Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj.....preco kvoli skole?..kvoli strednej?.....Jasne stale sa ucia...buduci tyzden pisu monitor...z toto skusobneho mala matiku na 95% a slovenciu na 93%.....a Laurika tiez buduci tyzden pisu nejake testovanie 4.....uz aby boli prazdniny...najskor su 5 mesiacov doma a potom stale testuju..
@leninka75 ahoj
Asi sa zblazim s tohoto pocasia.....mam pocit ze to nema konca ........moj ocino sa chudak tak strieskal ........ze ma monokle pod ocami......akoby mal nos zlomeny.....no ked som ho videla......inac chalani sa tiez nevedia dockat volna...vraj kedy ich zas zatvoria.....😆
@jacka Ahoj....ani nehovor..pocasie cista katastrofa....cely maj prsi...slimakov je uz tolko ze az.....Laurinka pise vo stvrtok Komparo a Karolinka niekedy buduci tyzden Monitor....zbytocne, ale co uz......decka to maju na haku...a ucky sa divia, ze oproti cvicnemu z minuleho roku sa zhorsili...no preco asi?..vsak uz o nic nejde, tak na to hodili bobek.....no pekne!!!!..tatino sa niekde smykol, ci liezol tam kde nemal?
@leninka75 ahoj
No co ti poviem.....pocasie ako na hojdacke😨.........tie spiny bezdomovske hnusne nemam na nich slov su vsade😠😠😠............matko sa tesi ze bude monitor...budu mat riaditelske volno😂...........tiez mam pocit ze naco to je......radsej mali nechat maturity a toto zrusit............pocuj....som bola zaniest suchy chleba do susedov...a suseda celu tvar modru okrem brady......ze spadla na beton rovno na tvar.....len nechapem kde mala ruky😨.......ocino nevidel konar tak rovno tresol.....
@jacka ahoj.....uz som ti isla pisat, ze cooo aki bezdomovci???? 😨..ale docvaklo 😂......Laurinka dnes pise Komparo..chudatenko od pondelka bola z toho v strese...neviem ci im to ucka nejako hrozivo neopisala 😠.....suseda fakt spadla?🙄......zabudla som sa ta opytat: ako si oslavila narodky?...🙂
@jacka ahoj....no tu u nas stale cosi testuje..po 4. triede, po 5.....v osmicke cvicny monitor...a v devine ostry monitor 🙄😲.....riaditelka si moze ruku podat s Matelkovicom, obaja by len testovali 😂.....to ja som lepsia ja mam uz par rokov 20 😂..a nebud partyzan, aky bol darcek?😉
@leninka75 ahoj
Pre pana😂😂😂😂ty si to ako pekne prirovanala....😂😂😂😂😂........sa tu smejem esteze som sama samucka😅😅😅😅..........juj no musim zacat rychlejsie uberat roky uz meskam😅😅😅😅😅😅...........my si darceky nedavame....pokial si sama nekupim nemam....a to iste plati aj na vianoce😆..........pekny vikendik😊
@leninka75 ahoj
Pekne rychlo ti to ubehlo......neboj este na jesen bude😉......ani nevrav o zime.......kazdy den aslon prekurit.....presne v zahrade vsrtko stoji ako na brzde.......tie svine bezdomovske sa minpustilu do melonu...len kostrky mi zostalu😢😢😢...tak som si kupili priesadky..dufam ze im daju pokoj😟.........my sme grilovali v nedelu....teda muz von my dnu.....nechapem tomuto pocasiu...vraj v nizkych tatrach snezi preto taka zima😨
@jacka ahoj...to bola hlaska storocia😂..ze nezamestnatelna 😂.....nechcem zakriknut, ale tie bestie slizke, bezdomovecke este nezistili, ze vo vyvysenych zahonoch by sa vselico naslo 😝......konecne mi schadza fazula 🙏....sa vytesujem z kazdej novej rastlinky..len vcera som vobec nemala cas do zahrady ani nakuknut 😔....
@leninka75 ahoj
Ste si mali dat na vyvyseny zahon aj ohnuty plech ...tam sa potom nedostanu............ja som si dnes prekopkala zahradu.....aj bocko sa z vysky dival.....len som usla ..pecie slnko ako pripecene......bud je velmi teplo alebo zima...chcelo by to daky stred rozumny.....
@jacka ahoj...aj mama mala taku potvorku, ale im dohryzla izolaciu..az deratizera volali, nevedeli sa jej zbavit.....a minuly tyzden zasa mojej babke liska zadrhla 4 sliepky......cez vikend sme aj co to porobili aj pooddychovali...dali sme orezat taky mega velky orech, tak sme pilili konare a potom zasluzena opekacka 😍..a vy ako?
@leninka75 ahoj
Pre pana......u nas mala take obdobie ze par dni hadam aj tyzdnou ju nebolo pocut....a ked prisla...jedna katastrofa co dokazala po nociach......este par dni bolompocut asi partnera ju hladal....teraz ticho........ked sme sa boli prejst tak sme videli lisku aj s mladatkom.....takto su mile....ale keby mi daco podrhla......😧😠.........boli sem na bycikloch....a porobila som si okolo zahrady..inac som bola zalezena...........vy ste aj oslavovali?
@jacka ahoj... jej lisky aj my vidavame....zvycajne na ceste ako placku....vcera nad nami vsetci svati stali....na ceste nehoda...auta sa posuvali priskokom..zrazu treeesk a do auta za nami buchlo dalsie..mlady chalan neviem co robil, ale nedobrzdil..nastastie ten za nami mal od nas odstup inak by do nas buchol 😇...oslavili sme len tak vo stvorici...a teraz v sobotu varime gulas
@jacka ahoj.....take nieco o nechavani doma mi hovorila Karolinka..vraj jej spoluziacke sa v utorok nechcelo ist do skoly, tak povedala mame a mama ju nechala doma 😂😨....takze bud spravna mama a nechaj deti doma 😝...........mne sa dnes aleze vobec nechce....pod oknami mam disco...robosi este obkladaju spodok budovy a robia chodniky..maju vypeckovane radio..same moderne pecky a obcas do toho aj spievaju 😂..napoosledy hulakali na Senoritu ..jednoduchy text, noco ti poviem 😂....a ked nehraju diskutuju o babach 😂
@leninka75 ahoj
😂😂😂och ako mas veselo....ani domov sa ti nebude chciet ze😂😂😂.......ked to dorobia tak ti aj smutno bude za nimi😃........inac je to mile...super si to napisala😆.......................som chalanom ze o mesiac uz fakt nemusia do skoly😉😆.....som zvedko ako to idu vymysliet s vyltmi na konci roka......lebo mam pocit ze si asi dade pojdu len opekat😅😊
@jacka ahoj.....veru ťažko sa išlo domiv😂......v Karolinkinej triede už decká na školu z vysoká kašlú....veľa vymeskavaju.....alebo odchádzajú z vyučia....na druhej strane ani učitelia už nevedia čo s nimi.....tak im dávajú kadejaké divne projekty 🙄......tuším sú výlety zakázané.....len tak ako hovoríš .....opekačku v okoli.....inak ja som dnes doma😍.....v robote nemáme elektrinu.....pekný víkend!😎

@leninka75 ahoj
Mam pocit ze vody vsade doat...mozeme dat bahenny kupel.....😆....len skoda ze nam tam bude zima😅..........kludne aj dve vrecka ti dam😉.......v piatok ma matko posednie s psycho..kvoli skole...sa tesi ze sa nebue ucit😂.......Karolinka sa eset v skole uci?