Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
No to je zas vetrisko vonku....fuj........s darcekmi si na tom ako?.....my uz asi mame vsetko co som chcela.........teda aspon dufam..........to je dobre...v BB zatvorili skoly....som zvedava kedy to pride aj do ZV..ak vobec tu su celkom divne pravidla.......my od nedele svietime von....pomalicky zacinam zdobit....
..
@jacka ahoj.....u nas vcera sodoma gomora...cesta ciste sklo.....dnes uz bolo lepsie...ale vcera mi nebolo vsetko jedno....my sme zatial len adventny veniec, ale cez vikend chcem vybrat mikulassku vyzdobu.....my to mame podelene, kazdu adventnu nedelu nieco vylozime....ale tesim sa, mam rada toto vianocne obdobie 😍......mne Karolinka dnes pisala, ze su od pondelka doma 😨....co si kupila chlapcom pod stromcek?....ja mam uz vsetko objednane, vacsina uz je doma, ale cosi je este na ceste...snad to stihne dorazit...Karolinka mi uz spisala co budeme piect...vyslo jej to na 17 druhov 😂
@leninka75 ahoj
Ved ja tiez advent....a tie svetielka....pomalicky si porobime...ja sa tiez tesim na vyzdobovanie....zboznujem toto obdobie........mate to super zadelene s tou vyzdobou🥰..........moji budu asi do nekonecna doma....neviem naco cakaju......darceky.....daku hry chceli sluchadka brzdrotove
...dostanu herne stolicky....puzzle petko...usanku chcel...vraj ked pride ruska zima....a este dake somarinky......ty si na tom ako?.......to pecenie...to vazne 17 druhov.....no daj daco
@jacka Ahoj...juj Laurinka sa nevie nabazit snehu 😍...chodia sa s kamoskou sankovat, aj ked je to viac na trave ako na snehu, ale tesia sa.....darceky u nas tak rozne...Karolinka uz si povedala co by chcela..to je super....Laurinka nevie...a to sa potom tazko vybera...ale tiez u nas budu nejake knizky, mikiny, kozmetika, vsak dievky 😂......a vsetkych som komplet vybavila vianocnym pyzamom a ponozkami a oblieckami 😀......piect budeme taku klasiku...len klasika je u nas tolko druhov 😂..ale co bude nove, tak som si kupila formicku na mlyncekove pecivo...
@leninka75 ahoj
Moji sa zavretia skol ani nedockaju..chudatka🤣🤣🤣........aj tu sne mali sneh....uz nie je....hadam este dakedy padne🙃........veru to je super ked si povedia vo chcu...aspin nebudu sklamany😉......tak to potom nebudes piect na kila ze😁.....som si dnes zarobila na pracliky...zajtra sa vrhnem....
@jacka ahoj...... bomba ulohu dostala Karolinkina trieda od telocvikarky......vcera si mali napisat plan cvicenia na mesiac, tak aby tam bolo vsetko, rozcvicka, kardio aj strecing na koniec a vraj si maju znacit progres 😂...tak som vcelku zvedava co urobi ten moj lenochod 😂.......mnam pracliky 😍..jednu davku posli aj ku nam 😉
@leninka75 skrina taka polovocna co visi na stene.....bachla ....mam tam lieky......a fotoalbum....nic tazke....veru esteze to netreslo ked hladam dake tbl.... ...som mala dost teda......vraj do mesiaca ma prist omikron tak uvidime......ja som bola dnes vo svojej kozi slniecko zima....parada😊😊.....ale myslela som na teba ze ty by si zmiesla aj cely rok leto....🥰
@jacka ahoj....no ja som sa vyburila v Jysku 😇....maju zlavy na vianocne svetielka a doplnky.....a je zaujimave, ze jysk je otvoreny uplne normalne...by ma zaujimalo co je na nom esencialne 🙄.........registrujem omikron, ale uz sa nad tym nevzrusujem..este pride x takych mutacii...snad im budu stacit pismenka abecedy 😉.....ty ma ako dobre poznas 😘.....veru vzdycham ja za letom stale.....
@leninka75 ahoj
Trosku meni farbu ako chameleon😉🤣.......spominal ze aj sanka ho boli..estze ma vsetky zuby na mieste.......pre pana mate sikovneho psika...niekto ho pochvali🤣🤣🤣......tebe dnes v robote nic nechyba ze😊.......som vesala pradlo...mrzlo mi v rukach...to sa mi uz davno nestalo..takto do vianoc a tyzden este po...☺
@jacka ahoj....davas takto v zime paradlo susit von?...z totho susenia v zime ma ide slak trafit...ked prezliekam periny, tak pomaly cely tyzden len periem po jednej pracke...sup na susiak na dalsi den dalsia pracka...presne to tak mam teraz...😨......u nas dnes mrholi..takze zlezie aj ta trocha snehu co zostala.....
@leninka75 ahoj
Davam von....vymrznut..vcera som periny prezliekla...dala von.....a poobede som pozehlila a dala preschnut a vecet odlozila....toto sa mi v lete lepsie paci....za 2h by bolo suche🙃............ten chlap co ho zavalila lavina...tak vraj jeho rodicia byvali tu.....a dnes ma sused pohreb...bol po porazke...dako sa mi to tu prestava pacit.........jaaj u nad rano minus 8....hmla a sneh sa este drzi😊...pojdeme na bob🤣🤣🤣... .len nech nepride teplo🙏

@leninka75 ahoj
Presne som to vcera vravela...detom..vydrzte este tyzdene🤣🤣otazka casu😊.......u nas s tymi pozitinymi je to jedno..i tak chodia..........tato nedela💦nemala chybu.......vy ste ako vikendovali?....