icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
11. apr 2022

@jacka ahoj... fuj to bola zasa kosa 😠..ale aspon som si umyla okna, upratala tak kompletne a dôkladne...a stihla som aj jahody precistit......po dlhej dobe som robila linecky jablkovy kolac...no vacsiu dobrotu som tym mojim ani spravit nemohla😂....co ste robili?

jacka
11. apr 2022

@leninka75 ahoj
Juj aká šikulka.....okná umývam keď dokurime....ale aspoň minimálne prekurime......fajny koláčik trošku si poprosím🥰☺️........,.mne sa nechcelo do záhrady ......taký vetrisko ze parochňa lietala....a nič mi neujde....nie nie zajac🤭.....zato sme šli konečne po roku na plaváreň......zima sa nás dáko dlho drží nie a nie ísť do teplých lovist 🙄

leninka75
12. apr 2022

@jacka ahoj......mam tento rok zakaz nakupovat kricky a kvietky kvoli Megane 😂.......vcera mi vytiahla cedulku z vyvyseneho zahona...si mala vidiet ten cirkus co s nou muz zrobil 😂.......veru zimno je stale...vcera sme aj okna skrabkali na aute...co dobre ides piect na velku noc?

jacka
12. apr 2022

@leninka75 ahoj
Juj🙈mňa by porazilo...... Megane sa nezdá ...to robila aj vlani?.......my sme dnes šli na nultu....tiež bielo..... nekonečný príbeh táto zima.....juj ešte neviem keďže Peťko toho veľa nemôže tak sa aj bojím....skúsim metrový uvidím čo to s ním urobí

leninka75
13. apr 2022

@jacka Ahoj.....jasne aj minuly rok nicila kricky 😝....ale uz je po zakaze...vcera sme boli v Lidli a muz kuka na muskaty, ze ci dake nepotrebujem😂....no nevyuzi prilezitost 😇.....tesim sa zajtra mam dovolenku 😍...idem ku kadernicke a potom s babami na kontrolu dioptrii...Peťko asi stale testuje co moze a co nie?

jacka
13. apr 2022

@leninka75 ahoj
Super tak máš predĺžený víkend☺️...aj niekam idete?........ja som bola včera u kaderníčky......a chalani tiež u holicky tak sme pekný všetci.............ty máš skvelého muža 😉😘...už je po zákaze 🤣😂

leninka75
20. apr 2022

@jacka ahoj..muz si vsimol, ze si bola u kadernicky?......no konecne si mozem v robote oddychnut 😂....dorobena ja kon...cely cas sme makali v zahrade, pripadne sme rezali drevo😅.........ale za to moze pocasie, hlasili hnus a nakoniec to az take strasne nebolo...ale aspon mam zahony vycistene, maliny presadene, cibuloviny zasadene....vy ako velka noc?

jacka
20. apr 2022

@leninka75 ahoj
No jasne aj deti sú také vsimave😠🤣🤣🤣🤣....ty si bola na Tom ako?.........mne sa nič nechcelo bola mi vonku zima a ten vetrisko katastrofa.......akurát čo som si gladioly a cinie posadila.........a rýchlo som ušla dnu....este chcem petunie do okien.....len mám pocit že zima nie a nie odísť do haka......ale ináč si šikulka ☺️.......a my len doma téma v pondelok u našich a potom zas hajde preč......

leninka75
21. apr 2022

@jacka ahoj...no my sme vcera nasadili zemiaky..neplanovane, ale aspoň už to máme hotovo......kolegyna mi kupila taku oranzovu ruzu, ze za 1,50 eur...no nekup to 😂.....len ju mam este v pivnici...bojim sa, aby mi neomrzla......a vcera sme mali prve gymnazialne rodicko a zmakli sme zorganizovat stuzkovu 😂

jacka
21. apr 2022

@leninka75 ahoj
Jeda vy ste aby šikovný.........tak teraz hajde ku nám my ešte nemáme ani podrobenu zahradu...ale keď jeden začne tak sa to rozbehne..............ja mám rada ružičky.....kvitnú stále 😊😊..............to si na tom rodičku dokedy bola do pol noci🥱🤣😂

jacka
22. apr 2022

@leninka75 ahoj
No ja mám pocit že táto zima asi ani nezmizne.......fuj......Peťko ide na budúci týždeň na plavecký uvidím ako to zvládne 😊.........Maťko začal úplne flakat školu že ho to už nebaví 😡...........pekný víkendik 😊😉

leninka75
25. apr 2022

@jacka ahoj....no vikend uspesny...zasa sme sadili a upravovali 😀.....v piatok sme sa stavili v zahradnictve a co to kupili........to rodicko bolo celkom rychle...30 min. a bola dohoda na svete ...zda sa, ze sme sa zisli rodicia co sa vedia rychlo dohodnut a nespekuluju 😉....... Petko bude mat plavecky cely tyzden?.....Maťko už mal monitor?

jacka
25. apr 2022

@leninka75 ahoj
No nám tu zas úspešne fúkalo....som si smradky chcela dať do zeme a len tak to lietalo😝......my máme rodičmi vo štvrtok....no dúfam že posledné.....🤭......celý týždeň ide chodiť vraj konečne žiadne učenie 😂... monitor mal týždeň pred veľkou nocou....výsledky do konca mesiaca....a v pondelok má prijímačky....

leninka75
26. apr 2022

@jacka ahoj....to jak debilne nastavene s tym monitorom....vobec sa detom nedivim, ze sa im uz potom nechce chodit do skoly a zvlast este ked maju po prijimackach a su prijati......aj Laurika ma v pondelok prijimacky 😉....normalne ste popularni, rano som citala o vasej dedine, ze nemate obchod a tym padom musia chodit ukrajinky busom do ZV na nakupy a je tam nejaky blby sofer busu co im dava nevhodne poznamky 😉

jacka
26. apr 2022

@leninka75 ahoj
To ako vážne?.....sme star 🤣🤣🤣🤣ani neviem kde o nás písali ale sranda.....no chudatka.......Musa chodiť busom......a čo starší ľudia.....ten obchod tu už vyše roka nie je..........presne budeo prijímačkách a to bude peklo 😠🤣😱...........tak Laurinke držím silno palceky.....keby buďte mať výsledky?......

leninka75
27. apr 2022

@jacka ahoj......dakujeme...a tiez budeme drzat 🙂...ani neviem kedy budu vysledky.....dokonca neviem co urobime ak by ju prijali.......ta mala bestia mi zasa znivocila jeden kricek....v nedelu vecer som si ho zasadila a v pondselok ked sme prisli z roboty uz bol rozkmasany po dvore......

jacka
27. apr 2022

@leninka75 ahoj
Že beštia😂😂😂😂😂......si s ňou užívaš 😉......nám bol urobiť včera záhradu tak som s deťmi rýchlo kruple hodili....teraz som cibuľku hrášok.redkovku a tak.......a teraz mám hlavu ako kolotoč...musím si kávičku spraviť........a s Maťkom som bola u zubára skončili sme so strojčekom.....už len také platové čudo má v ústach .....a pochválila že ma pekne a zdravé zuby....

leninka75
28. apr 2022

@jacka ahoj......sikovnica si 🙂......este daco ides sadit?.....ja som prvu redkovku vytrhla v skleniku, ale salat mi nieco zozralo.......Maťko nebude mat taky klasicky droteny strojcek?

jacka
28. apr 2022

@leninka75 ahoj
Nemám podrobené polička.......🤣🤣čakám na muža.....aby sa trochu zapojil🤭.........tak vy si už pochutnavate na reďkovke.mnam.....jeda to a nie neviem či to bude môcť Peťko🙄...to zas bude pokus omyl 😤.........mal klasický strojček drôt...hore aj dole a včera dala už aj Dolný dole...ale ešte musí mať taký ako majú boxery na ochranu aby sa mu zuby zrazu nepoposuvali.....3mes 24h ...?potom 16 a tak postupne znižovať......

leninka75
29. apr 2022

@jacka ahoj.....Peťko musí byť opatrný aj pri zelenine?....veru muza treba zapojit 😂...... jaj som uplne zabudla, ze Matko mat taky klasicky strojcek.....co idete cez vikend?.....zda sa, ze bude pekne pocasie 😎

jacka
29. apr 2022

@leninka75 ahoj
Na všetko musíme dávať bacha a skúšať.....čo má šupku ...napr jablko...ošúpať..... uhorky ošúpať....tvrde semiačka preč....surovu zelenina vôbec.........zvykneme si čo môže .........som rada že že na strojček nemusíme každý mesiac ........cez víkend ...dačo ešte dosadiť.....a ak bude pekne zahájiť grilovačku 😊.......a vy ako?....pekný víkendik ☺️

jacka
2. máj 2022

@leninka75 ahoj
No vyzerá to tak že počasie dostalo rozum ☺️......cez víkend som si dosadila.......boli sme aj na bycikloch.....juj môj zadok pokiaľ si zas zvykneme 🙄..........Maťko dnes prvé prijímačky ma za sebou.....vraj ľahšie ako monitor......tak uvidíme.......no a otvárajú aaaaaz jednu triedu.....hlási sa ich tam 100kusov🙄.....

leninka75
3. máj 2022

@jacka ahoj....a take rajciny?...s tym asi je tiez problem u Petka, ci ako?....veru konecne jar..stromy kvitnu a vonaju, vcielky bzucia..vonku len v tricku..parada 😍....tiez som cez vikend sadila..Majo vrtal diery na plot......suseda uz vysadila von aj rajciny aj zeler....ja sa este bojim, ci nebudu mraziky..veru som vcera na vas myslela ako prijimacky 😉.......kedy budete mat vysledky?....Lauri si nejako neveri, vysla von a, ze tazke to bolo..no uvidime...

jacka
3. máj 2022

@leninka75 ahoj
Rajčiny.....zatiaľ som mu dával dole šupku......musíme vyskúšať niektorú vraj vadia aj jahody........susedu máš dáku akčnú......ale ja tiež dúfam že zamrznuty neprídu.............. výsledky len ako urobil testy....by mali prísť vraj tento týždeň.......ale či ho berú až okolo 16maja......tak som zvedko........ Laurinka je určite dala..len bola hádam pod stresom......vy to budete kedy vedieť?

leninka75
4. máj 2022

@jacka ahoj....ako vlastne dopadol plavecky?...Peťko bol spokojny?....bezjadierkove hrozno na napadlo ako mozno OK ovocie.....na skolach asi cakaju aj na druhy termin porijimaciek a potom urobia poradie..aj my tak podobne ako vy budeme vediet vysledok...

jacka
4. máj 2022

@leninka75 ahoj
To áno to hrozno uvidíme čo šupka urobí..musíme skúšať..........plavecký..skončil na 3 mieste....spokojný ale ku koncu už unavený.......lepšie ako sa učiť 😂😂😂............druhý termín je o týždeň tak si počkáme.....lebo ide ešte na prijímacie skúšky na druhú školu.....to majú asi všade.....som pozerala dlhodobú predpoveď počasia tak vraj o týždeň má aby až 27st🤔😂😊

leninka75
5. máj 2022

@jacka ahoj......na Laurinku ucky zacinaju tak psycho posobit, ze ako im bude chybat a podobne...hlavne, ze doteraz ani nevedeli poriadne, ze tam je...nepaci sa mi to, ze ju takto zneistuju.......teploty supis...hlavne nech uz nie su mrazy, aby sme mohli dat von rajciny a papriky

jacka
5. máj 2022

@leninka75 ahoj
No to je úžasné toto si mi dvihla tlak😡.......aspoň že ju ty podporujes.....isto jej tam bude lepšie.....ach jo niekto sa minul povolaniu 😠..........veru konečne počasie rozum dostalo........a v noci ako krásne poprsalo.....

leninka75
6. máj 2022

@jacka ahoj.....rano som lamala muza, ze ci nezostaneme doma, dobre by sa nam sadili rajciny, papriky a ine ked v noci poprsalo 😂.....my mame dnes katedrovicu, studenti organizuju, tak som zvedava...ake mate plany na vikend?....

jacka
6. máj 2022

@leninka75 ahoj
Veru dobre by sa vám sadilo.....a mráz nehlásia tak s kľudom........plány asi žiadne..?Maťko by sa mohol kuknúť na dáke testy...ale dlabe na to😡...........dnes som bola pre kartu pre Petka....neuveríš čakala som 20min na to....skoro ma svihlo.....a mám doma len Petka..Maťko sa ešte nevrátil zo školy 🤣....šiel sa tarat so spolužiakom....pekný víkend 😊