icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
19. máj 2021

@leninka75 ahoj
Mam pocit ze vody vsade doat...mozeme dat bahenny kupel.....😆....len skoda ze nam tam bude zima😅..........kludne aj dve vrecka ti dam😉.......v piatok ma matko posednie s psycho..kvoli skole...sa tesi ze sa nebue ucit😂.......Karolinka sa eset v skole uci?

leninka75
20. máj 2021

@jacka ahoj.....preco kvoli skole?..kvoli strednej?.....Jasne stale sa ucia...buduci tyzden pisu monitor...z toto skusobneho mala matiku na 95% a slovenciu na 93%.....a Laurika tiez buduci tyzden pisu nejake testovanie 4.....uz aby boli prazdniny...najskor su 5 mesiacov doma a potom stale testuju..

jacka
20. máj 2021

@leninka75 ahoj
Ano kvoli strednej skole.....idu daco vypisovat a vysledky budu v oktobri....😩.......vazne idu mat testovanie?ved uz je prijata tak naco😠.......veru aj moji same pisomky........tiez si to mohli odpustit😤..........vy uz mate v skole hotovo vsetko vyriadene?

jacka
25. máj 2021

@leninka75 ahoj
Asi sa zblazim s tohoto pocasia.....mam pocit ze to nema konca ........moj ocino sa chudak tak strieskal ........ze ma monokle pod ocami......akoby mal nos zlomeny.....no ked som ho videla......inac chalani sa tiez nevedia dockat volna...vraj kedy ich zas zatvoria.....😆

leninka75
25. máj 2021

@jacka Ahoj....ani nehovor..pocasie cista katastrofa....cely maj prsi...slimakov je uz tolko ze az.....Laurinka pise vo stvrtok Komparo a Karolinka niekedy buduci tyzden Monitor....zbytocne, ale co uz......decka to maju na haku...a ucky sa divia, ze oproti cvicnemu z minuleho roku sa zhorsili...no preco asi?..vsak uz o nic nejde, tak na to hodili bobek.....no pekne!!!!..tatino sa niekde smykol, ci liezol tam kde nemal?

jacka
26. máj 2021

@leninka75 ahoj
No co ti poviem.....pocasie ako na hojdacke😨.........tie spiny bezdomovske hnusne nemam na nich slov su vsade😠😠😠............matko sa tesi ze bude monitor...budu mat riaditelske volno😂...........tiez mam pocit ze naco to je......radsej mali nechat maturity a toto zrusit............pocuj....som bola zaniest suchy chleba do susedov...a suseda celu tvar modru okrem brady......ze spadla na beton rovno na tvar.....len nechapem kde mala ruky😨.......ocino nevidel konar tak rovno tresol.....

leninka75
27. máj 2021

@jacka ahoj.....uz som ti isla pisat, ze cooo aki bezdomovci???? 😨..ale docvaklo 😂......Laurinka dnes pise Komparo..chudatenko od pondelka bola z toho v strese...neviem ci im to ucka nejako hrozivo neopisala 😠.....suseda fakt spadla?🙄......zabudla som sa ta opytat: ako si oslavila narodky?...🙂

jacka
27. máj 2021

@leninka75 ahoj
Juj chudatko moje.....vystresovane.....a vysledky budu kedy...ja si dako nespominam zeby moji mali daco na 1st😞..........vies ze celkom fajn...stale mam 30r😂😂😆😆😆😆😇😇😇........

leninka75
28. máj 2021

@jacka ahoj....no tu u nas stale cosi testuje..po 4. triede, po 5.....v osmicke cvicny monitor...a v devine ostry monitor 🙄😲.....riaditelka si moze ruku podat s Matelkovicom, obaja by len testovali 😂.....to ja som lepsia ja mam uz par rokov 20 😂..a nebud partyzan, aky bol darcek?😉

jacka
28. máj 2021

@leninka75 ahoj
Pre pana😂😂😂😂ty si to ako pekne prirovanala....😂😂😂😂😂........sa tu smejem esteze som sama samucka😅😅😅😅..........juj no musim zacat rychlejsie uberat roky uz meskam😅😅😅😅😅😅...........my si darceky nedavame....pokial si sama nekupim nemam....a to iste plati aj na vianoce😆..........pekny vikendik😊

leninka75
31. máj 2021

@jacka ahoj..juj tak dnes posledny den home officu 😢.......stale taka zima vonku...vobec nic mi poriadne nerastie....vsetko zabrzdene......ale zato slimaci si veselo lozia....vcera sme mysleli, ze budeme opekat, ale kazdu chvilu prsalo a zima bola....ako ste vikendovali?

jacka
31. máj 2021

@leninka75 ahoj
Pekne rychlo ti to ubehlo......neboj este na jesen bude😉......ani nevrav o zime.......kazdy den aslon prekurit.....presne v zahrade vsrtko stoji ako na brzde.......tie svine bezdomovske sa minpustilu do melonu...len kostrky mi zostalu😢😢😢...tak som si kupili priesadky..dufam ze im daju pokoj😟.........my sme grilovali v nedelu....teda muz von my dnu.....nechapem tomuto pocasiu...vraj v nizkych tatrach snezi preto taka zima😨

leninka75
1. jún 2021

@jacka ahoj..na bezdakov sme kupili take modre granulky...vraj ich to laka viac ako priesady a potom z toho zdochnu....kolegyna si chvalila kelimky s pivom.....aj my sme chceli grilovat, ale vzdali sme to ..stale prehanky a zima.....

jacka
1. jún 2021

@leninka75 ahoj
O tych granulkach som pocula...ale nie je to na 100%.......vraj aj skrupiny od vajicok okolo dat...musim daco vyskusat skoro ako vsetko pozeru.......som zvedava ci fakt pride teplo..lebo ani dnes to tak nevyzera...ten monitor....aka fraska nemam slov👎👎👏

jacka
2. jún 2021

@leninka75 ahoj
Tak je neviem ale ani na dnes to vyzera na teplo👎......v pIatok sa neucia maju olympiadu😅😅😅vraj konecne😄.......

leninka75
2. jún 2021

@jacka ahoj....akurat vcera som volala s mamou a tiez jej zozrali melony aj cuketu...muz hovoril, ze nam sa pustili uz aj do zemiakov 😂..pazravci.....u nas je dnes suprovo 😎.......pocuj kamoska a ty uz zamestnanie vobec neriesis, budes zena v domacnosti?

jacka
2. jún 2021

@leninka75 pocuj akurat mi dnes muz ze ty si uz nezamestnatelna😆.......jaj musim sa uz rozhybat.....daco pokukat.............vidis to....este aj krumplov sa im zachcelo..mne aj slnecnicu vyzrali........astry....niezeby burinu zrali.....

leninka75
3. jún 2021

@jacka ahoj...to bola hlaska storocia😂..ze nezamestnatelna 😂.....nechcem zakriknut, ale tie bestie slizke, bezdomovecke este nezistili, ze vo vyvysenych zahonoch by sa vselico naslo 😝......konecne mi schadza fazula 🙏....sa vytesujem z kazdej novej rastlinky..len vcera som vobec nemala cas do zahrady ani nakuknut 😔....

jacka
3. jún 2021

@leninka75 ahoj
Ste si mali dat na vyvyseny zahon aj ohnuty plech ...tam sa potom nedostanu............ja som si dnes prekopkala zahradu.....aj bocko sa z vysky dival.....len som usla ..pecie slnko ako pripecene......bud je velmi teplo alebo zima...chcelo by to daky stred rozumny.....

leninka75
4. jún 2021

@jacka ahoj konecne piatok!!!..po tom home office su mi tyzdne nejake dlhe 😅....vcera vecer bolo konecne celkom fajn vonku, tak sme posedeli s kavou pod orechom....🙂......kopec prace muz naplanoval na vikend..to zasa bude 😝..vecer odpadnem jak poleno....pekny vikendik! 😎

jacka
4. jún 2021

@leninka75 ahoj
My musime teda muz na vikend pod strechou poriadit a poopravovat...mali sme tam navstevnika .....tak sa zapoti............hej aj deti to iste ze tyzden v skole je vecnost......vraj
takto by uz bol jul😂....tak si uzite a hlavne aj oslavte😊

leninka75
7. jún 2021

@jacka ahoj..co vam vliezlo pod strechu?..kuna?....aj u vas bola v sobotu burka?.......konecne je teplucko...v nedelu uz aj bazen zacal muz chystat.....krasny tyzden pred nami a my v praci ....

jacka
7. jún 2021

@leninka75 ahoj
Presne dufam ze sme sa jej zbavili a nepride.........cosi tu pafol majovy dazdik....aj to asi 5min.......strasne to slnko pali.........veru hlasia az teplo na tento tyzden.....ako ste vikendovali?

leninka75
8. jún 2021

@jacka ahoj...aj mama mala taku potvorku, ale im dohryzla izolaciu..az deratizera volali, nevedeli sa jej zbavit.....a minuly tyzden zasa mojej babke liska zadrhla 4 sliepky......cez vikend sme aj co to porobili aj pooddychovali...dali sme orezat taky mega velky orech, tak sme pilili konare a potom zasluzena opekacka 😍..a vy ako?

jacka
8. jún 2021

@leninka75 ahoj
Pre pana......u nas mala take obdobie ze par dni hadam aj tyzdnou ju nebolo pocut....a ked prisla...jedna katastrofa co dokazala po nociach......este par dni bolompocut asi partnera ju hladal....teraz ticho........ked sme sa boli prejst tak sme videli lisku aj s mladatkom.....takto su mile....ale keby mi daco podrhla......😧😠.........boli sem na bycikloch....a porobila som si okolo zahrady..inac som bola zalezena...........vy ste aj oslavovali?

leninka75
9. jún 2021

@jacka ahoj... jej lisky aj my vidavame....zvycajne na ceste ako placku....vcera nad nami vsetci svati stali....na ceste nehoda...auta sa posuvali priskokom..zrazu treeesk a do auta za nami buchlo dalsie..mlady chalan neviem co robil, ale nedobrzdil..nastastie ten za nami mal od nas odstup inak by do nas buchol 😇...oslavili sme len tak vo stvorici...a teraz v sobotu varime gulas

jacka
9. jún 2021

@leninka75 ahoj
Fiha to ste mali stastie..teda........esteze je vsetko v poriadku.........dufam ze budete mat aj super pocasie....... na buduci tyzden maju obaja tyzden pisomiek.....vraj ich mam nechat doma😨

leninka75
10. jún 2021

@jacka ahoj.....take nieco o nechavani doma mi hovorila Karolinka..vraj jej spoluziacke sa v utorok nechcelo ist do skoly, tak povedala mame a mama ju nechala doma 😂😨....takze bud spravna mama a nechaj deti doma 😝...........mne sa dnes aleze vobec nechce....pod oknami mam disco...robosi este obkladaju spodok budovy a robia chodniky..maju vypeckovane radio..same moderne pecky a obcas do toho aj spievaju 😂..napoosledy hulakali na Senoritu ..jednoduchy text, noco ti poviem 😂....a ked nehraju diskutuju o babach 😂

jacka
10. jún 2021

@leninka75 ahoj
😂😂😂och ako mas veselo....ani domov sa ti nebude chciet ze😂😂😂.......ked to dorobia tak ti aj smutno bude za nimi😃........inac je to mile...super si to napisala😆.......................som chalanom ze o mesiac uz fakt nemusia do skoly😉😆.....som zvedko ako to idu vymysliet s vyltmi na konci roka......lebo mam pocit ze si asi dade pojdu len opekat😅😊

leninka75
11. jún 2021

@jacka ahoj.....veru ťažko sa išlo domiv😂......v Karolinkinej triede už decká na školu z vysoká kašlú....veľa vymeskavaju.....alebo odchádzajú z vyučia....na druhej strane ani učitelia už nevedia čo s nimi.....tak im dávajú kadejaké divne projekty 🙄......tuším sú výlety zakázané.....len tak ako hovoríš .....opekačku v okoli.....inak ja som dnes doma😍.....v robote nemáme elektrinu.....pekný víkend!😎