Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
tu ziadna nebola.....trosku poprsalo....a uz zas pecie......a to som sa tesila....ze konecene sa zlutuje aj nadomnou a posle ....a vidis...............zacala som spievat...ale nejak zacali vadnut tak som ich pohladkala😝................nechapem zas maju v izbach 26st....a to je rano....
@leninka75 ahoj
jeejda da.....Karolinke vsetko najlepsie😍....juj uz velka slecna..........pre pana to mas dobra na skapatie......fuj....aspon ventilator mas?...ved to sa neda ani rozmyslat.................to ma nenapadlo vyskusam na praslicku na tu nefunguje nic len ruky.....😝......................tak si uzi dovolenku a riadne oddychni😍..aj vam pekny vikend
@jacka. Ahoj.... dakujeme😍......včera som si užila prvý deň dovolenky nič nerobením.....😁.....a vecer som išla na zumbu.....a dnes idem robiť mätový sirup....mňam strašne ho mám rada.....a stále rozmýšľam nad oknami 😂....zatiaľ ešte cez Ne vidno tak neviem treba netreba ich umyť?🤣.....a vy čo žiadne výlety?
@leninka75 ahoj
ale ba ked bude mat muz dovolenku.....a to bude asi august............ja som robila z bazy.....le teray frci u nas cista voda.....tak ostal kute😝...............no ja som okna zaciatkom juna.....ale to uy nebolo vidno.........inac sa ti super zacala dovolenka..len tak dalej pokracuj😍
@jacka ahoj......konečne zasa leto 😎.......na zbernom dvore musia z nás byt nadšení......už sme tam ráno zasa vlečkou svokrovcov bordelu vyviezli....a takých ešte bude niekoľko.....juj tak by som potrebovala čarovnú paličku.....švihnem a je hotovo podľa našich predstav.....rozhodli sme sa, že všetci potrebujeme zmenu, tak zajtra ideme na 5 dni do Vyhni....už sa teším, že nebudem varit😍.....pekný vikendik!!!🙂
@leninka75 ahoj
jej parada......hej to varenie je otrava.......tesim sa s tebou...nam nesla elektrina od ý do 18tej....katastorfa na dva dni a zajtra zas......ale pokial to precitas tak aj zabudnem........😅.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale taka palicka by sa aj mne zisla...........svokra neprotestovala?......ake boli satocky....dufam ze posles daku foto ako ti je tam fajnucko😍..................uzite si volno😘
@jacka ahoj...to je počasie!!!!...bleeee......morské oko hore pri PL???.....vraj je tam dlhá šlapačka po asflatke, či?......to ste boli všetko na otočku?....inak a fotodokumentáciu mám kde???????😠.......teda Peťko je riadne šikovný!!!! 😘....čo skladal, aký obrázok?...ja mám Laurinku nejakú ukašlanú..asi to kúpanie v tajchoch jej neurobilo dobre...
@leninka75 ahoj
no pocasie cista jesen....jedna radost.........nie na zempline...do PL az ked sa tato korona ukludni....a presne to morkse oko z PL robil petko na puzle..........naotocku sme sli....fuj kolena v haji....ked sme to len vecer vydumali....sme mohli dade prespat.....ale v stredu prisel vymienat kotol....na pelety...a dnes sme boli pri VK.....modry kamen..muzeum hraciek a babok.......som mys ze aka sprostost.....a celkom fajne .............len Laurinke je prechaldnuta?....a vy sa este niekam chystate?......posielam aj fotocky
@leninka75 ahoj
riadna kosa aj tu fuj..normalne na ponozky😨...........a asi v bazene sme skoncili.....rano mi skor aj zuby vypadli..............som myslela z az buduci tyzden ides do roboty...dako to rychlo ubehlo🤐................dnes som uhorky vytrhala....po tej burke skoncili uplne.....
@leninka75 ahoj
Ano aj moji ...vraj kedy ju zas zavru....ved este ani neotvorili....🤣......ze este tyzden a koniec ..a ja tyzden je este vela........tak ocino je uz doma...kludovy rezim...uzasny je o 2t vraj chce krumple vyberat....vtipny.....dako im to pocasie nejde ...kratsy stale vedu🤣
@jacka ahoj...juj musite dozerat na ocina, aby dodrziaval klud 😉....u nas vcera celkom fajn a dnes uz zasa prsi...presne som vcera obzerala zemiaky, ze uz by mohli ist von...len ideme teraz od soboty do utorka do Liptovskej Osady...este trochu oddychnut a potom potiahneme do Vianoc bez dovolenky ...........ty si uz urodu pozberala?
@leninka75 ahoj
to vies s nim ako s malym dietatom.....😠.........veru vcera parada.....dnes cista jesen........som zvedko kedy pojdu von.....stale mokro........akurat len uhorky...cibulu....zbytok ma cas a glaioly som podcvikala kvety..nech uschne rychlejsie.....ale asi len s ventilatorom 😝.--wow idete oddychovat....parada...nech vam vyjde pocasie😘

@jacka ahoj..ako ste vikendovali?...konecne naprsalo, len uz by zasa mohlo prestat😀......konecne som sa vcera prinutila vyhadzat a upratat spajzu..pol dna som to robila....brrr....