudneme ze tu aj bola😁😁😁😆....aspon nie sme po mesici cierno cierny.....konecen mame inu farbu😂😂😂aj ked neviem ci je v tom daka zmena😤😅
@jacka Ahoj...Lauri stale nadava, ze preco nie su doma 😂....ale inak sa jej dari.....prave v tomto tyzdni vypisujeme prihlasky na strednu...dostali sme aj terminy prijimaciek, ale ci budu aj realne zatial nikto nevie.....mohli by to urobit ako minuly rok, zobrat bez na zaklade prospechu.....vies comu nerozumiem?....maturitne rocniky pustili do skol, ale zrusili im maturity 😂...to ma aku logiku????
@leninka75 ahoj
Ja Laurinku obdivujem chudatko moje.....len aby este aj moji sa nepridali...zas daco vymyslaju.......nie nema logiku ziadnu.....ja uz celkovo nicomu nerozumiem😨😂😂😂.......mali aj prijimacky teda zrusit ...ved aky rozdiel .....konecne prestalo fukat ....zato slnka nikde.....dnes mali hodinu so psychologickou aj v telke byva. ....daka Tothova....vraj taka nuda😂😂😂😂

@jacka ahoj....vcera som neodolala a kupila som si semienka nizkej, plnej ozdobej slnečnice.......ja som mala teraz prvu zimu lalie v crepnikoch....boli len pod balkonom pri dome, nezakryte a uz tam nieco puci....tak som zvedava...len to asi musim viac hnojit....nakukla som na Laurinku a bohovsky sa pred PC hlasi 😀