icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
29. dec 2021

@jacka ahoj...tuto vianocnu pohodu mam rada😍.....doteraz som ani varit nemusela stale sme dojedali vianocne menu....a konecne sme mali biele vianoce...ako sa mate?

jacka
29. dec 2021

@leninka75 ahoj
Áno aj my funime....dojedame...muž chodí do roboty vraj aby mu vytrovilo 😜.......veru treba si túto pohodu vychutnať.....a presne biele...konečne aj keď už sneh asi dlho nevydrží.....dnes boli chalani v meste.... trošku sa potarat so spolužiakmi........ale ináč pohoda.....a vy sa ako máte... poslúchali ste🥰

leninka75
30. dec 2021

@jacka ahoj....to mas supet, ze chalani ti uz dopraju chvilku kludu 😍.....robis taxi ci chodia busom?....moj zacal vyrabat budky pre vtaky....to uz sa nudi 😁....ma rozplanovane 4....jedna uz je na strome, druhu doraba.....ale celkom sme posluchali....aj ked vlastny novy dom som zasa nedostala.....snad o rok😉.....u vas kto najlepsie posluchal?

jacka
30. dec 2021

@leninka75 ahoj
Neboj....treba veriť..?bude aj dom!😍............vidíš mne Maťo urobil jednu tá nám stačí..?dávam im oriešky.... 🌻....čo som mala v záhrade..trošku 🌽.......každé ráno keď ideme von...pokiaľ sa vrátime sú fuč....... vieš čo asi chalani ...i keď neviem neviem.......chodia busom.....o 13tej a o 15.30 nazad...to im stačí aj tak počasie na zaplakanie 😭

leninka75
10. jan 2022

@jacka ahoj...........som si az teraz uvedomila, ze som to tu flakla 😇.... ten cas strasne leti.....a zvlast ked sme mali bud my navstevu, alebo sme niekam isli.....chalanom sa chcelo do skoly?

jacka
10. jan 2022

@leninka75 ahoj
Veru letí to ako bláznivé....nechcelo...už sa zase tešia kedy to zavrú 🤣🤣.......? babám sa chcelo?....?a tebe?😁

leninka75
11. jan 2022

ahoj.......ty neprovokuj 😝......nam sa nikomu nechcelo 😖.....v nedelu som vzdychala, ako nam bolo pred rokom super, ked totu rekonstruovali a nechodili sme do prace 😍......ale zacinaju na stvat ucky...uz sa deckam naplanovali pisomiek, ze sa mozu pototo....u oboch su nejaki pozitivny doma v karantene...

jacka
11. jan 2022

@leninka75 ahoj
Presne..........???v piatok ráno som počúvala ako vravela dala z ministerstva....?aby im dali pokoj s pisomkami a skúšaním....a do dvoch hodín.....súdu písomka...... z bio........koniec totok.........drbnete učky.........to už v kantene? ešte ani škola nezačala😂..............Jaaaa provokovať coosiiii....😁😉🤣

leninka75
12. jan 2022

@jacka ahoj.....aj u vas duje taky studeny vetrisko?.....u nas uz asi 3 den a este znasobuje tu kosu co je vonku, brr.......nic sami nechce..

jacka
12. jan 2022

@leninka75 ahoj
Fuj ani nevrav....hrozne studené vetrisko.......už len zabaliť sa do spacáku a tak von.....aspoň že slniečko svieti.......baby si zvykli už v škole?...a ty si sa už zabehla?😁

leninka75
13. jan 2022

@jacka ahoj...ja sa uz nezabehnem asi nikdy 😂......nasej sefke kvalitne posibkava uz dlhsiu dobu, tak si to vies predstavit..😨........Karolinka uz ma nejake predmety uzavrete....na tom gympli su nejaki sikovni.....a Laurinka ti pisu pisomky jaj divi...u vas ako ?

jacka
13. jan 2022

@leninka75 ahoj
Nikdy nehovor nikdy😂😂😂.......to je vážne ...na to sú lekári 😂🤣........také blbé predmety ako info...či občianska náuka.....majú uzavreté...zbytok píšu...ale až budúci týždeň...dali im čas na zobudenie sa...😁

leninka75
14. jan 2022

@jacka ahoj....vcera ma pot zalial, Karolinke prislo na Edu, ze kombinovana vyucba.....zacala sóm nadavat, ze boli az 4 dni v skole, ale nakoniec bol pozit ziak v inej triede, ale maju spolocnych neocko ucitelov a ti museli zostat v karantene...ale myslim, ze je to otazka kratkeho casu, kedy zostanu zasa doma...pekny vikendik 🙂

jacka
14. jan 2022

@leninka75 ahoj
Veru otázka času..........mne prišlo zas na edu....že koľko testov som minula...veeelmi vtipné...to už tu asi každému druhemu s tohoto všetkého preskakuje......vy sa ako máte???čo idete robiť cez víkend?

leninka75
17. jan 2022

@jacka ahoj.....a kolko testov si minula?? 😂......sestra mi hovorila, ze na zakladke v Senici kde uci uz maju 5 tried v karantene.....v mojom okoli je zatial ticho pred burkou.....stale sa nam ani jednej nechce chodit do prace a do skoly 😇.....cez vikend muza mykalo robit po vonku, pretoze v sobotu bolo super, tak jarne.....ale nastasie skoncil zasa pri budkach 😂......a ja som konecne zatriedila vsetky papiere co som hadzala do krabice, ze niekedy urobim...a to niekedy konecne prislo 🙂...vy ste co robili?

jacka
17. jan 2022

@leninka75 ahoj
No aká si šikulka.....mne tiež dlhšie trvá pokiaľ nás k niečomu dôležitému dokopem........deti nešťastné že ešte stále chodia do školy......ktovie či ich ešte takto zavrú.......tu tiež ticho nikto nič.....a vraj v pol januára príde ....omikron......no stále o ňom nepočuť.....ale nech si je tam niekde inde...... víkend....Peťko bol na oslave.....nebola som veľmi nadšená.....ale ťažko mu mi bolo zakázať.....a Maťko ten šiel niekde na cvičisko s mužom šoférovať....a ja sama domka.....😁.....ale som ti nevravela...že ma skoro vykotilo?....tak pekne sa prechádzame na ceste medzi stromami....a som bola pozadu za moji chlapmi.....a len počujem suchot lístia.....a zosilňoval sa...ja behom za nimi.....ani som s neotocila od strachu.....a preletelo asi 5 jeleňov....cez cestu rovno do lesa....skoro som umrela...ale krásny neboli.. velikánsky....

leninka75
18. jan 2022

@jacka ahoj...zasa si bola v ZOO? 😂...aale dobre si urobila, že si Peťka pustila....nedá sa do nekonečna len doma sedieť.....Maťko sa už zodpovedne pripravuje na vodičák 🙂.......ty s ním nepôjdeš trénovať?......ozaj a prihlášku na sš kedy dávate?...

jacka
18. jan 2022

@leninka75 ahoj
Bola...a skoro ma aj porazilo 😂😂😂😂😂😂.......ešte si deti srandu robili že sa bojím jeleňov😂..........veď Peťko bol aj tak len zo svojimi spolužiakmi vraj nik cudzí tam nebol............ja s Maťkom..nemôžem....to by nás aj slimák predbehol.....to nedám.......neviem nič o prihláškach.......vraj im bude učka rozdávať.......

leninka75
19. jan 2022

@jacka.............ahoj .......vsak chlapom povedz, ze ale medveda by si zlozila 😂........ja som zvedava aky budeme mat semester....ako som dnes pocula, tak vrchol Omicronu ma byt prave v case zaciatku semestra....len sa mi to zda, alebo teraz fakt nejako rychlo uzatvorili ucitelia znamky z prveho polroka?

jacka
19. jan 2022

@leninka75 ahoj
Tiež som ostala v šoku že sa dako ponáhľajú s tými známkami......a Peťko je doma..chlapec čo bol u neho na oslave je pozitívny....co ti poviem.....žijeme už ako v base.........dúfam že ostane negatívny......dnes sme boli na gastro....jedna katastrofa...... najradšej by som sa niekde zavrela a vyrevala

leninka75
20. jan 2022

@jacka ahoj...presne tak na narodeninovej oslave sa nakazila aj Laurika a vsetky dievcata co tam boli 😀....ale oni to asi schytali pocas tyzdna v triede od spoluziaka a po oslave to u vsetkych prepuklo....... neboj zvladnete 😘

jacka
20. jan 2022

@leninka75 ahoj
Áno tak to ma teší...aspoň viem čo má čaká 😂😂😂.......... uvidíme..,.zatiaľ ešte nikto nič....a včera ďalší šok........Maťko ide na lyžiarsky......,...neviem čo k tomu dodať...........jasne dáme to....len ten prvotný šok.....

leninka75
21. jan 2022

@jacka ahoj....si predstav, ze aj z gympla vcera pisali, ze decka mozu ist na lyziarsky, ze kto ma zaujem 🙂.....Maťko budu dochadzat, ci s prespanim?...pekny vikend

leninka75
24. jan 2022

@jacka ahoj.....ako po víkende?.....vcera sme chceli ist lyzovat, teda len tri kusy ja by som bola zasobovac na svahu 😂....ale ked sme kukli na teplomer, tak chut nas rychlo presla....tak sme sa len doma povalovali...a pomalicky sme zacali balit vianoce 😔

jacka
24. jan 2022

@leninka75 ahoj
Mali by prespávať ak pôjdu......od zajtra majú dištanc....aby neostali v karanténe.......a v triede 3 pozitívny.......ale už neboli v škole............my už máme Vianoce dávno v krabici.........ale ináč je von fajne......ľúbim takúto zimu...😁..............

jacka
25. jan 2022

@leninka75 ahoj
Tak už je aj Maťko doma.....majú 3 pozitívnych....jedna je doma chorá ešte nemá výsledky......hlavne že e majú ísť v nedeľu do lyžiarsky...,.....som zvedko ako toto dopadne.......dnes už nie je taká zima ako včera......ja keď vidím v tej zime ......a vetrisko čo bolo cyklistov.......pochybujem že je niekto normálny..............kde ste chceli ísť lyžovať?

leninka75
25. jan 2022

@jacka ahoj.....chlani su OK?...nemaju ziadne tazkosti?.....aj pojdete na PCR?.....u Karolinky je to zaujimave s lyziarskym...nikto nevie kedy a kde, ale maju urobeny zavazny zaujem 😂......chceli sme ist na Makov

jacka
25. jan 2022

@leninka75 sú ok...nech to tak ostane......a dnes už 3 učitelia zrušili hodiny....tak dúfam že nie sú chorý.........vidíš týmto hneď dali kedy a kam a v nedeľu frcia...........ale nemysleli by ísť že vraj !akú aj náhradný termín.......ten by mi viac vyhovoval keď teraz sa t dáko rozbieha.....nemusí odtiaľ nič doniesť

leninka75
26. jan 2022

@jacka ahoj......no u Karolinky sa ide riesit stuzkova...ci budu mat, aku a ich triedna si vymyslela online stretnutia s jednotlivymi rodicmi....nejaka je prehnane aktivna....Matko vie lyzovat?

jacka
26. jan 2022

@leninka75 ahoj
Veru tu by mohla mať......ale to ešte ďaleko.......aj táto na lyžiarsky čaká....silou mocou......na nervy.... radšej by som bola za druhý termín......nevie lyžovať........my nikto nelyzujeme...... ďalšie triedy v škole zavreté......dáko rýchlo to ide