Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
dufam ze Laurinka bude mat dobru triednu,,,.........hadam si sadnu.........Karolinka aj niekoho pozna ?..myslim ci niekto zo spoluziakov nesiel ..............ake mala pocity ked sla prvy den?.........chalani v pohode....matko posledny rok.......vraj budu len opakovat.......petko vraj jeden den stacilo😂
@jacka ahoj....pozerala som Laurinkin rozvrh a takmer vsetky predmety maju delene na dve polovice.....a to ich podla mna zasa tolko v triede nie je..len 23.......Karolinka isla sama od nas zo zakladky, ale ma to v triede ako doma 😂..sedi s dakou Laurou 😀.....je ich 26, z toho 6 chlapcov..ked osm sa opytala ci su fesni, tak som dostala odpoved, ze vsetci maju dlhe vlasy 😂..,.z toho teda vobec neviem ci su fesni ci nie 😉..zatial sa spoznavaju, tak uvidime.....dnes rano mi pisala, ze 1.A je uz v karantene 😂..dlho to ackarom nevydrzalo....Karolinka je 1.C......u nas v devine brali same nove veci, u vas je to mozno inak...Petko je zmiereny, ze to nebude len jeden den??? 😂
@leninka75 ahoj
tak dufam ze sa Karolinke bude pacit........fiha ha to ryhlo skocili v karantene.....len by som chcela vediet kde su tie testy co ich malai testovat 2x do tyzdna..........to dala trefnu odpoved😂...mozes si domysliet😂.....moji boli dnes na brannom..od zajtra sa im to zacina......cosi to sa zmieri len na konci skolskeho roka😂
@jacka Ahoj.....to dufam aj ja 🙂.....testy sme este ani my nedostali...vraj sme v poradi....velky zaujem je o to...ale zasa na druhej strane, keby to riesili skor a nie tyzden pred zaciatkom skoly, mohli uplne v pohode vsetk stuhnut naskladnit a rozdat...aj Laurinka je dnes na brannom...
@jacka ahoj..veru sefka nieco spomila, ze v CR testovali komplet vsetky deti viackrat....Laurinke prisiel kloktaci negativny 🙂,,,,,,,u nas v robote sa veci menia kazdy den...za 1 a 1/2 tyzdna by sme mali zacat..uz boli aj rozvrhy, zrazu ich zmazali a vraj nieco vymyslaju a co nikto nevie......Karolinka dnes uz brala knihy..takze asi sa uz zacnu ucit.....
@leninka75 ahoj
Dnes som.si bola vybrat az 5ks..vraj mame s nimi seyrit a daju nam vediet kedy mozeme testovat...tak mam dost...a na kloktacie sa ani nepytali....to je system toto.......veru nadherne je...my sme boli dnes na gastre a odtial sup nasim krumple vybrat....a petko mal ist na exkurziu do bojnic a do modreho kamena.....v oktobri na plavecky.....mam pocit ze im to vsetko zrusia....zbytocne sa deti tesia
@jacka ahoj.....no my sme zatial testy domov nedostali..vraj sme v poradi.....Karolinka zasa mala mat lyziarsky a to im rovno povedali, ze nebude..vraj len na denne dochadzanie by sa dalo a to zasa deti nechceli...Karolinkina triedna dala rodicom domacu ulohu 😂...napisat nieco o svojich detoch.....asi napisem, ze mam genialne dieta 😂..........som zvedava ci budete mat plavecky....ako na gastre?...a co ocino?...pekny vikendik 😎
@leninka75 ahoj
Tak sestry v BB dostali celu skatulku.....tak nechapem ten system.....tak tie exkurzie uz zrusili.....matko nieco splietal o lyziarskom..ze je dost mozne zeby sli len zaockovany.....vtipne........triedna nema chybu😇😄....ved len to najlepsie mas doma ze😘.....ocino uz lepsie dnes ide na rtg klucnej a v pondelok ct...aj vam pekny vikend😊
Ahoj..to od kedy su vikendy take kratke???😨.....este jednu nedelu by to chcelo.....co ste robili?
@leninka75 ahoj
O tomto aj v matkovej triede hovorili ucitelia😁....ja ked som videla kooolko ludi tam je...zbytocne tieto opatrenia......viem ona je onko pacient..len to ze nikam nechodi akurat len po dvore uz ani do zahrady nechodi a aj tak si ju nasiel....ale byva u nich dcera s priatelom....tak asi len od nich....68rokov......tak ty dnes vegetos...parada....ja dom si gladioly vyberala ale par som nechala dake opozdene kvitnu🙃.........ja som bola s matkom minuly tyzden...pri citani som.s nim citala a nevidela som riadok ...krasa🤪
ahoj......som ocknuta, takze mam green pas v mobile.......vcera sme isli skusit s Karolinkou do kaviarne a na terase, vraj v pohode 😀....len ZA bude od pondelka cervena, tak do prace si nesmiem zabudnut respirator...u nas v PB zatial len ruskami kedze sme oranzovi..toto bude desne pri prechadzani medzi inak zafarbenymi okresmi 😨..vcera na gympli nam dali tiez len 5 testov........pekny vikendik!!!
@jacka ahoj....ano sme obaja ockovani....obidvaja robime vo velkych kolektivoch, ja naviac chodim MHD....byvame teraz uz len so svokrou, ale vtedy tu bol este aj chory svokor...takze dovodov viac nez dost.......ja mam pocit, ze to zalezalo od sikovnosti riaditelov a od znamosti ake mali na uradoch 😀...ako ste vikendovali?
@leninka75 ahoj
Jasne ja chapem....ved treba sa zaockovat ked niekto musi a chce...tu je jedna rodina co mali na vianoce kovid v maji sa bezali zaockovat aby nemali problem ked pojdu k moru....aj dceru tak dali....ale zaockovat sa kvoli dovolrnke alebo loterii sa mi zda ze je uz cez.......doma boli sme na bycikloch petkovi chyba este 300km do 5000 tak to chceme este stihnut ...hadam do 2t to dame......a menili sme kotol tak muz sa motkal v kotolni....vy ako?
@jacka ahoj.........to je sila, ze kvoli dovolenke 😠..to by som neurobila.....to mate paradne nabicyklovane 👍.......co sa vam kotol pokazil?...my cez vikend len doma...motali sme sa po dvore...a konecne som vsetko oblecko po detoch pretriedila a rozdelila kolegovi, bratrancovi a nejakej rodine co bola vyhlasena zbierka...konecne som sa toho zbavila...
@leninka75 ahoj
Aj nas tlacia ...len petkova triedna...setrite testom...ine nebudu...matkov triedny..testujte testy budu....tak sa vyznaj ..ale od pondelka sme zas oranzovy....ja to nechapem...🤣🤣🤣.......veru hnus vonku...ale tu sem tam aj slnko vykukne..🌝....paradne sa kuri...ani hnut sa nemusim...ani popol vysypat....len si sedim v teplucku😇

@leninka75 ahoj
Lalie nechavam v zemi....a mam ich cim dalej tym viac😁.......som chcela este kukuricu vytrhat....ale take blato....kaslem na to ked trochu preschne.......aj moje kvitli.....i tak sli ta het😀..pekny vikendik