Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj...uz sa zacinaju ucit od pondelka?....nasi dnes zberali smeti okolo skoly...nasa princezna co ma so vsetkym problem 😂......u nas je celkom prijemne..len kazdu chvilku prsi..vcera sme aj zemiaky za dom nasadili....skusame nejake extra skore. tak som zvedava....zajtra nejdem do prace, mam toho plne zuby..urobim si oddychovku..🙂
@leninka75 to ze nejdes do prace vie o tom aj vrchnost?😅😆...dnes tu tak fukalo studeno...ze som myslela ze mi aj parochnu odfukne.......kde zas ta jar trci.......aj matko dnes smeti a on s tou labou velkou rukavice roztrohol...tak sa robil ze zbieral😂😂ma rozum.........od pondelka nie az od utorka.....ale popisala take veci ....ze keby nebol siel prvy matko ..... sa aj bojim.......ze ako sa budu deti spravat dalsie dnu v skole a doma....
@jacka ahoj-.......nepovedala som nikomu, ze nejdem do prace len tebe :sweat_smile.......u nas fuci dnes a to sommyslela, ze pojdem sadit kvietky..doobedu som si upratala nech mam cez vikend veget...ozaj a chalani chodia na testy?....Matko bude manager 😂..ma na to lidi 😂....pekny vikendik! 😍
@leninka75 ahoj
V robote si im nechybala😅...........aj tu duje ako zadarmo...som myslela ze astry a cinie si posadim...ake kde ich budem nahanat ze😂😂😂😂😂.............veru matko sa nestrati😂.....musia v skole klok nerobia..nezatazuju tym ucky maju pokoj svaty.............aj vam pekny vikend😊☺
@jacka ahooooj....vsak chodim z toho upratovania jak zbity pes😢....tento tyzden 2x a dost...najblizsie idem az utorok buduci tyzden.....ja rozmyslam, ze uz idem dat salatove uhorky do sklenika a ozdobne tekvice sibnem rovno do zeme...hadam vydrzia.....ano aj ja som dnes pocula o zruseni testovania deti..
@leninka75 ahoj
Pre pana to este stale tam chodis?......sa tam striedate?..........ja som salatovky uz dala.......uz som tam dala aj redkovku som zvedko ktora bude skor😂😂😂😂..a tekvice som vlani tiez dala do kelimov a teraz to dam rovno von............bodaj by celkom zrusli testovanie....,vsetkeho vela skodi.......ked si citam po sebe....nirmalne sa cervenam kolko chyb....som urobila😤😳
@jacka ahoj.....este stale nemame upratanu kacelariu, maliar si tam urobil centralu a nevieme ho odtial dostat prec...asi sa tam dobre citi, dobra atmoska 😂......doteraz som si len labaky upratovala....mam tri pod palcom, takze roboty az az 😝.....tekvice som vcera nestihla, dam dnes...a asi aj kukuricu uz dam....na stare kolena sa stavam zahradkarom😂..doteraz som sadila tak max muskaty do kvetinacov 😂......
@leninka75 ahoj
Tak roboty ako na kostole😧......mozno budes mat noveho kolegu😂😂😂😆.........ja sa tiez chystam ....dnes mi bola cely den zima...tak som sa na to vykaslala....ved mi to neujde ze...akurat dnes som este z mrazaku vytiahla🌽🌽.....juj fajna je...matkovi sa zle je kvoli strojceku....ale prezije....vraj sa mu to nechce potom vyberat...nech zjem za neho.....celkom straneme ze😅😅😅😅ked sa v zemi vrtame😂😆😉
@jacka ahoj....a coze tak ti bolo zima?....u nas bolo vcera konecne fajne teplucko.....😎.....keby ten maliar bol aspon fesi, zhovorcivy.....ale vsak to ani nepozdravi 😠......chudatko Matko, ale vynasiel sa 😀....Karolinka strojcek odmietla....nutit ju nejdem....dnes mi to nasadene akurat super popolieva..
@jacka ahoj...u nas aj burka bola..som hned na teba myslela 😉....Laurinka sa v piatok vytesovala, ze ich nechaju doma, lebo na edu prisla sprava, ze jeden rodic je covid pozit, ale zatial maju prisnejsi rezim....cez prestavky len v triede a na wc cez hodinu ...a mame sa vsetci sledovat.....vikendy su u nas pracovne...a dlho budu..lebo ten bordel co tu nazvlacali svokrovci za 40 rokov sa len tak lahko neda upratat 😨😠....dnes sme mali prve prijimacky v PB..celkom bola Karolinka spokojna, tak uvidime..vysledky budu az 10.5....
@leninka75 ahoj
Mam pocit ze sa odstahujem ku vam............moji to maju stale..vobec nevychadzju z tried ani na velke prestavky nechodia...hlavne ze na tv bio a neviem co chodia bon ..neviem teda preco nie aj cez prestavku ved aj tak srpja toe deti pred skolu............som na vas myslela ze kedy ich asi mate kedze vcera zacinali......idete este na dalsie prijimacky?.......tak som zvedko ako dopadnete😊.........susedia co si vedla nas kupili dom....vsetko palia...tolko smradu....👎
@jacka ahoj..to je des...svokru seklo a musime obskakovat uz aj ju..vcera som cely vecer varila aj pre nich....ale je to trochu aj herecka ked u nich nie sme pocujeme ako buchoce a ked ideme kuk chytro si bezi lahnut lebo ju to boli 😂.....buduci pondelok ma dalsie....len neviem preco nas takto natahuju...keby viem, ze ju zobrali do PB do PU uz nejdeme....aj my mame takych susedov..som s nimi robila za to poriadky..prisli u mesta a myslelisi, ze na dedine mozu vsetko...kudoly dymu isli od nic, same sadze a ja pradlo na snurach...
@leninka75 ahoj
Veru piatok a von to vyzera na jesen........ideme k nasim konecne sa tesim ...aspon odtialto vypadnem......ani nemate predbezne vysledky?............tak zas ide na testy?chudatko..............presne aj tyto su z mesta......ale podla toho tempa ako robia na dome....sa tam nastahuju ked ja uz budem fialky vonat od spodu.........nech aspon mam klud😅😆.....svokra ina herecka.....ale stale ta ista diagnoza😉....pekny vikendik
@jacka ahoj..no dnes sme zabsolvovali prijimacky v Puchove...vraj boli tazsie a hlavne bez kalkulacky museli a mali najma zlomky...bolo tam uz len tak do 30 deti....zvysky 😂....a teraz rychlo veci do prace.....nastal posun u svokry..uz si stanovila diagnozu...ma ischias 😂....pojde na operaciu a rok bude mat bolesti 😂😂😂..pomoc.....
@leninka75 ahoj
Super dobra sprava😍😙...blahozelam..teda a kam ju das........som rada ze uz to mate za sebou.......ty mas tiez iny pridad dg svokra😅😅😅......hotova veatica este gula jej chyba.........mna od nedele boli hlava.....take tlaky...ze len vypustit ventil nech uz mam pokoj.......👎.......och dnes ake peklo som musela chalanom klimu zapnut mali tam 28st.........dnes leto zajtra jar v stvrtok zima...krasne😡
@leninka75 ahoj
No vonku uplna nadhera👎........sme boli na otocku u svorky..jeedna hroza......cely rok o deti ani nezakopla..nezavolala k sviatku nic proste nie su....a ked ich videla tak herecka 1 slzu vypustila.......svokro ..prisaham ako male dieta....uplne je pri nej vygumovany.....az mi je ho luto........vy ste ako vikendovali?
@jacka ahoj.....no tiez mas radost zo svokry 😠.....jedna herecka, druha hypochonder....a svokor ma ako tu chorobu?...vyliecil sa?......my cez vikend aj robota, aj ruka hore 😀...v sobotu sme boli u mojej babky, mala narodky a v nedelu som stihla nasadit fazulu, gladioly a uhorky...a dnes len prsi a prsi...v skole vraj jedalen topilo 😨
@leninka75 ahoj
Ano svokra rovna sa riadna dg.........esteze ju mam daleko...horsie je to s tebou😟...........svokor..nic take co sposobuje je mentapnu poruchu..lae pri tej zenskej bude debilny kazdy..ma rakovinu hrubeho creva oblickove kamene cukrovku.......strasne ako dopadol.......chudacisko......udajne ho rodicia tlacili do svadby s nou bo si mysleli ze ona jedinacik ako mu bude dobre.....juj a kolko krat mi vravel ze keby bol mladsi hned sa rozvedie............u nas zas ryza.....v zahrade.....aspon bude domaca.....a nas potocik ze domom co mava ledva 20cm ma vyse metra....ale je dobre urobeny tak ked pocasie dostane rozum.....mal by ostat tam kde je.........mne sa uz gladioly tlacia...len dufam ze sa z nic nestane ryza😆😉...........

@leninka75 ahoj
No parada........co ja viem tak u nas na skole to robia po vyucku...aj z m a sj............vcera aj dnes mal petko len hodinu z matiky aj to s triednou..........inac im to nezavidim .......ucka nam poslala mail som sla do kolien ....co vsetko ci caka od pondelka😨.........som pozerala pocasie...katastrofa zas nejde odist zima nepodarena😡