icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
29. nov 2021

@leninka75 ahoj
Presne som to vcera vravela...detom..vydrzte este tyzdene🤣🤣otazka casu😊.......u nas s tymi pozitinymi je to jedno..i tak chodia..........tato nedela💦nemala chybu.......vy ste ako vikendovali?....

jacka
30. nov 2021

@leninka75 ahoj
No to je zas vetrisko vonku....fuj........s darcekmi si na tom ako?.....my uz asi mame vsetko co som chcela.........teda aspon dufam..........to je dobre...v BB zatvorili skoly....som zvedava kedy to pride aj do ZV..ak vobec tu su celkom divne pravidla.......my od nedele svietime von....pomalicky zacinam zdobit....
..

leninka75
2. dec 2021

@jacka ahoj.....u nas vcera sodoma gomora...cesta ciste sklo.....dnes uz bolo lepsie...ale vcera mi nebolo vsetko jedno....my sme zatial len adventny veniec, ale cez vikend chcem vybrat mikulassku vyzdobu.....my to mame podelene, kazdu adventnu nedelu nieco vylozime....ale tesim sa, mam rada toto vianocne obdobie 😍......mne Karolinka dnes pisala, ze su od pondelka doma 😨....co si kupila chlapcom pod stromcek?....ja mam uz vsetko objednane, vacsina uz je doma, ale cosi je este na ceste...snad to stihne dorazit...Karolinka mi uz spisala co budeme piect...vyslo jej to na 17 druhov 😂

jacka
2. dec 2021

@leninka75 ahoj
Ved ja tiez advent....a tie svetielka....pomalicky si porobime...ja sa tiez tesim na vyzdobovanie....zboznujem toto obdobie........mate to super zadelene s tou vyzdobou🥰..........moji budu asi do nekonecna doma....neviem naco cakaju......darceky.....daku hry chceli sluchadka brzdrotove
...dostanu herne stolicky....puzzle petko...usanku chcel...vraj ked pride ruska zima....a este dake somarinky......ty si na tom ako?.......to pecenie...to vazne 17 druhov.....no daj daco

leninka75
6. dec 2021

@jacka Ahoj...juj Laurinka sa nevie nabazit snehu 😍...chodia sa s kamoskou sankovat, aj ked je to viac na trave ako na snehu, ale tesia sa.....darceky u nas tak rozne...Karolinka uz si povedala co by chcela..to je super....Laurinka nevie...a to sa potom tazko vybera...ale tiez u nas budu nejake knizky, mikiny, kozmetika, vsak dievky 😂......a vsetkych som komplet vybavila vianocnym pyzamom a ponozkami a oblieckami 😀......piect budeme taku klasiku...len klasika je u nas tolko druhov 😂..ale co bude nove, tak som si kupila formicku na mlyncekove pecivo...

jacka
6. dec 2021

@leninka75 ahoj
Moji sa zavretia skol ani nedockaju..chudatka🤣🤣🤣........aj tu sne mali sneh....uz nie je....hadam este dakedy padne🙃........veru to je super ked si povedia vo chcu...aspin nebudu sklamany😉......tak to potom nebudes piect na kila ze😁.....som si dnes zarobila na pracliky...zajtra sa vrhnem....

leninka75
7. dec 2021

@jacka ahoj...... bomba ulohu dostala Karolinkina trieda od telocvikarky......vcera si mali napisat plan cvicenia na mesiac, tak aby tam bolo vsetko, rozcvicka, kardio aj strecing na koniec a vraj si maju znacit progres 😂...tak som vcelku zvedava co urobi ten moj lenochod 😂.......mnam pracliky 😍..jednu davku posli aj ku nam 😉

jacka
7. dec 2021

@leninka75 ahoj
To sa niekto nudi s telesnou...moje nervy.... dokedy su doma uz do konca roka?........pracliky hotove...som myslela ze ani robit....padla rano skrina...som sa normalbe bala vyklepana ako rezen....ale dala som to.....posielam chytaj😊🙃

jacka
8. dec 2021

@leninka75 ahoj
Teda to poriesili...deti doma rodicia do roboty...no chapes.. taky LD uzasny....neva aspon deti sa tesia ze konecne...

leninka75
8. dec 2021

@jacka ahoj....to co mas za skrinu???.....este ze nikoho netrafila...... to som zvedava ci ich toho 10.1. 2022 pustia do skol.......ja tak zavidim tym moji babam, ze su doma...nemam rada zimu, tak preto som nespokojna....

jacka
8. dec 2021

@leninka75 skrina taka polovocna co visi na stene.....bachla ....mam tam lieky......a fotoalbum....nic tazke....veru esteze to netreslo ked hladam dake tbl.... ...som mala dost teda......vraj do mesiaca ma prist omikron tak uvidime......ja som bola dnes vo svojej kozi slniecko zima....parada😊😊.....ale myslela som na teba ze ty by si zmiesla aj cely rok leto....🥰

leninka75
9. dec 2021

@jacka ahoj....no ja som sa vyburila v Jysku 😇....maju zlavy na vianocne svetielka a doplnky.....a je zaujimave, ze jysk je otvoreny uplne normalne...by ma zaujimalo co je na nom esencialne 🙄.........registrujem omikron, ale uz sa nad tym nevzrusujem..este pride x takych mutacii...snad im budu stacit pismenka abecedy 😉.....ty ma ako dobre poznas 😘.....veru vzdycham ja za letom stale.....

jacka
9. dec 2021

@leninka75 ahoj
Tiez som sa divila...asi kuchynske potreby . .🤣🤣🤣🤣.........mne uz tieto deformacie virusu preletia👂👂mam dve ze🤣......zato dnes krasne snezi....skoda ze to nevydrzi do vianoc..fnuk........

leninka75
10. dec 2021

@jacka ahoj..fuj, ale ho nakydalo ....u nas je najviac zo snehu nadsena Laurinka a potom Megina 😀.....rano ako sme isli do roboty o 5:30 uz santila v snehu....pekny vikendik

jacka
10. dec 2021

@leninka75 ahoj
Presne aj nas hafino cely vyvalany😇😅....a este aj aky mokry je....brr.......mali sme tu rano smrtelnu nehodu.....dve auta v sebe ...jeden vodic neprezil....och teraz pre vianocami.........deti meskali do skoly......aj vam pekny vikend.....

leninka75
13. dec 2021

@jacka ahoj....juj hrozne ta nehoda 😢......v piatok Laurinka s babkou urobili snehuliaka, len co zasli dnu uz ho Megina celeho rozvalala, potvora....posledny tyzden v praci ..tesim sa 😍

jacka
13. dec 2021

@leninka75 ahoj
To poznam...vseto zburat...zhodit...vyhrabat🥶.....petko sa ohol pre snehovu gulu..chcel hodit matkovi do izby🙄..ako sa ohol tak hafino rovno k nrmu a celna zrazka....petko skoncil s modrym okom....no co dodat....parada...len dufaj ze tento tyzden rychlo ubehne......

leninka75
14. dec 2021

@jacka ahoj....juj chudatko tak je vymalovany.......vcera zasa Megina nieco vytrhla zo zeme, nejaky stromcek, zatial sme neprisli na to aky....mozno nejaky Majov bonsay......dnes mame v robote mini vianocne posedenie - klobasy, moravske kolace, pagace a punc.....

jacka
14. dec 2021

@leninka75 ahoj
Trosku meni farbu ako chameleon😉🤣.......spominal ze aj sanka ho boli..estze ma vsetky zuby na mieste.......pre pana mate sikovneho psika...niekto ho pochvali🤣🤣🤣......tebe dnes v robote nic nechyba ze😊.......som vesala pradlo...mrzlo mi v rukach...to sa mi uz davno nestalo..takto do vianoc a tyzden este po...☺

leninka75
15. dec 2021

@jacka ahoj....davas takto v zime paradlo susit von?...z totho susenia v zime ma ide slak trafit...ked prezliekam periny, tak pomaly cely tyzden len periem po jednej pracke...sup na susiak na dalsi den dalsia pracka...presne to tak mam teraz...😨......u nas dnes mrholi..takze zlezie aj ta trocha snehu co zostala.....

jacka
15. dec 2021

@leninka75 ahoj
Davam von....vymrznut..vcera som periny prezliekla...dala von.....a poobede som pozehlila a dala preschnut a vecet odlozila....toto sa mi v lete lepsie paci....za 2h by bolo suche🙃............ten chlap co ho zavalila lavina...tak vraj jeho rodicia byvali tu.....a dnes ma sused pohreb...bol po porazke...dako sa mi to tu prestava pacit.........jaaj u nad rano minus 8....hmla a sneh sa este drzi😊...pojdeme na bob🤣🤣🤣... .len nech nepride teplo🙏

leninka75
16. dec 2021

@jacka ahoj.....u nas prsi..opat.....dvor uz mame neskutocny, same blato.....u vas je fajny mraz....chalani ako na distancnom?

jacka
16. dec 2021

@leninka75 ahoj
Tak u nas stale mrzne...sneh sa drzi....ladnicku mam v okne🤣🤣..........akurat som dorobila suhajdy tak sa tam chladia....😉.....maju 6h....skoro v kuse matko leno vv a tv len 3h....inac stale napojeny....ale vydrzia...uz len dnes a zajtra a padla 😊..........vy ako?

leninka75
17. dec 2021

@jacka ahoj...ja uz dnes posledny den........jupiiii....a hor sa na pecenie a dorobenie vyzdoby....u nas po snehu ani stopy...prsi a prsi......pekny vikend!

jacka
17. dec 2021

@leninka75 ahoj
Parada ...konecne budes mat volno.....🥰....u nas este je sneh....ale nedam si ho😇😊......tu svieti slniecko len fuka ako zadarmo😬......uzi si volno..pekny vikend

jacka
20. dec 2021

@leninka75 ahoj
To je zas vetrisko studeny severny.....ako ste vikendocali?.....nam uz svieti stromcek...nejak skor ako inokedy.....ale nevadi.......dopiekla si co si chcela?

leninka75
20. dec 2021

@jacka ahoj...aj tu veru duje brrrr......dnes sa certi zenia..snezi, fuci..des....kdeze dopecene...len sa rozbieham 😂.....stromcek ti nechvalim, poznas moj nazor na predcasne zdobenie stromceka...

jacka
20. dec 2021

@leninka75 tiez som nebola nadsena stromcekom...ale prisla som z von a uz stal......zvykli sme den pred stedrym dnom.......a kedy sa rozbehnes😇🤣..... vidis u nas bez snehu...zato slniecko bolo aj pradlo mi poschlo

leninka75
22. dec 2021

@jacka ahoj....dopecene .....hura....uz sa mi o sladkom aj sniva. ..u nas vcera trochu nasnezilo....a dnes kraaaaasny sice mrazivy ale slnecny den.....take mam rada.. .a snad snez vydrzi aj na stedry den....aj ked neviem hlasia zasa oteplenie

jacka
23. dec 2021

@leninka75 ahoj
No vidis sikulky ste😇......zato zima poriadna...cely den pod nulou.....chalani sli este do mesta za spoluziakmi....prisli ako cencule😂.........veru stedry den hlasia celkom hnus von👎...uvidime